Uusi julkaisu: Sininen Satakunta – Hyvinvointia, elämyksiä ja elinvoimaa

Julkaisun teemoja ovat Satakunnan vesistöjen liiketoimintamahdollisuudet ja matkailuvaltit, vesistömatkailutoimijoiden yhteistyö ja Blue Care.

9.9.2019 | Teksti: Maarika Iijolainen

Millaista vesistöjen kestävää käyttöä Satakunnassa tällä hetkellä on? Mitkä ovat vesistömatkailumme valtit? Millaisia liiketoimintamahdollisuuksia vesistöt tarjoavat? Millaista Blue Care -toimintaa Satakunnassa voisi olla?

Satakunnan ammattikorkeakoulun BlueSata-hankkeessa selvitettiin Satakunnan vesistöjen nykyistä käyttöä palveluiden resurssina sekä edistettiin eri tavoin uuden, maakunnan vesiä kestävällä tavalla hyödyntävän palvelutuotannon kehittymistä.

Julkaisuun ”Sininen Satakunta – Hyvinvointia, elämyksiä ja elinvoimaa” on koottu hankkeen toteutukseen liittyviä kirjoituksia sekä hankkeen keskeisimmät tulokset. Julkaisun teemoja ovat Satakunnan vesistöjen liiketoimintamahdollisuudet ja matkailuvaltit, vesistömatkailutoimijoiden yhteistyö ja Blue Care.

Julkaisu on tehty osana BlueSata – Vesistöistä palveluliiketoimintaa Satakuntaan hanketta. Hanketta toteutettiin vuosina 2017–2019 ja sen rahoitti Satakunnan ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman rahastosta.

Lataa julkaisu luettavaksesi

Julkaisun kansikuva Maarika Iijolainen, julkaisun taitto Heidi Valtonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää aiheesta

| Matkailu

Hauki muuttui inhokkikalasta lasten suosikiksi Blue Care -projektissa – vesistöjen hyödyntäminen hyvinvointiin ja palveluihin lisääntymässä

Vesistömme ovat tärkeä ja osin vielä hyödyntämätön luonnonvaramme. Vesistöjen ja rannikon virkistyskäyttö on merkityksellistä maaseudun palveluiden ja liiketoiminnan näkökulmasta.
Blue Care -päivän Päivän osallistujiin kuului yrittäjiä, Turun yliopiston Rauman opettajainkoulutuslaitoksen opiskelijoita, kouluttajia ja muita aiheesta kiinnostuneita.
| Liiketoiminta

Blue Care yhdistää luonnon, luovuuden ja oppimisen

Luonto, luovuus ja oppiminen -tapahtuma sai lähes 40 osallistujaa kokoontumaan meriluonnon helmaan Raumalle Nurmeksen saaressa sijaitsevalle Päivärannan tilalle. Syyspäivän aikana pohdittiin, miten erilaisia vesistökohteita voitaisiin hyödyntää oppimisen ja kulttuurin näkökulmasta ja millaisia palveluja näiden asioiden ympärille voisi kehittää. Päivän osallistujiin kuului yrittäjiä, Turun yliopiston Rauman opettajainkoulutuslaitoksen opiskelijoita, kouluttajia ja muita aiheesta kiinnostuneita.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Twitter feed is not available at the moment.