Hae opiskelemaan Robotiikka Akatemiaan!

Yritysprojekteissa työskentely mahdollistaa käytännönläheisen oppimisen, mikä sopii toisille opiskelijoille perinteistä opiskelua paremmin. Osallistu infotilaisuuteen ja saat lisätietoja.

Kuvassa kaksi miestä käyttävät yhteistyörobottia pendantin avulla.
Robotiikka Akatemian opiskelijat Janne Rintala ja Markus Virtanen harjoittelevat Universal Robotsin yhteistyörobotin käyttöä.

Robotiikka Akatemian opiskelijat Janne Rintala ja Markus Virtanen harjoittelevat Universal Robotsin yhteistyörobotin käyttöä.

Haluatko opiskella hieman eri tavalla?

Opiskelu Robotiikka Akatemiassa on erittäin käytännönläheistä. Luentojen ja harjoitusten sijaan opiskelu tapahtuu työskentelemällä erilaisissa projekteissa.

Projektien aiheet tulevat yrityksiltä ja tutkimushankkeilta, tavoitteena on aina saada aikaiseksi joku toimiva, asiakkaan tarpeisiin vastaava lopputulos. Se voi olla esim. robottisovellus, tuotannon simulaatio, tuotantosolun muokkaus tai uuden teknologian demonstrointi.

Robotiikka Akatemiaan voivat hakeutua sähkö- ja automaatiotekniikan sekä kone- ja tuotantotekniikan insinööriopiskelijat sekä tietojenkäsittelyn tradenomiopiskelijat.

– opit parhaiten tekemällä

– haluat tutustua erilaisiin yrityksiin ja työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa

– haluat syventyä robotiikkaan, 3D-mallinnukseen/simulointiin/tulostukseen, konenäköön

– olet innokas, aloitteellinen ja utelias, osaat työskennellä ryhmässä

Jos opiskelu Robotiikka Akatemiassa kiinnostaa, osallistu Infotilaisuuteen ONLINE keskiviikkona 31.3. 12.00, osoitteessa:

Lisätiedot:

Tutkimusjohtaja
Petteri Pulkkinen
p. 044 710 3296
petteri.pulkkinen@samk.fi

Jaa tämä sivu

Jari Multisilta (vas.), Marjo Kaartinen ja Lauri Inna allekirjoittivat aiesopimuksen.

Porin kaupunki, Turun yliopisto ja SAMK käynnistävät avaruusteknologiayhteistyön

Porin kaupunki, Turun yliopisto ja SAMK allekirjoittivat perjantaina aiesopimuksen, jonka tavoitteena on kehittää Satakunnassa avaruusteknologiaa hyödyntävää koulutusta, tutkimusta ja innovaatiotoimintaa. Yhteistyön nimeksi tulee PoriSat.

Pia Lamminen (vas.) ja Anu-Mari Elohaka pitävät polkuopintoja hyvänä väylänä hakeutua tutkinto-opiskelijaksi.

Polkuopinnot – vaihtoehtoinen reitti tutkinto-opiskelijaksi

Polkuopinnot ovat avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, joiden ideana on päästä tutkinto-opiskelijaksi tietyn opintokokonaisuuden suorittamisen jälkeen.

Neea Setälä halusi jatkaa merkonomiopintojen jälkeen tradenomiksi kotikaupungissaan Porissa.

Neea Setälän matka merkonomista tradenomiksi

Neea Setälä on ensimmäisen vuoden tradenomiopiskelija. Neean polku alkoi peruskoulun yhdeksännellä luokalla, kun piti ajatella jatko-opintoja. Hänellä oli kaksi vaihtoehtoa, joko jatkaa lukioon tai suunnata ammatillisten opintojen suuntaan. Hän valitsi merkonomiopinnot.