Haku SAMKin kansainvälisiin koulutuksiin alkoi

Haku syksyllä 2020 alkaviin englanninkielisiin koulutuksiin alkoi 8.1.2020. SAMKissa on haettavana kuusi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta.

7.1.2020 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Satakunnan ammattikorkeakoulu liiketalouden opiskelijoita Raumalla. Kuva: Tomi Glad

Tammikuussa haussa olevat koulutukset alkavat kaikki syksyllä 2020. Kuvassa on Rauman kampuksen opiskelijoita.

SAMK on kasvattanut lähivuosina englanninkielistä koulutustarjontaa. Kansainvälisen liiketoiminnan ja fysioterapian opintojen lisäksi muutaman vuoden sisällä on alkanut merikapteenin, hoitotyön ja matkailun englanninkieliset AMK-opinnot.

Tänä keväänä on haussa ensimmäistä kertaa myös tekoälyn opinnot. Tekoälyn koulutuksesta kasvaa alaa ymmärtäviä ja osaavia ohjelmoijia, joista on tällä hetkellä työmarkkinoilla pulaa.

SAMKissa voi opiskella myös tuotantotaloutta ja logistiikkaa, mutta niihin on haku myöhemmin keväällä, 11.3.–1.4.2020. Ne ovat siinä mielessä poikkeuksellisia koulutuksia, että niissä voi opiskella lähes kokonaan verkossa. Myös ylempään AMK-tutkintoon (Master) johtavat englanninkieliset koulutukset ovat haussa 11.3. –1.4.2020.

Yhteishaku suomenkielisiin koulutuksiin on 18.3.–1.4.2020 osoitteessa opintopolku.fi. Kaikkiin englanninkielisiin koulutuksiin haetaan osoitteessa studyinfo.fi.

Keväällä haussa olevat koulutukset:

8.22.1.2020 Englanninkieliset AMK-tutkinnot

11.3.1.4.2020 Englanninkieliset AMK-tutkinnot

 

11.3.1.4.2020 Englanninkieliset Master-tutkinnot

 

Lisätietoja:

Opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, p. 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

Lisää aiheesta

| Opinnot ja opetus

Syksyn yhteishaku alkoi – SAMKissa haussa neljä koulutusta

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaku on 4.–18.9.2019. SAMKissa on tarjolla neljä tutkintoon johtavaa koulutusta, joiden opinnot alkavat vuoden 2020 alussa.
| Matkailu

Sofia päätyi SAMKin englanninkieliseen matkailualan koulutukseen veljen vinkin kautta

Sofia Hilli opiskelee matkailualaa englanninkielisessä koulutuksessa toista vuotta. Yhtenä tulevaisuuden unelmana hän näkee yrittäjyyden.

Uusimmat uutiset

| Opiskelijatarina

Vaihto-opiskelu oli ainutlaatuinen ja kasvattava kokemus

Sosiaalialan opiskelija Nea Kariluoto opiskeli syyslukukauden 2018 Sloveniassa. Ulkomaille vaihtoon tai harjoitteluun lähteminen oli Nealle ehdoton asia jo ennen ammattikorkeakouluun pääsyä. Erityisesti uuden kulttuurin kokeminen, kansainvälistyminen ja kaveripiirin laajentaminen ulkomaille houkuttelivat hakeutumaan ulkomaille.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • SAMKin taidekoulun kampuksen kasvatteja bongattu, kun HS:n kuvataidekriitikot ovat valinneet suosikkiensa joukkoon… https://t.co/sc4hLdzc9S
  • RT @RoboAI2 RoboAI:n robottidemonstraatiot-sarjan kolmannessa osassa Omron LD-90 mobiilirobotti avustaa ABB-YuMi kaksikäsivarsi… https://t.co/ezcmfHgloY
  • RT @Arene_ry Kaikki suomalaiset korkeakoulut vahvasti mukana digivision toteuttamisessa – ohjausryhmän jäsenet valittu ja hankes… https://t.co/b84Oacmlqa