OpenSAMK toi kuhinaa kampuksille – Katso kuvagalleria

SAMKissa vietettiin avoimia ovia eli OpenSAMK-tapahtumaa Porissa, Raumalla ja Kankaanpäässä. Kävijöillä oli mahdollisuus tutustua tutkintotarjontaan ja saada vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin eri aloista ja opiskelusta.

9.11.2022 | Teksti: Inna Saarinen ja Hanna Valtokivi | Kuva: Hanna Maria Mäkelä (Pori), Sari Aatolainen (Rauma) ja Julia Kukkonen (Kankaanpää)

Porin kampus

OpenSAMKissa pääsi tutustumaan eri aloihin käytännönläheisillä esittelypisteillä.

Tapahtumassa esiteltiin kattavasti SAMKin tutkintotarjontaa toisen asteen opiskelijoille sekä opettajille ja uraohjaajille. OpenSAMKiin osallistui yli 500 kävijää ei puolilta Satakuntaa.

OpenSAMKissa keskeisessä roolissa olivat nykyiset opiskelijat, jotka esittelevät koulutuksia ja kertovat opinnoistaan.

Porin kampuksella (Satakunnankatu 23) oli tutkinto-ohjelmien esittelyständejä sekä opastettuja kierroksia oppimisympäristöihin eli hoitotyön simulaatiotilaan, robotiikkalaboratorioon ja konetekniikan laboratorioon. Esillä oli myös muun muassa opiskelijoiden rakentama 3Wheeler ja Robo AI:n sovelluksia. Lavalla juontaja Julle Kallio haastatteli nonstoppina SAMKin opiskelijoita.

Rauman kampuksella (Satamakatu 26) OpenSAMK-tapahtuma yhdisti alueen yritykset, nykyiset opiskelijat ja hakijat. Esillä oli muun muassa merenkulun sekä Rauman liiketalouden ja tekniikan tutkinto-ohjelmia.

Taidekoulun kampuksella (Paasikivenkatu 24, Kankaanpää) taidekoulutuksesta kiinnostuneet pääsivät perehtymään opiskelutiloihin ja näyttelytoimintaan.

Katso kuvagalleria

9.11.2022 | Teksti: Inna Saarinen ja Hanna Valtokivi | Kuva: Hanna Maria Mäkelä (Pori), Sari Aatolainen (Rauma) ja Julia Kukkonen (Kankaanpää)

Lisää aiheesta

Students practice giving resuscitation with a doll
| SAMK

Syksyn haut päättyivät – englanninkieliset koulutukset kiinnostivat maailmalla

Haku SAMKin tutkintoon johtaviin koulutuksiin on päättynyt. SAMKin yhteishaun hakukohteisiin jätettiin yhteensä lähes 1700 hakemusta ja englanninkielisten koulutusten erillishakuun yli 6200 hakemusta.
| SAMK

OpenSAMK avasi kampuksen ovet – Katso kuvagalleria

SAMKissa vietettiin OpenSAMK-tapahtumaa tiistaina 9.11. Porin kampuksella. Hybriditapahtumassa kävijöillä oli mahdollisuus tutustua koulutustarjontaan ja saada opiskelijoilta vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Uusimmat uutiset

Ihmisiä auditoriossa
| SAMK

SeAMK ja SAMK yhdistävät voimansa kolmanteen tutkimusfoorumiin Seinäjoelle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Satakunnan ammattikorkeakoulu järjestävät yhdessä kolmannen tutkimusfoorumin Seinäjoella. Tutkimusfoorumit saivat alkunsa korkeakoulujen yhteisestä OKM TKI Profit -hankkeesta kolme vuotta sitten.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMKin lehtori Seija Olli on ollut mukana työryhmässä, joka on saanut vuoden vaikuttavuustekopalkinnon Toimintakulttuuri-kategoriassa. SAMK onnittelee! 🌹 #katsetulevaisuuteen #hoitotyö https://vaikuttavuusseura.wordpress.com/2022/12/02/vuoden-vaikuttavuusteot-2022-on-valittu/

All in! 7 nuorta yritystä/ideaa kilpaili tänään All in Pitch -finaalissa. Aivan huikeita myyntipuheita toisen ja korkea-asteen opiskelijoilta! Meidän tuomareiden tehtävä ei ollut helppo. Onnea voittajille! #mysamk #nuoriyrittäjyys #yrityskiihdyttämö #entersatakunta #prizztech

SAMKin Porin kampuksen Galleria Taidekäytävän uusi näyttely on kuvataiteen opiskelijoiden Maiju Ruuskasen, Jenni Ahokiven ja Leevi Kämäräisen käsialaa. Näyttelyn nimi on Värikäs Väylä 🎨🖌️
https://www.samk.fi/uutiset/kuvataiteen-opiskelijat-tarjoavat-varikkaan-vaylan-kohti-joulua/

YAMK-tutkinto on mainio tapa edistää koulutuksellista tasa-arvoa ja avaa erinomaisen urapolun - ”Maisterin tutkintonimike vahvistaisi tunnettuutta edelleen” #YAMK #uraseuranta #tasaarvo #vaalit2023
https://demokraatti.fi/kysely-yamk-tutkinto-avaa-hienon-urapolun-maisterin-tutkintonimike-vahvistaisi-tunnettuutta-edelleen