Hae opiskelemaan Robotiikka Akatemiaan!

Yritysprojekteissa työskentely mahdollistaa käytännönläheisen oppimisen, mikä sopii toisille opiskelijoille perinteistä opiskelua paremmin. Osallistu infotilaisuuteen ja saat lisätietoja.

Kuvassa kaksi miestä käyttävät yhteistyörobottia pendantin avulla.
Robotiikka Akatemian opiskelijat Janne Rintala ja Markus Virtanen harjoittelevat Universal Robotsin yhteistyörobotin käyttöä.

Robotiikka Akatemian opiskelijat Janne Rintala ja Markus Virtanen harjoittelevat Universal Robotsin yhteistyörobotin käyttöä.

Haluatko opiskella hieman eri tavalla?

Opiskelu Robotiikka Akatemiassa on erittäin käytännönläheistä. Luentojen ja harjoitusten sijaan opiskelu tapahtuu työskentelemällä erilaisissa projekteissa.

Projektien aiheet tulevat yrityksiltä ja tutkimushankkeilta, tavoitteena on aina saada aikaiseksi joku toimiva, asiakkaan tarpeisiin vastaava lopputulos. Se voi olla esim. robottisovellus, tuotannon simulaatio, tuotantosolun muokkaus tai uuden teknologian demonstrointi.

Robotiikka Akatemiaan voivat hakeutua sähkö- ja automaatiotekniikan sekä kone- ja tuotantotekniikan insinööriopiskelijat sekä tietojenkäsittelyn tradenomiopiskelijat.

– opit parhaiten tekemällä

– haluat tutustua erilaisiin yrityksiin ja työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa

– haluat syventyä robotiikkaan, 3D-mallinnukseen/simulointiin/tulostukseen, konenäköön

– olet innokas, aloitteellinen ja utelias, osaat työskennellä ryhmässä

Jos opiskelu Robotiikka Akatemiassa kiinnostaa, osallistu Infotilaisuuteen ONLINE keskiviikkona 31.3. 12.00, osoitteessa:

Lisätiedot:

Tutkimusjohtaja
Petteri Pulkkinen
p. 044 710 3296
petteri.pulkkinen@samk.fi

Jaa tämä sivu

Etualalla robotti, taustalla tutkijoita.

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy syksyllä Porissa yhteistyössä SAMKin kanssa

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy Porissa syksyllä 2024. SAMKin kanssa yhteistyössä toteutettavaan maisterikoulutukseen voi hakea 2.– 15.5.2024. Sopimus energia-alan robotiikkasovelluksiin liittyvän professuurin perustamiseksi ja maisteriohjelman käynnistämiseksi allekirjoitettiin vuonna 2022.

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.