Tradenomin opinnot jatkoksi merkonomin opinnoille

Jenni Saari aloitti liiketalouden opinnot syksyllä 2015. Tradenomin opinnot kiinnostivat, sillä pohjalta löytyy liiketalouden perustutkinto.

Jenni Saari Lempi Lifestylessä

Jenni Saari työskentelee Lempi Lifestylessä.

– Pohjatutkintoni on merkonomi, joten tuntui oikealta jatkaa samaa alaa ammattikorkeakoulussa.

Jenni valitsi silloisista vaihtoehdoista suuntautumisekseen yritysviestinnän, koska luovat opintojaksot kiinnostivat Jenniä. Nykyään aiemmat yritysviestinnän ja markkinoinnin suuntautumiset on yhdistetty luovan markkinoinnin suuntautumiseksi.

Harjoittelussa Jenni pääsi tekemään monipuolisia työtehtäviä. Harjoittelupaikkana toimi Norcall, jossa Jenni teki erilaisia sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä henkilöstöhallinnon tehtäviä.

– Palkkaa sai tehdyn puhelinmyynnin mukaan, jota pääsin myös muiden töiden ohessa tekemään. Lisäksi tehdyistä myynneistä kertyi pisteitä ja pisteillä pystyi valitsemaan erilaisia palkintoja.

Opinnäytetyön toimeksintajana kukkakauppa

Opinnäytetyön Jenni teki raumalaiselle kukkakaupalle Valla Fiinille. Valla Fiini halusi, että joku tekisi heille asiakastyytyväisyyskyselyn. Jenni lähestyi yritystä ja pääsi toteuttamaan kyselyn yritykselle.

– Kyselyyn pystyi vastaamaan Google Formsissa ja kukkakaupalla oli myös paperisia kyselyitä. Yritys sai hyvää informaatiota kyselyn ja opinnäytetyön kautta.

Jenni valmistui vuoden 2019 kesäkuussa. Nykyään Jenni työskentelee Lempi Lifestylessä. Ennen tätä Jenni työskenteli myös vähittäistavarakaupassa. Nykyisessä työpaikassa työ on enemmän myyntipainotteista ja asiakaspalvelu on myös erittäin isossa roolissa. Lisäksi Lempi Lifestylessä pystyy tekemään paljon erilaisia työtehtäviä, esimerkiksi pääsee tekemään oman mielen mukaan erilaisia esillepanoja. Lisäksi on mahdollisuus päästä työskentelemään esimerkiksi verkkokaupan parissa.

Lue lisää liiketalouden tutkinto-ohjelmasta Jenni Saari Lempi Lifestylessä

Jenni Saari

Koulutus: tradenomi (AMK)

Työpaikka: Lempi Lifestyle

Jaa tämä sivu

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.

Tiia Kenola seisoo SAMKin Porin kampuksen yhdyskäytävällä.

Yhdes-malli ja monimuotoiset harjoittelut: Tiia Kenolan matka sosionomiksi

Tiia Kenola on kokenut SAMKin sosionomiopinnot monipuolisina ja hyvät eväät tulevaisuuden työelämään antavina.