Haku SAMKin kansainvälisiin koulutuksiin alkoi

Haku syksyllä 2022 alkaviin englanninkielisiin koulutuksiin on käynnissä 16.2.2022 asti. SAMKissa on haettavana yhdeksän ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta ja yksi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus.

5.1.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Restonomiopiskelijoita SAMK-Porin kampuksella työskentelemässä tietokoneilla.

Nyt haussa olevat koulutukset alkavat syksyllä 2022. Arkistokuvassa matkailun opiskelijoita luennolla.

SAMK on kasvattanut lähivuosina englanninkielistä koulutustarjontaa. Kansainvälisen liiketoiminnan ja fysioterapian opintojen lisäksi muutaman vuoden sisällä on alkanut merikapteenin, hoitotyön, matkailun, tekoälyn ja mekatroniikan AMK-opinnot. Kaikkia näitä voi opiskella päiväopiskeluna.

SAMKissa voi opiskella englanniksi myös tuotantotalouden ja logistiikan insinööriksi. Nämä insinööritutkinnot voi suorittaa lähes kokonaan verkossa.

Tänä vuonna hakukohteena on myös englanninkielinen merenkulun YAMK-tutkintoon johtava koulutus. Master of Maritime Management on merikapteeneille ja merenkulun insinööreille suunnattu tutkinto-ohjelma. Se on räätälöity merenkulun ammattilaisille, jotka haluavat syventää johtamisosaamistaan ​​merenkulun digitalisoinnissa ja automatisoinnissa sekä hankkia alan talouteen, juridiikkaan ja sopimusasioihin liittyvää osaamista.

Nyt haussa olevat koulutukset alkavat ensi syksynä. Kaikkiin englanninkielisiin koulutuksiin haetaan osoitteessa studyinfo.fi. Kevään yhteishaku suomenkielisiin koulutuksiin on 17.–31.3.2022.

AMK-tutkinnot päiväopiskeluna

Bachelor of Engineering

Bachelor of Health Care

Bachelor of Health Care 

Bachelor of Hospitality Management 

Bachelor of Business Administration 

Bachelor of Maritime Management 

 

AMK-tutkinnot monimuoto- & verkko-opintoina

Bachelor of Engineering 

Ylemmät AMK-tutkinnot

Master of Maritime Management 

5.1.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Lisää aiheesta

Timo Mattila opetuksen vararehtori SAMK.
| SAMK

SAMKista valmistuneet työllistyneet huippuhyvin

Ammattikorkeakouluissa tehdään uraseurantaa viisi vuotta aiemmin AMK- tai YAMK-tutkinnon suorittaneille. Kyselyllä selvitetään valmistuneiden työuria, työmarkkinatilannetta ja tyytyväisyyttä suorittamaansa tutkintoon.
SAMK profiloituu teollisuuskorkeakouluksi. SAMKilla on vastuu tuottaa muuntuvaa osaamista modernin ja monialaisen työelämän tarpeisiin maakunnassa ja lähialueilla sekä valituilla aloilla koko Suomessa.
| SAMK

SAMK on uudistanut strategiaansa ja nostaa merkittävästi opiskelupaikkojen määriä

SAMKin uusi strategia valmistui laajan yhteistyön tuloksena. Tulevina vuosina SAMK nostaa merkittävästi tutkintomääriä, kansainvälisten opiskelijoiden määrää sekä jatkuvan oppimisen paikkoja. Visiona on edelleen se, että jokainen opiskelijamme työllistyy.

Uusimmat uutiset

Purjeveneiden mastoja pienvenesatamassa.
| Matkailu

Yhteinen eurooppalainen merellisen matkailun opetussuunnitelma täyttää alan osaamisvajeet

Euroopan rannikkoalueet ovat monien lomailijoiden suosikkikohteita, joiden merkitys on kasvanut entisestään koronapandemian aikana. Ne ovat Euroopan matkailussa suurin vetovoimatekijä, minkä vuoksi yli puolet maiden majoituskapasiteetista sijoittuu Euroopan rannikkoalueille. Lisäksi merellinen matkailu on työllisyyden näkökulmasta merisektorin suurin toimiala Euroopassa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Ärsykerikas ympäristö ja hektinen elämäntyyli kuormittavat. Aivomme reagoivat ympäristössä oleviin ärsykkeisiin ja tarvitsemme aikaa palautumiselle sekä tiloja, jotka tukevat tätä palautumisprosessia. #diginepsy #aistiesteettömyys
https://www.rakentaja.fi/artikkelit/20510/aistiesteettomyys_on_kaikkia_varten__kokeile_miten_aistiesteeton_sinun_kotisi_on.htm

SAMKin toukokuun Osaamisuutisissa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:
☀️ Vuoden 2021 menestystarinat julkaistu
☀️ SAMKin dosentit Satakunnan asialla
☀️ Teoria ja käytäntö yhdistyvät työmaaopinnoissa
https://uutiskirje.samk.fi/a/s/1064431-72e5d56aedd0cf50023718c1f6923eae/1238381

Matkailun opiskelijat viettivät Merikarvialla kansainvälisen leiriviikon. Tavoitteena oli kehittää rannikkoalueen matkailutoimijoiden digitaalisia valmiuksia. Lehtori Jaana Ruoho kertoo Samkarit-blogissa viikon tunnelmia. @jaanaruoho #matkailu
https://samkarit.samk.fi/2022/05/20/ammattikorkeakoululaisten-kansainvalinen-leiriviikko-merikarvialla/

Tuomarikoulutus käyty, tuomaritesti läpäisty ja nyt tuomarointikin tehty. Mahtavaa nähdä alastaan innostuneita nuoria kisaamassa SM-tasolla!

#taitaja2022 #toinenaste #matkailu #mysamk #visitfinland #some #tuomari #skillsforfinland #winnova

3