Etsi

INFOtelakka auttaa

SAMKin kirjaston INFOtelakka auttaa SAMKin opiskelijoita tiedonhankinnassa. Ohjaamme paikan päällä kampuskirjastoissa ja HILL-verkkopalvelussa.

INFOtelakka palvelee kirjastossa ja netissä

Opinnäytetyön tekijälle yksilö- ja ryhmäohjausta ajanvarauksella

Saat puolesta tunnista tuntiin kestävän perehdytyksen oman alasi keskeisiin aineistoihin ja hakupalveluihin. Ota meihin yhteyttä, kun sinulla on opinnäytetyön aihe selvillä.  Näin saat ohjauksesta parhaan hyödyn.

 

INFOtelakka auttaa myös henkilökuntaa

Jos tarvitset apua sähköisten ja painettujen aineistojen kartoittamisessa tai projektien tiedonhankinnassa, ota yhteyttä. Tulemme mielellämme mukaan myös tunneille opastamaan oppimistehtävään liittyvien tiedonlähteiden käytössä.

 

Ohjaamme kirjastossa ja netissä

Ohjaamme paikan päällä kampuskirjastoissa ja SAMKin HILL-verkkopalvelussa. Varaa aika omasta kampuskirjastostasi tai sähköpostilla infotelakka@samk.fi. Kerro ajanvarauksen yhteydessä opinnäytetyösi aihe ja haluamasi ohjauspaikka. Ilman ajanvarausta voit osallistua netissä. Päivystämme INFOtelakan HILL-huoneessa

  • ma klo 14–16
  • ke klo 14–16
  • to klo 16–18

Loma-aikoina toimimme vain ajanvarauksella.

 

HILL

Ohjeen HILLin käyttöön löydät Oiva-intranetistä polusta Opiskelijan palvelut / Helpdesk/Tietohallinto / Työvälineet ja tietoverkko / Sähköiset ympäristöt.

 

Ohjaajamme

Sinua ohjaavat Katrin Kippasto, Elina Laineenoja, Lea Levomaa, Susanna Ruohomäki ja Irina Vikman.

Annathan palautetta INFOtelakasta.

 

Tavataan INFOtelakalla!

INFOtelakka
Anna meille palautetta