Mikä saa hymyn huulille töissä ja opiskellessa? Katso kuvat

Töissä ja opiskellessa hymyn huulille saavat etenkin kaverit. Sekin hymyilyttää, että saa jonkin ison tai muuten haastavan homman tehtyä. Pyysimme samkilaisilta kuvia asioista, joista tulee hyvä mieli. Jos inspiroidut tästä jutusta itsekin jakamaan samk-kuvasi somessa, niin anna tulla: #samkhymyhuuli #mysamk.

11.10.2019 | Teksti: Anne Sankari

Opiskelijoiden käsitaukojumppa (venyttely)

"It’s exercise time! Jumppahetki toi hymyn energia-ja ympäristötekniikan opiskelijoiden huulille kesken tekniikan englannin tunnin." Heidän opettajansa Päivi Sorvi lähetti kuvat, jotka varmasti toivat hymyn hänenkin huulilleen (yllä ja alla).

Opiskelijoiden käsitaukojumppa (venyttely)

 

Onko niin, että insinööriopiskelijoita – tai heidän opettajiaan – hymyilyttää eniten? Heiltä tai heistä saimme eniten kuvia. (Tämä todellakin ON haaste jatkoon kaikille muille!)

Kone_united kertoo olevansa joukko (tosi) hauskoja insinööriopiskelijoita:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kone_United (@kone_united) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kone_United (@kone_united) on

Kun näitä kuvia katselee, tulee itsellekin hyvä fiilis. Tarttukoon ilo.

 

View this post on Instagram

 

Uudet kaverukset koulusta saa hymyn huulille 👋😄 #samkhymyhuuli #mysamk

A post shared by Joonatan Pälkäs (@joonatanpalkas) on

Kaverit, ystävät ja rakkaus on aina kova sana... Ja muitakin kuin insinöörejä hymyilyttää.

Taiteilijalle iloa tuottaa oma tekeminen ja kunnon välineet. Insinöörille laskutehtävät (tai ehkä aina ei hymyilytäkään... ).

 

 

View this post on Instagram

 

😩😩 #mechanics #physics #samkhymyhuuli

A post shared by Occa Maister (@occamaister) on

Liiketaloutta Kuninkaisten digikampuksella opiskeleva Sari Söderholm otti kuvan kotonaan saatuaan juuri valmiiksi yhden ison tehtäväkokonaisuuden, "mikä asia jo sinällään hymyilyttää". Iloinen nainen taustalla eläinmaalaus näytöntaustakuvana

"Hymyn saa aina huulille myös tämä mikkihiirilook kuulokkeet päässä, sekä Laura Solkion hienon hieno maalaus 'Neljää tuulta vasten', joka on minulla taustakuvana. " (Katso kuva ja Laura Solkion juttu tarkemmin täältä.)

Opiskelu tarvitsee aina ajan ja paikan, mutta paikka voi todellakin vaihdella:

 

View this post on Instagram

 

Etäopiskelu kunniaan #samkHymyhuuli #samk #sosionomi #monimuotoopiskelu

A post shared by Emppu (@leggogeguaani) on

Yleensä arjessa aika pienet asiat tuovat hyvää mieltä: hymy vastaantulevalta, hassu polkupyörä, omaan huumoriin kolahtava lause ikkunassa, tarra tai vaikka parkkikiekko (eläköön parkkikiekkojen vapautuminen):

 

View this post on Instagram

 

Mun työpäivää piristi tänään hurmaavan hieno parkkikiekko kampuksen parkkipaikalla 🤩 #samkhymyhuuli #samk #mysamk #ylpeästiamk #opiskelijakuntasammakko #parkkikiekko #mäyräkoira #dachshund *** SAMKilla on käynnissä kuvajoukkoistuskampanja! Ota kuva ja tägää se Instagramissa tai Twitterissä #samkhymyhuuli. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kuvan SAMKin viestintään viestinta.samk(a)samk.fi Kiva kuva voi olla melkein mitä vain: kuvissa voi olla ihmisiä, mutta ei tarvitse olla – älä mieti liikaa. Kuva voi olla yksityiskohta tai laaja, kännykällä tai järjestelmäkameralla otettu, poseerattu tai luomu. Voit käsitellä kuvaa tai lähettää sen sellaisenaan. Kuva voi olla myös max 8 sekunnin video.

A post shared by Annis | Ruuhkavuosiäiti (@annitin) on

Herkut tietysti.... (saatiin kuvia myös kahvikupeista ja -mukeista, tottakai kun suuressa kahvinjuojamaassa ollaan)!

 

View this post on Instagram

 

#samkhymyhuuli Päivän ilon aihe, Päivin karkkipiilo helpottaa sokerinhimoa tarvittaessa😍

A post shared by Anneli Kiuru (@annelikiuru) on

 

Kahvitauko, ja joskus vielä kakkupalakin, tuo hymyn huulille. Kuvassa Anita ja Mirja. (Tämänkin kuvan otti Päivi Sorvi)

Tämän kuvan taustalla on paljon töitä, pitkäaikaista yhteistyötä ja hankehakemuksia. Iloa tuottavat myös kauniit asiat (nämä naiset tuntien: kuva kengistä puuttuu...?)

 

View this post on Instagram

 

Ladies 💋. #samkhymyhuuli #mysamk #samk #subsamk #Rauma #moneymoneymoney

A post shared by Minna (@minnakt) on

Jokainen arkipäivä voi olla yhtä lailla hyvä, kun on hyviä työtovereita. Mutta onhan se perjantai aina perjantai.

Ihmisistä muodostuva Friday-sana

It's Friday! Perjantaihan se. Kuvan ihmiskirjaimista otti Tero Hämäläinen.

Sydämen muotoinen tikkari

Kirjoittajaa hymyilytti...

Kirjoittajan hymyn huulille sai edellispäivänä taskuun unohtunut tikkari – päivän yllätyspiristys meidän IT-helpdeskistä. Meidän "helppari" panostaa piristyksiin muutenkin, esimerkiksi juhlapäivät huomioimalla. Tikkari löytyi taskusta Rauman kampuskirjastossa.

 

Kiitos kaikille kuvaajille!

11.10.2019 | Teksti: Anne Sankari

Lisää aiheesta

Konelabrassa keskustelua Live-hankkeen markkinoinnista. Tuija Kiviiaho. SAMK kuvajoukkoistus.
| SAMK

Mikä saa hymyn huulillesi opiskelu- tai työpäivän aikana? Ota kuva.

"Saa hymyn huulille."  Mikä saa hymyn huulillesi opiskelu- tai työpäivän aikana? Tai ehkä jopa naurattaa… Ota aiheeseen sopiva kuva ja jaa se.
Konelabrassa keskustelua Live-hankkeen markkinoinnista. Tuija Kiviiaho. SAMK kuvajoukkoistus.
| SAMK

Samkilaisten tavallinen päivä – katso kuvat

Millainen on tavallinen päivä SAMKissa opiskelijoiden, henkilökunnan ja vierailijoiden kuvaamana? Pyysimme kaikkia ja ketä vain ottamaan kuvan 13. helmikuuta kello 14 siellä, missä juuri silloin on. Saimme SAMKin ensimmäisenä kuvajoukkoistuspäivänä ilahduttavan paljon ja monenlaisia kuvia. Tässä niistä osa – tervetuloa samkilaisten arkeen, kuvia ykkösvuoden opiskelijoista rehtori-toimariin!

Uusimmat uutiset

Rakennustekniikan opiskelijat Jari-Petteri Joutsenlahti ja Tomi Ahokas katsovat rakennuspiirroksia rakennustyömaalla.
| SAMK

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutuksesta hyvät valmiudet työelämään

Opiskelijat Siiri Järvinen, Tomi Ahokas ja Jari-Petteri Joutsenlahti kertovat rakennustekniikan opinnoistaan ja harjoittelustaan sekä tulevaisuudensuunnitelmistaan. Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutuksessa voi suuntautua rakennustuotantoon, rakennesuunnitteluun tai LVI-suunnitteluun.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences is at SAMK-kampus Rauma.
SAMK-kampus Rauma
Beautiful day in Rauma ☀️🌼
#samk #mysamk #studyinfinland #rauma #visitrauma
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Rakennusalalla vaaditaan koko ajan uutta kilpailukykyistä osaamista ja siihen tarpeeseen koulutuksesta valmistuu uutta osaavaa työvoimaa. Opiskelijat Siiri Järvinen, Tomi Ahokas ja Jari-Petteri Joutsenlahti kertovat uudella videolla opinnoistaan ja harjoitteluistaan sekä tulevaisuudensuunnitelmistaan.
#rakennusala #samk #mysamk #ylpeästiamk
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
TUKEE!-hankkeen puitteissa on kuunneltu nuoria sekä heittäydytty yhdessä uusiin elämyksiin. Saatujen tulosten perusteella nuoret kokivat merkityksellisinä yhteisöllisyyden, kannustavan ilmapiirin ja osallistumisen vapaaehtoisuuden. #tukee #nuoret #työpajat #mentorointi #yhdessä

Opiskelijat Siiri Järvinen, Tomi Ahokas ja Jari-Petteri Joutsenlahti kertovat uudella videolla rakennustekniikan opinnoistaan ja harjoittelustaan sekä tulevaisuudensuunnitelmistaan. #rakennusala #samk #mysamk #ylpeästiamk
https://t.co/rCMBsXo8lb

TUKEE!-hankkeen puitteissa on kuunneltu nuoria sekä heittäydytty yhdessä uusiin elämyksiin. Nuoret kokivat merkityksellisinä yhteisöllisyyden, kannustavan ilmapiirin ja osallistumisen vapaaehtoisuuden. #tukee #nuoret #työpajat #mentorointi #yhdessä https://t.co/LUbHdZmvuU

CBSmallPorts-projektissa on kaksi pääteemaa: satamien energiatehokkuus ja satamien yhteismarkkinoinnin kehittäminen. Satamien energiatehokkuuden nykytila kartoitetaan. #CBSmallPorts
https://t.co/vVWW5fkcVH

Kari Lilja, Sirpa Sandelin ja Sanna Lindgen pohtivat Osaava yritys – Menestyvä yritys -blogikirjoituksessa, mikä tekee osaajasta asiantuntijan. https://t.co/DLRAzkkZ0Z