Haku SAMKin kansainvälisiin koulutuksiin alkoi

Haku syksyllä 2022 alkaviin englanninkielisiin koulutuksiin on käynnissä 16.2.2022 asti. SAMKissa on haettavana yhdeksän ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta ja yksi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus.

5.1.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Restonomiopiskelijoita SAMK-Porin kampuksella työskentelemässä tietokoneilla.

Nyt haussa olevat koulutukset alkavat syksyllä 2022. Arkistokuvassa matkailun opiskelijoita luennolla.

SAMK on kasvattanut lähivuosina englanninkielistä koulutustarjontaa. Kansainvälisen liiketoiminnan ja fysioterapian opintojen lisäksi muutaman vuoden sisällä on alkanut merikapteenin, hoitotyön, matkailun, tekoälyn ja mekatroniikan AMK-opinnot. Kaikkia näitä voi opiskella päiväopiskeluna.

SAMKissa voi opiskella englanniksi myös tuotantotalouden ja logistiikan insinööriksi. Nämä insinööritutkinnot voi suorittaa lähes kokonaan verkossa.

Tänä vuonna hakukohteena on myös englanninkielinen merenkulun YAMK-tutkintoon johtava koulutus. Master of Maritime Management on merikapteeneille ja merenkulun insinööreille suunnattu tutkinto-ohjelma. Se on räätälöity merenkulun ammattilaisille, jotka haluavat syventää johtamisosaamistaan ​​merenkulun digitalisoinnissa ja automatisoinnissa sekä hankkia alan talouteen, juridiikkaan ja sopimusasioihin liittyvää osaamista.

Nyt haussa olevat koulutukset alkavat ensi syksynä. Kaikkiin englanninkielisiin koulutuksiin haetaan osoitteessa studyinfo.fi. Kevään yhteishaku suomenkielisiin koulutuksiin on 17.–31.3.2022.

AMK-tutkinnot päiväopiskeluna

Bachelor of Engineering

Bachelor of Health Care

Bachelor of Health Care 

Bachelor of Hospitality Management 

Bachelor of Business Administration 

Bachelor of Maritime Management 

 

AMK-tutkinnot monimuoto- & verkko-opintoina

Bachelor of Engineering 

Ylemmät AMK-tutkinnot

Master of Maritime Management 

5.1.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Lisää aiheesta

Timo Mattila opetuksen vararehtori SAMK.
| SAMK

SAMKista valmistuneet työllistyneet huippuhyvin

Ammattikorkeakouluissa tehdään uraseurantaa viisi vuotta aiemmin AMK- tai YAMK-tutkinnon suorittaneille. Kyselyllä selvitetään valmistuneiden työuria, työmarkkinatilannetta ja tyytyväisyyttä suorittamaansa tutkintoon.
SAMK profiloituu teollisuuskorkeakouluksi. SAMKilla on vastuu tuottaa muuntuvaa osaamista modernin ja monialaisen työelämän tarpeisiin maakunnassa ja lähialueilla sekä valituilla aloilla koko Suomessa.
| SAMK

SAMK on uudistanut strategiaansa ja nostaa merkittävästi opiskelupaikkojen määriä

SAMKin uusi strategia valmistui laajan yhteistyön tuloksena. Tulevina vuosina SAMK nostaa merkittävästi tutkintomääriä, kansainvälisten opiskelijoiden määrää sekä jatkuvan oppimisen paikkoja. Visiona on edelleen se, että jokainen opiskelijamme työllistyy.

Uusimmat uutiset

Eveliina Salonen istuu pyörätuolissa Porin kampuksen aulassa.
| Opinnot ja opetus

Esteetön kampus ja liiketalouden opinnot ohjasivat Eveliinan Poriin

Eveliina Salonen opiskelee liiketalouden tutkinto-ohjelmassa luovan markkinoinnin suuntautumisessa toista vuotta. Tutkinto antaa hyvät valmiudet työelämään ja uraa voi lähteä kehittämään moneen eri suuntaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tule opiskelemaan yrittäjyyttä joustavasti työn ohessa ja valmistu tradenomiksi! Haku tutkinto-ohjelmaan on käynnissä ja jatkuu 30.3. asti. Koulutuksen sisältöihin voit tutustua videolta opettajien johdatuksella. #samk #yrittäjyys #yrittäjäopinnot #katsetulevaisuuteen #tradenomi ... See MoreSee Less
View on Facebook

Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta kerätty yhteen osoitteeseen. Toiminta on laajentunut 10 vuodessa valtavasti, ja tukee koko Suomen elinvoimaa & kasvua. Myös koulutuksen ja tutkimuksen yhteys vahvistuu koko ajan.

https://tki.fi/

#TKItutuksi

Modernisoimme teknologiayrityksiä robotiikan ja tekoälyn avulla @TampereUni kanssa. Tuemme maakunnan akkuklusterin kehittymistä @prizztech kanssa. Aloitamme ainutlaatuisen akkumateriaalien kierrätystutkimuksen spektroskopiaa ja tekoälyä hyödyntämällä.
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html

@SatakunnanAMK Onnittelut @SAMK, 20 m€ kilpailtua tutkimusrahaa, 500 yrityskumppania on hyvä tulos. Satakunnan ja Suomen yritykset tarvitsevat vahvoja tutkimus- ja koulutusyksikötä kansainvälisen kilpailuedun luomisessa.

Digiraivaajat-tapahtuma 7.3.23. Teemoina digiajan asiakaskokemus, yrityksen sisäinen digitalisaatio, inhimillinen muutosjohtaminen ja vastuullisuus.
Aikataulun ja infoa http://digiraivaajat.samk.fi Tapahtuma on maksuton, edellyttää ennakkoilmoittautumista: https://elomake.samk.fi//lomakkeet/14031/lomakkeet.html

Mitä keskuksemme tekee? Valmennamme yrityksiä ymmärtämään tuottamaansa dataa ja sen jalostamista liiketoiminnaksi. Teemme datapilotteja sekä järjestämme täsmäseminaareja tiedolla johtamisesta ja asiantuntijoiden ajattelun kehittämisestä. #tki #samk
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html