Esteetön kampus ja liiketalouden opinnot ohjasivat Eveliinan Poriin

Eveliina Salonen opiskelee liiketalouden tutkinto-ohjelmassa luovan markkinoinnin suuntautumisessa toista vuotta. Tutkinto antaa hyvät valmiudet työelämään ja uraa voi lähteä kehittämään moneen eri suuntaan.

Eveliina Salonen istuu pyörätuolissa Porin kampuksen aulassa.

Eveliina on opiskelujen ohella töissä ohjelmistoalan yrityksessä, jossa hän myös suorittaa harjoittelunsa.

Tähänastisessa opiskelussa on parasta ollut monipuolisuus. Opintojaksoja on ollut paljon erilaisia sisällöltään ja toteutustavaltaan. Opintoja on voinut saanut suorittaa lähi- sekä etäopetuksena, osin koronan takia. Suosikkiopinnoiksi Eveliina nostaa toisen vuoden valokuvaus- ja videointiopintojakson sekä graafisen suunnittelun opintojakson. Projektit oikeiden yritysten kanssa ovat olleet opettavaisia ja niistä on saanut käsitystä siitä, miltä työskentely opiskeluiden jälkeen voi näyttää.

Opiskeluita hänellä on jäljellä vielä noin vuosi. Harjoittelun hän hoitaa ohjelmistoalan yrityksessä, jossa on alkuvuodesta lähtien ollut töissä opintojen ohessa.

– Valmistumisen jälkeen odotan uran käynnistymistä ja siinä etenemistä, Eveliina sanoo.

Mahdollisuuksien ja mielenkiinnon mukaan hän voisi kuvitella opiskelevansa tulevaisuudessa lisää esimerkiksi ylemmän ammattikorkeakoulun puolella.

Pyörätuolilla liikkuvalle Eveliinalle Porin kampus oli looginen valinta

Pyörätuolilla liikkuvalle Eveliinalle Porin kampus oli looginen valinta, sillä rakennus on uusi sekä esteetön, myös parkkipaikkoja löytyy. Myös hänen sukulaisiaan asuu täällä, eikä sijainti ole liian kaukana Loimaalta, josta hän on kotoisin.

Esteettömyys oli tärkeä kriteeri opiskelupaikan valinnassa. Kampuksella liikkuminen on vaivatonta ja esimerkiksi inva wc löytyy kätevästi jokaisesta kerroksesta. Ruokailussa hän tarvitsee kuitenkin apua, sillä linjasto on omalle korkeudelle liian korkealla. Itsenäinen liikkuminen ja toiminta onnistuu muilta osin helposti.

Eveliina Salonen istuu pyörätuolissa ulkona vehreällä polulla.

Eveliina Salonen

  • liiketalouden opiskelija
  • suuntautunut luovaan markkinointiin
  • toisen vuoden opiskelija

Jaa tämä sivu

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.

Tiia Kenola seisoo SAMKin Porin kampuksen yhdyskäytävällä.

Yhdes-malli ja monimuotoiset harjoittelut: Tiia Kenolan matka sosionomiksi

Tiia Kenola on kokenut SAMKin sosionomiopinnot monipuolisina ja hyvät eväät tulevaisuuden työelämään antavina.