Haku SAMKiin käynnistyi ─ Tarjolla uusia tutkinto-ohjelmia

Hakuaika tutkinto-ohjelmiin on 15.9. asti. SAMKista on syksyn haussa 11 tutkinto-ohjelmaa. Osa koulutuksista tarjotaan kokonaan englannin kielellä.

30.8.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad (arkistokuva)

SAMKin Porin kampus ylhäältä päin kuvattuna./ SAMK Pori Campus seen from above.

Tämän syksyn opinnot alkavat uusilla opiskelijoilla pääosin kampuksilla tällä viikolla. Kuvassa SAMKin Porin kampus.

SAMKista on syksyn yhteishaussa 11 tutkinto-ohjelmaa. SAMKissa on hakukohteina yhteensä kolme päivätoteutuksena tarjottavaa tutkinto-ohjelmaa, kolme monimuoto- tai verkkototeutuksena tarjottavaa tutkinto-ohjelmaa ja viisi YAMK-tutkinnon tutkinto-ohjelmaa (Master). Osa koulutuksista tarjotaan kokonaan englannin kielellä.

Haussa ovat ensi kertaa konetekniikan monimuotototeutus sekä kaksi Master-tasoista tutkinto-ohjelmaa: Hyvinvointipalveluiden kehittäminen ja johtaminen sekä Tourism Competitiveness Management.

Konetekniikan monimuotototeutus on räätälöity varsinkin jo työelämässä oleville opiskelijoille, jotka kaipaavat monipuolista väylää kohti insinööritutkintoa. Koulutus on suuniteltu erityisesti elinkeinoelämän ja teollisuuden näkökulmasta.

Hyvinvointipalveluiden kehittämisen ja johtamisen opinnoissa opiskelija laajentaa ja syventää hyvinvointipalveluiden kehittämisen tietoperustaansa. Työllisyysnäkymät ovat alalla hyvät. Tulevaisuudessa lähijohdon tehtäviä avautuu eläköitymisten takia runsaasti, esimerkiksi lähijohtamistehtäviä sekä asiantuntijatehtäviä.

Englanninkielisellä Tourism Competitiveness Management -ohjelmalla pyritään tarjoamaan matkailun ammattilaisille mahdollisuus kehittyä omalla alallaan sekä antaa valmiudet toimia johtotehtävissä matkailun alalla. Tutkinto-ohjelma on luotu yhteistyössä latvialaisen Vidzeme University of Applied Sciences -korkeakoulun kanssa ja tutkinto on mahdollista suorittaa verkon välityksellä. Valmistuessaan opiskelija saa tutkintotodistuksen molemmista korkekouluista.

Opiskelijoiden valinta tutkinto-ohjelmiin tapahtuu todistusvalintojen, valintakokeiden ja valintakurssien kautta syksyn aikana. Koulutukset alkavat tammikuussa 2022.

 


Lisätietoja:

Haku tapahtuu osoitteessa: opintopolku.fi.

30.8.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad (arkistokuva)

Lisää aiheesta

SAMKin opiskelijoita aulassa Porin kampuksella./SAMK students in the lobby on the Pori campus.
| SAMK

SAMKiin yhteishaussa yli 6900 hakijaa – Verkko- ja monimuotototeutusten suosio kasvussa

Haku SAMKin tutkintoon johtaviin koulutuksiin päättyi eilen. Yhteishaussa hakemuksia jätetiin yhteensä yli 9500. Ensisijaisesti SAMKiin pyrki lähes 3000 hakijaa. SAMKin vetovoima kasvoi viime vuodesta.
SAMK profiloituu teollisuuskorkeakouluksi. SAMKilla on vastuu tuottaa muuntuvaa osaamista modernin ja monialaisen työelämän tarpeisiin maakunnassa ja lähialueilla sekä valituilla aloilla koko Suomessa.
| SAMK

SAMK on uudistanut strategiaansa ja nostaa merkittävästi opiskelupaikkojen määriä

SAMKin uusi strategia valmistui laajan yhteistyön tuloksena. Tulevina vuosina SAMK nostaa merkittävästi tutkintomääriä, kansainvälisten opiskelijoiden määrää sekä jatkuvan oppimisen paikkoja. Visiona on edelleen se, että jokainen opiskelijamme työllistyy.

Uusimmat uutiset

Kädet ovenkahvallam molemmin puolin ovea
| SAMK

SAMKille lähes miljoonan euron rahoitus sisäympäristöjen hygieniatutkimukseen

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt ammattikorkeakouluille viisi miljoonaa euroa rahoitusta seitsemään tutkimushankkeeseen arviointipaneelin tekemän arvioinnin perusteella. SAMKin tutkimushankkeelle "Healthier life with comprehensive indoor hygiene concept" myönnettiin rahoitusta noin 628 000 euroa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK on monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu, jonka parhaina puolina työntekijät pitävät vakautta, hyvää ilmapiiriä ja työyhteisöä.Etsimme osaajia vahvistamaan joukkoamme:• ammattillinen erityisopettaja, Pori, haku päättyy 10.12.2021• opinto-ohjaaja (lehtori), Pori, haku päättyy 20.12.2021• opiskelijapalvelusihteeri, Pori, haku päättyy 8.12.2021• digi-pedatukihenkilö, Pori, haku päättyy 8.12.2021 • tuntiopettaja (logistiikka), Rauma, haku päättyy 3.12.2021Lisätietoja ja haku: bit.ly/3cQaJZW ... See MoreSee Less
View on Facebook

Tekniikan tohtori, erikoistutkija Kari Lilja SAMKista pohtii Samkarit-blogitekstissään sitä, miten digitalisoituva yhteiskunta haastaa perinteisen etiikan ja filosofian. #katsetulevaisuuteen #samkarit
https://samkarit.samk.fi/2021/11/25/digitalisoituva-yhteiskunta-haastaa-perinteisen-etiikan-ja-filosofian/

On 14–16 December 2021 Education Finland cluster, including SAMK, is happy to share the story of Finnish education in Finland’s spectacular Snow Cape Pavilion at @expo2020dubai
#expo2020 #StudyinFinland #EducationFinland @FinlandExpo2020

https://www.samk.fi/en/uutiset/samk-will-showcase-its-education-and-services-at-dubai-expo/

SAMK tänään ja huomenna Studia-messuilla. Tänään osastolla kävi kuhina, SAMKin opintotarjonta kiinnosti ja messuvieraat yrittivät saada nimensä parhaiden mölkyn heittäjien listalle.

Tänään messut auki klo 17 asti. Huomenna klo 9–16.

#katsetulevaisuuteen #studia2021

RoboAI-viikko käynnissä @SatakunnanAMK. Tänään kysytään mm. voisiko tekoälystä ja data-analytiikasta olla hyötyä kuntoutuksessa. https://www.roboai.fi/roboai-viikko/

SAMKissa lehtorina toimiva kuvanveistäjä Heli Ryhänen on saanut Pirkanmaan taidepalkinnon. Taidetoimikunnan mielestä hänen teoksensa ovat ajattomia, kuin reliikkejä menneestä maailmasta. @aamulehti #kuvataide #katsetulevaisuuteen
https://www.aamulehti.fi/kuvataide/art-2000008415265.html