Kirjaston tarjoamat Alma Talentin e-kirjapalvelut uudistuvat: uusi lukunäkymä, muistiinpanot korvaavat kirjanmerkit

Alma Talentin e-kirjapalvelut uudistuvat kesäkuun 2019 alussa. Omat kirjanmerkit voi ottaa talteen toukokuun aikana. Jatkossa voi tallentaa muistiinpanoja luomalla henkilökohtaisen tunnuksen. 

Alma Talent verkkokirjahylly, näytönkaappaus, screenshot.

Alma Talent tekee kesäkuun 2019 alussa muutoksia, jotka koskevat e-kirjapalveluita Fokus, Verkkokirjahylly ja Bisneskirjasto.

Lukunäkymä uudistuu ja lisäksi voi jatkossa tehdä tekstiin korostuksia ja muistiinpanomerkintöjä. Niiden tallentaminen onnistuu luomalla henkilökohtainen tunnus ja kirjautumalla sillä. Tunnuksena käytetään SAMKin sähköpostiosoitetta.

Henkilökohtaisella tunnuksella voi tallentaa muistiinpanoja.

Uudistunut lukunäkymä
Lukunäkymä uudistuu.
Korostukset ja muistilaput
Kirjaan voi tallentaa korostuksia ja muistilappuja.

Vanhat kirjanmerkit talteen toukokuussa

Palvelusta voi ottaa tekemänsä kirjanmerkkikoodit talteen toukokuun 2019 loppuun mennessä. Koodi löytyy avaamalla kirjanmerkkivalikko palvelun ylälaidan väripalkista.

Kesäkuun alussa kirjanmerkit korvaa uusi muistilapputoiminto. Kirjanmerkit voi silloin palauttaa muuntamalla ne muistilapuiksi kirjanmerkkikoodin avulla.

Kirjanmerkkien palauttaminen
Vanhat kirjanmerkit voi palauttaa.

Fokus, Verkkokirjahylly ja Bisneskirjasto

Alma Talentin aineistot kuuluvat SAMKin kirjaston suosituimpiin e-kirjapalveluihin. Ne ovat opiskelijoiden ja henkilöstön käytettävissa kirjaston Finnan sivujen kautta:

Lisätietoa muutoksesta Alma Talentin sivuilta.

Jaa tämä sivu

Kimppu valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia

SAMKista valmistui joulukuussa yhteensä 356 opiskelijaa

SAMKista valmistui joulukuussa 356 opiskelijaa. Valmistuneista 63 suoritti YAMK-tutkinnon. Yhteensä SAMKista valmistui vuonna 2023 ennätysmäärä, 1232 opiskelijaa.

Kaksi opiskelijaa kumartuneena työpöytien ääreen. Two students bent over their desks.

SAMKin kansainväliset koulutukset herättivät laajaa kiinnostusta

Erillishaku SAMKin kansainvälisiin tutkintoon johtaviin koulutuksiin päättyi eilen. Koulutuksiin oli keskimäärin noin 28 hakemusta yhtä aloituspaikkaa kohden.

SAMKin opiskelijoita kirjastossa.

Haku kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin alkoi

Haku englanninkielisiin koulutuksiin on käynnissä 17.1.2023 asti. SAMKissa on haettavana seitsemän ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta ja yksi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus.