SAMK vahvistaa asemaansa johtavana oikeustradenomien kouluttajana

SAMK voitti Valtakunnanvoudinviraston ammattikorkeakouluille järjestämän tarjouskilpailun ulosotossa työskentelevien virkamiesten tutkintoon johtavasta oikeustradenomikoulutuksesta.

Opiskelijoita koneella verkko-opiskelun infossa
Jatta Lehtonen

Ulosottolaitoksessa tiettyjen tehtävien kelpoisuusvaatimukset ovat muuttumassa. Korkeakoulututkinto on tulevaisuudessa edellytys, joka vaaditaan yhä useampaan tehtävään. Valtakunnanvoudinvirasto haluaa tukea henkilöstönsä kehittymistä ja tarjota ulosotossa työskenteleville virkamiehilleen mahdollisuuden suorittaa oikeustradenomitutkinto työn ohessa. Tavoitteena on, että kyseisten virkamiesten koulutustaso on tulevaisuudessa korkeakoulututkinto, joka mahdollistaa avoimeksi tulevien virkojen hakemisen ja sitä kautta uralla etenemisen.

Ensimmäiset kaksikymmentä eri puolelta Suomea olevaa opiskelijaakin on jo ehditty valita – paikat täyttyivät kahdessa minuutissa haun alkamisesta. Koulutus tapahtuu sataprosenttisesti verkossa.

Lisätietoja: Jari Iisakkala, 044 710 3801

SAMK TWITTERISSÄ

Jaa tämä sivu

Kolme SAMKin opiskelijaa poseeraa violetin seinän edessä.

Vuoden 2023 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2023 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

SAMKin Youtube-kanava.

SAMK mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa kahdella videolla

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen maaliskuussa 2024. SAMK osallistuu kilpailuun kahdella kilpailuvideolla, joilla esitellään tutkimustoimintaamme.

Henna Kyhä istuu keltaisella tuolilla.

Tutkimuspäällikkönä työikäisten hyvinvoinnin asialla

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus. Keskuksen toiminta keskittyy satakuntalaisten työntekijöiden hyvinvointiin ja sen myötä maakunnan työvoiman saatavuuden haasteisiin. Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskusta vetää tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.