Haku SAMKiin käynnistyi ─ Tarjolla uusia tutkinto-ohjelmia

Hakuaika tutkinto-ohjelmiin on 15.9. asti. SAMKista on syksyn haussa 11 tutkinto-ohjelmaa. Osa koulutuksista tarjotaan kokonaan englannin kielellä.

SAMKin Porin kampus ylhäältä päin kuvattuna./ SAMK Pori Campus seen from above.

Tämän syksyn opinnot alkavat uusilla opiskelijoilla pääosin kampuksilla tällä viikolla. Kuvassa SAMKin Porin kampus.

SAMKista on syksyn yhteishaussa 11 tutkinto-ohjelmaa. SAMKissa on hakukohteina yhteensä kolme päivätoteutuksena tarjottavaa tutkinto-ohjelmaa, kolme monimuoto- tai verkkototeutuksena tarjottavaa tutkinto-ohjelmaa ja viisi YAMK-tutkinnon tutkinto-ohjelmaa (Master). Osa koulutuksista tarjotaan kokonaan englannin kielellä.

Haussa ovat ensi kertaa konetekniikan monimuotototeutus sekä kaksi Master-tasoista tutkinto-ohjelmaa: Hyvinvointipalveluiden kehittäminen ja johtaminen sekä Tourism Competitiveness Management.

Konetekniikan monimuotototeutus on räätälöity varsinkin jo työelämässä oleville opiskelijoille, jotka kaipaavat monipuolista väylää kohti insinööritutkintoa. Koulutus on suuniteltu erityisesti elinkeinoelämän ja teollisuuden näkökulmasta.

Hyvinvointipalveluiden kehittämisen ja johtamisen opinnoissa opiskelija laajentaa ja syventää hyvinvointipalveluiden kehittämisen tietoperustaansa. Työllisyysnäkymät ovat alalla hyvät. Tulevaisuudessa lähijohdon tehtäviä avautuu eläköitymisten takia runsaasti, esimerkiksi lähijohtamistehtäviä sekä asiantuntijatehtäviä.

Englanninkielisellä Tourism Competitiveness Management -ohjelmalla pyritään tarjoamaan matkailun ammattilaisille mahdollisuus kehittyä omalla alallaan sekä antaa valmiudet toimia johtotehtävissä matkailun alalla. Tutkinto-ohjelma on luotu yhteistyössä latvialaisen Vidzeme University of Applied Sciences -korkeakoulun kanssa ja tutkinto on mahdollista suorittaa verkon välityksellä. Valmistuessaan opiskelija saa tutkintotodistuksen molemmista korkekouluista.

Opiskelijoiden valinta tutkinto-ohjelmiin tapahtuu todistusvalintojen, valintakokeiden ja valintakurssien kautta syksyn aikana. Koulutukset alkavat tammikuussa 2022.

 


Haku tapahtuu osoitteessa: opintopolku.fi.

Katso kaikki haussa olevat koulutukset

Jaa tämä sivu

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.

Tiia Kenola seisoo SAMKin Porin kampuksen yhdyskäytävällä.

Yhdes-malli ja monimuotoiset harjoittelut: Tiia Kenolan matka sosionomiksi

Tiia Kenola on kokenut SAMKin sosionomiopinnot monipuolisina ja hyvät eväät tulevaisuuden työelämään antavina.