SAMKin kuvataiteen opiskelijoita mukana Finlayson Art Arean ryhmänäyttelyssä

Suuren taidetapahtuman taustatekijöiden omaa tuotantoa esillä monipuolisessa Finlayson Art Arean kesätiimin ryhmänäyttelyssä Galleria Himmelblaun Kutomosalissa 9.1.2022 asti.

8.12.2021 | Teksti: Grafiikanpaja Himmelblau | Kuva: Kirsi Tuuliniemi - Kuvajainen still-kuva videoteoksesta

Kuvajainen videoteosFinlayson Art Area on kasvanut aloitusvuodestaan, 2015, yhdeksi suurimmista taidetapahtumista Suomessa. Joka kesä tapahtuma rakentuu usean taidealan osaajan ja opiskelijan voimin. Tänä vuonna Finlayson Art Arean tuottaja, Grafiikanpaja Himmelblau, järjestää neljännen kerran kesätiimin oman ryhmänäyttelyn. Esillä on monipuolinen kattaus kuvataidetta: piirroksia, valokuvia, maalauksia, videoteoksia, digitaalista taidetta.

Ryhmänäyttelyssä on mukana 16 taiteilijaa – niin ammattitaiteilijoita kuin taideopiskelijoita ja alan intohimoisia harrastajia. Viime kesänä harjoittelijoita oli neljästä taidealan oppilaitoksesta: Tampereen ammattikorkeakoulun Fine Arts -linjalta, Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta, Seinäjoen ammattikorkeakoulun kulttuurituottaja-linjalta sekä Satakunnan ammattikorkeakoulun Kankaanpään Taidekoulun kampukselta.

Näyttelyn taiteilijat:

Karina Boissonnier
Veera Jokitalo
Kirsi Julku
Nina Korvenoja
Karoliina Kukkapelto
Roni Kuulasvuo
Laura Pihlajamäki
Kaisa Saano
Misa Saraste
Pinja Sietiö
Jemina Siltala
Susanna Suoniemi
Senja Teriaho
K. Tschährä
Kirsi Tuuliniemi
Hanna Uurasjärvi

Finlayson Art Arean kesätiimin ryhmänäyttely
4.12.2021–9.1.2022
Avoinna ke–pe 11–18, la–su 12–16.
Suljettu ma, ti, juhlapyhinä ja 24.12.
Vapaa pääsy. Esteetön.

Galleria Himmelblaun Kutomosali 2.
Finlaysoninkuja 9 kerros 3B
Finlaysonin alue, Tampere

Lisätietoja:
Grafiikanpaja Himmelblau / 0500 625 564
himmelblau@himmelblau.fi

8.12.2021 | Teksti: Grafiikanpaja Himmelblau | Kuva: Kirsi Tuuliniemi - Kuvajainen still-kuva videoteoksesta

Lisää aiheesta

Yksityiskohta värikkäästä graafisesta teoksesta "Ähky" monotypia ja kollaasi, 2020
| Kuvataide

Taideopiskelijoiden grafiikkanäyttely toteutettu yhteistyössä Grafiikanpaja Himmelblaun kanssa

Himmelblaun Pop up -galleria Himmelissä on esillä kuvataiteen opiskelijoiden, Antti Alavilon ja Satu Wiinikan grafiikan töitä. Näyttely toteutetaan yhteistyössä Grafiikanpaja Himmelblaun kanssa.
Galleria graafisista piirroksista.
| SAMK

Poikkeuskevään havainnointia grafiikan keinoin – opiskelijoiden töistä syntyi verkkonäyttely

Kuvataiteen opiskelijoille oli juuri alkamassa grafiikan työpajakurssi, kun koronaepidemiaan liittyvät rajoitukset alkoivat. Kurssi on tavallisesti toteutettu kuvataiteen grafiikan työpajalla. Lehtori Tomas Reganin piti muuttaa kurssi nopeasti etäyhteyden kautta toteutettavaksi.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Twitter

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence

Projektien kautta voidaan mahdollistaa monenlaista mielenkiintoista ja tärkeää asiaa. Tässä yksi esimerkki 3D- tulostuksesta. @SatakunnanAMK
@RoboAI2

Harjavaltalainen palveluyksikkö otti digiloikan – polttopuut ovat vaihtuneet 3D-tulostukseen:

Satakunnan alueella kehitetään uutta toimintaa, jossa ikääntyneiden ja toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden on mahdollista saada matalalla kynnyksellä ohjausta arkea helpottavasta teknologiasta ja pienapuvälineistä.

#katsetulevaisuuteen

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 kello 16.
#katsetulevaisuuteen #rekrytointi #työpaikat

SAMKissa on toteutettu jo useana vuonna opiskelijahyvinvointikysely. Viimeisin toteutus osoittaa, että SAMKin opiskelijoiden yleinen hyvinvointi on kohentunut muutaman vuoden takaisesta.

#opiskelijahyvinvointi #katsetulevaisuuteen