Kirjaston tarjoamat Alma Talentin e-kirjapalvelut uudistuvat: uusi lukunäkymä, muistiinpanot korvaavat kirjanmerkit

Alma Talentin e-kirjapalvelut uudistuvat kesäkuun 2019 alussa. Omat kirjanmerkit voi ottaa talteen toukokuun aikana. Jatkossa voi tallentaa muistiinpanoja luomalla henkilökohtaisen tunnuksen. 

27.5.2019 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Alma Talent

Alma Talent tekee kesäkuun 2019 alussa muutoksia, jotka koskevat e-kirjapalveluita Fokus, Verkkokirjahylly ja Bisneskirjasto.

Lukunäkymä uudistuu ja lisäksi voi jatkossa tehdä tekstiin korostuksia ja muistiinpanomerkintöjä. Niiden tallentaminen onnistuu luomalla henkilökohtainen tunnus ja kirjautumalla sillä. Tunnuksena käytetään SAMKin sähköpostiosoitetta.

Henkilökohtaisten tunnusten luominen

Henkilökohtaisella tunnuksella voi tallentaa muistiinpanoja.

 

Uudistunut lukunäkymä

Lukunäkymä uudistuu.

 

Korostukset ja muistilaput

Kirjaan voi tallentaa korostuksia ja muistilappuja.

 

Vanhat kirjanmerkit talteen toukokuussa

Palvelusta voi ottaa tekemänsä kirjanmerkkikoodit talteen toukokuun 2019 loppuun mennessä. Koodi löytyy avaamalla kirjanmerkkivalikko palvelun ylälaidan väripalkista.

Kesäkuun alussa kirjanmerkit korvaa uusi muistilapputoiminto. Kirjanmerkit voi silloin palauttaa muuntamalla ne muistilapuiksi kirjanmerkkikoodin avulla.

 

Kirjanmerkkien palauttaminen

Vanhat kirjanmerkit voi palauttaa.

 

Fokus, Verkkokirjahylly ja Bisneskirjasto

Alma Talentin aineistot kuuluvat SAMKin kirjaston suosituimpiin e-kirjapalveluihin. Ne ovat opiskelijoiden ja henkilöstön käytettävissa kirjaston Finnan sivujen kautta:

Lisätietoa muutoksesta Alma Talentin sivuilta.

 

Lisää aiheesta

Bisneskirjasto
| Kirjasto

Uusi Bisneskirjasto samkilaisten käytettävissä

Vuoden 2018 alussa julkaistu digitaalinen Bisneskirjasto tarjoaa valikoiman suosittuja Alma Talent -bisneskirjoja SAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle.
Opiskelija ja läppäri
| Kirjasto

SAMKin kirjasto hankkii e-kirjoja entistä kattavammin

Vuoden aikana on hankittu useita uusia e-kirjakokoelmia ja täydennetty aikaisemmin hankittuja verkkopalveluita kattavammalla sisällöllä. Kirjaston kokoelmat tarjoavat opiskelijalle yli 160 000 verkkojulkaisua.

Uusimmat uutiset

| Opiskelijatarina

Vaihto-opiskelu oli ainutlaatuinen ja kasvattava kokemus

Sosiaalialan opiskelija Nea Kariluoto opiskeli syyslukukauden 2018 Sloveniassa. Ulkomaille vaihtoon tai harjoitteluun lähteminen oli Nealle ehdoton asia jo ennen ammattikorkeakouluun pääsyä. Erityisesti uuden kulttuurin kokeminen, kansainvälistyminen ja kaveripiirin laajentaminen ulkomaille houkuttelivat hakeutumaan ulkomaille.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA