Henkilöstöpäivässä tunnustuksia vuoden huippusuorittajille

Uuden lukuvuoden aloittaneessa henkilöstöpäivässä palkittiin vuoden 2022 aikana ansioituneita samkilaisia. Palkinnon saajina olivat vuoden menestystarina, hanketoimija, julkaisija, viestijä, opettaja sekä samkilainen.

10.8.2023 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Inna Saarinen

Henkilöstöpäivässä palkittuja henkilöitä poseeraa kunniakirjojen kanssa.

Henkilöstöpäivässä palkittiin ansioituneita samkilaisia. Kuvassa vasemmalta Viveka Höijer-Brear, Juho Salli, Mari Kujala, Marcel van Geffen ja Janne Lahtinen.

Vuoden menestystarinaksi valittiin SAMKin tutkimuskeskukset. Keskukset tukevat yrityksiä liiketoiminnan kasvussa ja uudistamisessa sekä kilpailun, tehokkuuden ja työhyvinvoinnin parantamisessa. Toiminta on ollut aktiivista ja innovatiivista.

Vuoden hanketoimijaksi valittiin lehtori Mari Kujala. Vuoden hanketoimija toteuttaa SAMKin yhteiskunnallista vaikuttavuutta sekä lisää oman henkilöstömme osaamista, joka siirtyy myös opiskelijoille ja edelleen työelämään. Kollegat kuvailevat Kujalaa muun muassa seuraavasti: "Erittäin aktiivinen, oma-aloitteinen ja yhteistyöhaluinen. Hankkeet, joissa hän on toiminut, ovat käytännönläheisiä, yhteiskunnallisesti vaikuttavia ja niillä ennakoidaan kyseiselle alalle tulevia uudistuksia."

Vuoden julkaisijana palkittiin lehtori Janne Lahtinen. Hänet valittiin vuoden julkaisijaksi julkaisujen tason sekä määrän perusteella. Tieteellisten julkaisujen lisäksi hänen julkaisujaan on ollut niin ammatillisissa kuin yleistajuisissakin julkaisuissa, vuonna 2022 mukana oli myös yksi vertaisarvioitu tieteellinen julkaisu. Merenkulkualan ammattilehden blogissa on ollut hänen kirjoituksiaan kuukausittain, yhteensä 27 julkaisua vuonna 2022. Kaikkiaan opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen ilmoitettiin SAMKista 3011 julkaisua, joista avoimia julkaisuja oli 266.

Vuoden viestijäksi valittiin opetuspäällikkö Marcel van Geffen. Vuoden viestijä on tuonut esiin työtään ja SAMKia aktiivisesti, rennolla ja kiinnostavalla otteella. Hän on erinomainen esimerkki siitä, miten yksittäiset ihmiset toimivat kasvottomia organisaatioita kiinnostavampina viestijöinä. Hänellä on myös hyvää näkemystä siitä, miten ja missä viestiä SAMKista.

Opiskelijakunta SAMMAKKO valitsi vuoden opettajan opiskelijoiden äänestyksen perusteella. Vuoden opettajana palkittiin lehtori Juho Salli. Opiskelijat luonnehtivat häntä muun muassa seuraavasti: ”Hyvä opetustapa, kannustava ihminen. Häntä on helppo lähestyä ja hänen kanssaan on rentoa jutella. Hän auttaa ja innostaa opiskelemaan asiaa. Hän osaa ottaa vastaan rakentavaa kritiikkiä ja mukautua siihen. Hän taitaa myös hybridiopetuksen todella hyvin ja onnistuu tekemään vaikeasti pureskeltavistakin asioista pieniä ymmärrettäviä paketteja.”

Henkilökunta valitsi keskuudestaan vuoden samkilaisen, joka oli tänä vuonna lehtori Viveka Höijer-Brear. Kollegat ovat kuvanneet häntä seuraavasti: ”Paras! Aina valmis auttamaan työkavereita, kannustaja ja tiimipelaaja. Hänellä on vahva osaaminen ja kokemus. Aina positiivisella mielellä, haluaa löytää ratkaisuja ja viedä asioita eteenpäin rakentavalla, myönteisellä tavalla ja kannustavalla asenteella”.

Henkilöstöpäivän paneelikeskustelussa lavalla istuvat panelistit, juontaja seisoo vieressä.

SAMKin henkilöstöpäivä

SAMKissa järjestetään vuosittain henkilöstöpäivä, jossa käydään läpi ajankohtaisia asioita ja palkitaan ansioituneita samkilaisia. Tämän vuoden teemana oli Teoilla ja älyllä katse tulevaisuuteen.

Kuva on henkilöstöpäivän paneelikeskustelusta.

10.8.2023 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Inna Saarinen

Lisää aiheesta

Henkilöstöpäivässä palkitut ryhmäkuvassa Porin kampuksen ala-aulassa.
| SAMK

Henkilöstöpäivässä palkittiin ansioituneita samkilaisia

Henkilöstöpäivässä palkittiin vuoden 2021 ansioituneita samkilaisia. Palkituiksi tulivat vuoden menestystarina, aloite, hanketoimija, julkaisija, viestijä, opettaja ja samkilainen.
Jari Multisilta SAMKin studiossa
| SAMK Työnantajana

Henkilöstöpäivässä palkittiin ansioituneita samkilaisia – Menestystarinaksi SAMKin kyky selvitä koronasta

SAMKin henkilöstöpäivässä palkittiin ansioituneita samkilaisia eri kategorioissa. Henkilöstöpäivä järjestettiin koronatilanteesta johtuen etäyhteyksin.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Twitter

Porin Saskiat palkitsi kolme SAMKista viime keväänä kuvataiteilijaksi valmistunutta taiteilijaa, Senja Teriahon, Noora Lyyran ja Janina Haapasen. Heidän töitään on nyt esillä Galleria Porin Saskiassa.

#kuvataide #katsetulevaisuuteen

Mobiilirobottitestaus jatkuu DiakonTerveydessä. Robotti saattaa asiakkaat vaikka ryhmäliikuntaan tai kotihoidon toimistolle. Yhteistyössä @SatakunnanAMK @RoboAI2 @TampereUni @SuomenAkatemia ja Diakon.

SAMK has conducted a student well-being survey for several years. Despite national concerns about the students’ well-being, the overall well-being of SAMK students has improved from what it was a few years ago.

#thinkfuture #wellbeing

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 klo 16.
#katsetulevaisuuteen #rekry #avoimettyöpaikat

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence