Tradenomin opinnot jatkoksi merkonomin opinnoille

Jenni Saari aloitti liiketalouden opinnot syksyllä 2015.  Tradenomin opinnot kiinnostivat, sillä pohjalta löytyy liiketalouden perustutkinto.

24.3.2022 | Teksti: Saara Kolkka, SAMKin opiskelija | Kuva: Saara Kolkka

Jenni Saari Lempi Lifestylessä

Jenni Saari työskentelee Lempi Lifestylessä.

– Pohjatutkintoni on merkonomi, joten tuntui oikealta jatkaa samaa alaa ammattikorkeakoulussa.

Jenni valitsi silloisista vaihtoehdoista suuntautumisekseen yritysviestinnän, koska luovat opintojaksot kiinnostivat Jenniä. Nykyään aiemmat yritysviestinnän ja markkinoinnin suuntautumiset on yhdistetty luovan markkinoinnin suuntautumiseksi.

Harjoittelussa Jenni pääsi tekemään monipuolisia työtehtäviä. Harjoittelupaikkana toimi Norcall, jossa Jenni teki erilaisia sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä henkilöstöhallinnon tehtäviä.

– Palkkaa sai tehdyn puhelinmyynnin mukaan, jota pääsin myös muiden töiden ohessa tekemään. Lisäksi tehdyistä myynneistä kertyi pisteitä ja pisteillä pystyi valitsemaan erilaisia palkintoja.

Opinnäytetyön toimeksintajana kukkakauppa

Opinnäytetyön Jenni teki raumalaiselle kukkakaupalle Valla Fiinille. Valla Fiini halusi, että joku tekisi heille asiakastyytyväisyyskyselyn. Jenni lähestyi yritystä ja pääsi toteuttamaan kyselyn yritykselle.

– Kyselyyn pystyi vastaamaan Google Formsissa ja kukkakaupalla oli myös paperisia kyselyitä. Yritys sai hyvää informaatiota kyselyn ja opinnäytetyön kautta.

Jenni valmistui vuoden 2019 kesäkuussa. Nykyään Jenni työskentelee Lempi Lifestylessä. Ennen tätä Jenni työskenteli myös vähittäistavarakaupassa. Nykyisessä työpaikassa työ on enemmän myyntipainotteista ja asiakaspalvelu on myös erittäin isossa roolissa. Lisäksi Lempi Lifestylessä pystyy tekemään paljon erilaisia työtehtäviä, esimerkiksi pääsee tekemään oman mielen mukaan erilaisia esillepanoja. Lisäksi on mahdollisuus päästä työskentelemään esimerkiksi verkkokaupan parissa.

Jenni Saari Lempi Lifestylessä

Jenni Saari

Koulutus: tradenomi (AMK)

Työpaikka: Lempi Lifestyle

24.3.2022 | Teksti: Saara Kolkka, SAMKin opiskelija | Kuva: Saara Kolkka

Lisää aiheesta

Leevi Juutilainen seisoo autoliikkeessä auton vieressä.
| Liiketoiminta

Opiskelijamme työllistyvät: Leevi suuntautui autoalalle liiketalouden opintojen kautta

Keväällä 2020 valmistunut Leevi Juutilainen työllistyi suoraan opiskelujen jälkeen omalle alalleen automyyjäksi.
Niina seisoo palvelupisteen äärellä.
| Uratarina

Opiskelijamme työllistyvät: Niinan liiketalouden koulutus mahdollisti urakehityksen

Niina Korteniemi valmistui SAMKista tradenomiksi ensimmäisten joukossa 1990-luvun lopulla. Hän on täydentänyt osaamistaan 2000-luvun aikana YAMK-opinnoilla.

Uusimmat uutiset

Kuvituskuva.
| Tapahtumat

RoboAI-viikko 2023: Kohti älykästä tulevaisuutta

Millä kaikilla eri tavoilla ohjelmistotekniikkaa ja data-analytiikkaa hyödynnetään niin terveydenhuollossa, matkailualalla, uuden liiketoiminnan luomisessa kuin maataloudessa? RoboAI-viikon 21. huhtikuuta päättävä Älykkäät järjestelmät -tapahtuma avaa Tampereen yliopiston Porin yksikön tekemää tutkimusta ohjelmistotekniikan ja data-analytiikan parissa sekä yritysyhteistyötä.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta kerätty yhteen osoitteeseen. Toiminta on laajentunut 10 vuodessa valtavasti, ja tukee koko Suomen elinvoimaa & kasvua. Myös koulutuksen ja tutkimuksen yhteys vahvistuu koko ajan.

https://tki.fi/

#TKItutuksi

Modernisoimme teknologiayrityksiä robotiikan ja tekoälyn avulla @TampereUni kanssa. Tuemme maakunnan akkuklusterin kehittymistä @prizztech kanssa. Aloitamme ainutlaatuisen akkumateriaalien kierrätystutkimuksen spektroskopiaa ja tekoälyä hyödyntämällä.
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html

@SatakunnanAMK Onnittelut @SAMK, 20 m€ kilpailtua tutkimusrahaa, 500 yrityskumppania on hyvä tulos. Satakunnan ja Suomen yritykset tarvitsevat vahvoja tutkimus- ja koulutusyksikötä kansainvälisen kilpailuedun luomisessa.

Digiraivaajat-tapahtuma 7.3.23. Teemoina digiajan asiakaskokemus, yrityksen sisäinen digitalisaatio, inhimillinen muutosjohtaminen ja vastuullisuus.
Aikataulun ja infoa http://digiraivaajat.samk.fi Tapahtuma on maksuton, edellyttää ennakkoilmoittautumista: https://elomake.samk.fi//lomakkeet/14031/lomakkeet.html

Mitä keskuksemme tekee? Valmennamme yrityksiä ymmärtämään tuottamaansa dataa ja sen jalostamista liiketoiminnaksi. Teemme datapilotteja sekä järjestämme täsmäseminaareja tiedolla johtamisesta ja asiantuntijoiden ajattelun kehittämisestä. #tki #samk
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html