Mikä saa hymyn huulillesi opiskelu- tai työpäivän aikana? Ota kuva.

"Saa hymyn huulille."  Mikä saa hymyn huulillesi opiskelu- tai työpäivän aikana? Tai ehkä jopa naurattaa… Ota aiheeseen sopiva kuva ja jaa se. Katso ohjeet kuvan alta.

29.9.2019 | Teksti: SAMK Viestintä | Kuva: Tuija Kiviaho

Konelabrassa keskustelua Live-hankkeen markkinoinnista. Tuija Kiviiaho. SAMK kuvajoukkoistus.

Ota kuva ja tägää se Instagramissa tai Twitterissä #samkhymyhuuli. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kuvan SAMKin viestintään viestinta.samk(a)samk.fi

Toimi tämän viikon aikana – siis 30.9.–6.10.2019. Voit jakaa tai lähettää useita kuvia, kerralla tai erikseen.

Kiva kuva voi olla melkein mitä vain: kuvissa voi olla ihmisiä, mutta ei tarvitse olla – älä mieti liikaa. Kuva voi olla yksityiskohta tai laaja, kännykällä tai järjestelmäkameralla otettu, poseerattu tai luomu. Voit käsitellä kuvaa tai lähettää sen sellaisenaan. Kuva voi olla myös max 8 sekunnin video.

Voit lähettää kuvia kahdella tavalla:

  • Instagramissa tai Twitterissä lisää tunniste: #samkhymyhuuli (voit käyttää lisäksi: #mysamk)
  • Lähetä kuva sähköpostilla. Laita mukaan nimesi (kuvaaja) ja yhteystietosi (sähköposti ja puhelin), viestin otsikoksi samkhymyhuuli

Joka tapauksessa, kerro kuvasta jotain, mitä muidenkin on kiva tietää: miksi saa hymyn huulille – ja ehkä mitä, missä, keitä tms… Käytämme ainakin osaa kuvista jutussa nettisivuillamme.

Noudatamme tiettyjä kuvajoukkoistuksen pelisääntöjä, katso ne vielä.

Lisätiedot tarvittaessa osoitteesta: viestinta.samk(a)samk.fi

Jutun kuva on SAMKin arkikuvajoukkoistuksesta alkuvuodesta 2019.

Lisää aiheesta

Konelabrassa keskustelua Live-hankkeen markkinoinnista. Tuija Kiviiaho. SAMK kuvajoukkoistus.
| SAMK

Samkilaisten tavallinen päivä – katso kuvat

Millainen on tavallinen päivä SAMKissa opiskelijoiden, henkilökunnan ja vierailijoiden kuvaamana? Pyysimme kaikkia ja ketä vain ottamaan kuvan 13. helmikuuta kello 14 siellä, missä juuri silloin on. Saimme SAMKin ensimmäisenä kuvajoukkoistuspäivänä ilahduttavan paljon ja monenlaisia kuvia. Tässä niistä osa – tervetuloa samkilaisten arkeen, kuvia ykkösvuoden opiskelijoista rehtori-toimariin!

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA