Päivä johtajan saappaissa

Porin Lyseon lukion opiskelija Maria Peltonen työskenteli päivän ajan rehtori Jari Multisillan työparina. Päivän aikana muun muassa käytiin kansainvälisistä asioista vastaavan tiimin palaverissa ja seurattiin hoitotyön opiskelijoiden opetusta.

28.10.2019 | Teksti: Maria Peltonen | Kuva: Juuli Pietikäinen

 

Maria Peltonen vietti päivän SAMKissa rehtori Jari Multisillan työparina. Marian mukaan päivä oli hektinen, mutta todella mielenkiintoinen. Lue lisää SAMKARIT-blogista.

Lisää aiheesta

Viimeiseksi yhteiseksi työkseen Jari ja Johanna tarkistivat henkilöstölle lähetettävän YT-toimikunnan esityksestä kertovan viestin. SAMK
| SAMK

Lukiolainen Johanna Mattila päivän johtajana rehtorin rinnalla

Johanna Mattila Porin suomalaisen yhteislyseon lukiosta työskenteli rehtori Jari Multisillan työparina 9. marraskuuta. Päivään mahtui sekä kansainvälisiä että SAMKin sisäisiä kohtaamisia, muun...
Multisillan mielestä opetus on keskeisessä asemassa ja avainroolissa. Hän haluaisi nostaa sen merkitystä ja painoarvoa vielä lisää.
| SAMK

Uusi rehtori on yhteistyön siivittäjä ja ihmisten johtaja

SAMKin johtamisvastuu siirtyy Juha Kämäriltä uudelle toimitusjohtaja, rehtori Jari Multisillalle 15. syyskuuta. Multisilta on tätä ennen ehtinyt kuukauden verran tutustua taloon. – Käsitykseni SAMKista on näiden viikkojen aikana kirkastunut ja entisestään parantunut. SAMK on hyvin hoidettu ja hyvässä kunnossa. Täällä on innostunut tekemisen meininki, mikä näkyy ulospäin, mutta vielä paremmin sisältä katsoen, Multisilta sanoo.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA