OpenSAMK toi kuhinaa kampuksille

SAMKissa vietettiin avoimia ovia eli OpenSAMK-tapahtumaa Porissa, Raumalla ja Kankaanpäässä. Kävijöillä oli mahdollisuus tutustua tutkintotarjontaan ja saada vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin eri aloista ja opiskelusta.

Porin kampus
Porin kampus

OpenSAMKissa pääsi tutustumaan eri aloihin käytännönläheisillä esittelypisteillä.

Tapahtumassa esiteltiin kattavasti SAMKin tutkintotarjontaa toisen asteen opiskelijoille sekä opettajille ja uraohjaajille. OpenSAMKiin osallistui yli 500 kävijää ei puolilta Satakuntaa.

OpenSAMKissa keskeisessä roolissa olivat nykyiset opiskelijat, jotka esittelevät koulutuksia ja kertovat opinnoistaan.

Porin kampuksella (Satakunnankatu 23) oli tutkinto-ohjelmien esittelyständejä sekä opastettuja kierroksia oppimisympäristöihin eli hoitotyön simulaatiotilaan, robotiikkalaboratorioon ja konetekniikan laboratorioon. Esillä oli myös muun muassa opiskelijoiden rakentama 3Wheeler ja Robo AI:n sovelluksia. Lavalla juontaja Julle Kallio haastatteli nonstoppina SAMKin opiskelijoita.

Rauman kampuksella (Satamakatu 26) OpenSAMK-tapahtuma yhdisti alueen yritykset, nykyiset opiskelijat ja hakijat. Esillä oli muun muassa merenkulun sekä Rauman liiketalouden ja tekniikan tutkinto-ohjelmia.

Taidekoulun kampuksella (Paasikivenkatu 24, Kankaanpää) taidekoulutuksesta kiinnostuneet pääsivät perehtymään opiskelutiloihin ja näyttelytoimintaan.

Jaa tämä sivu

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.

Tiia Kenola seisoo SAMKin Porin kampuksen yhdyskäytävällä.

Yhdes-malli ja monimuotoiset harjoittelut: Tiia Kenolan matka sosionomiksi

Tiia Kenola on kokenut SAMKin sosionomiopinnot monipuolisina ja hyvät eväät tulevaisuuden työelämään antavina.

Ville-Pekka Vihma näyttelyssä Oulussa, Real Deal Yläkerta -galleriassa.

Ville-Pekka Vihma valmistuu kuvataiteilijaksi

Oulusta kotoisin oleva Ville-Pekka Vihma kirjoittaa parhaillaan opinnäytetyötään Kangasniemellä töidensä ohella. Hän opiskelee viimeistä vuottaan kuvataitelijaksi SAMKin Taidekoulun kampuksella Kankaanpäässä.