Haku SAMKin kansainvälisiin koulutuksiin alkoi

Haku syksyllä 2022 alkaviin englanninkielisiin koulutuksiin on käynnissä 16.2.2022 asti. SAMKissa on haettavana yhdeksän ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta ja yksi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus.

5.1.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Restonomiopiskelijoita SAMK-Porin kampuksella työskentelemässä tietokoneilla.

Nyt haussa olevat koulutukset alkavat syksyllä 2022. Arkistokuvassa matkailun opiskelijoita luennolla.

SAMK on kasvattanut lähivuosina englanninkielistä koulutustarjontaa. Kansainvälisen liiketoiminnan ja fysioterapian opintojen lisäksi muutaman vuoden sisällä on alkanut merikapteenin, hoitotyön, matkailun, tekoälyn ja mekatroniikan AMK-opinnot. Kaikkia näitä voi opiskella päiväopiskeluna.

SAMKissa voi opiskella englanniksi myös tuotantotalouden ja logistiikan insinööriksi. Nämä insinööritutkinnot voi suorittaa lähes kokonaan verkossa.

Tänä vuonna hakukohteena on myös englanninkielinen merenkulun YAMK-tutkintoon johtava koulutus. Master of Maritime Management on merikapteeneille ja merenkulun insinööreille suunnattu tutkinto-ohjelma. Se on räätälöity merenkulun ammattilaisille, jotka haluavat syventää johtamisosaamistaan ​​merenkulun digitalisoinnissa ja automatisoinnissa sekä hankkia alan talouteen, juridiikkaan ja sopimusasioihin liittyvää osaamista.

Nyt haussa olevat koulutukset alkavat ensi syksynä. Kaikkiin englanninkielisiin koulutuksiin haetaan osoitteessa studyinfo.fi. Kevään yhteishaku suomenkielisiin koulutuksiin on 17.–31.3.2022.

AMK-tutkinnot päiväopiskeluna

Bachelor of Engineering

Bachelor of Health Care

Bachelor of Health Care 

Bachelor of Hospitality Management 

Bachelor of Business Administration 

Bachelor of Maritime Management 

 

AMK-tutkinnot monimuoto- & verkko-opintoina

Bachelor of Engineering 

Ylemmät AMK-tutkinnot

Master of Maritime Management 

5.1.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Lisää aiheesta

Timo Mattila opetuksen vararehtori SAMK.
| SAMK

SAMKista valmistuneet työllistyneet huippuhyvin

Ammattikorkeakouluissa tehdään uraseurantaa viisi vuotta aiemmin AMK- tai YAMK-tutkinnon suorittaneille. Kyselyllä selvitetään valmistuneiden työuria, työmarkkinatilannetta ja tyytyväisyyttä suorittamaansa tutkintoon.
SAMK profiloituu teollisuuskorkeakouluksi. SAMKilla on vastuu tuottaa muuntuvaa osaamista modernin ja monialaisen työelämän tarpeisiin maakunnassa ja lähialueilla sekä valituilla aloilla koko Suomessa.
| SAMK

SAMK on uudistanut strategiaansa ja nostaa merkittävästi opiskelupaikkojen määriä

SAMKin uusi strategia valmistui laajan yhteistyön tuloksena. Tulevina vuosina SAMK nostaa merkittävästi tutkintomääriä, kansainvälisten opiskelijoiden määrää sekä jatkuvan oppimisen paikkoja. Visiona on edelleen se, että jokainen opiskelijamme työllistyy.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Cannot call API for app 1123168491105924 on behalf of user 10157419919776743 Type: OAuthException
Palliatiivisen hoidon asiantuntijana autat parantumattomasti sairaita ihmisiä. Erikoistumiskoulutuksella saavutat osaamisen, jota tarvitset toimiessasi palliatiivisen hoidon erityistasolla (B/C) tai perustason (A) vastuutehtävissä. Hae 31.12.2023 mennessä.Avaamme täydennyshaun Palliatiivisen hoidon asiantuntija (30 op) -erikoistumiskoulutukseen!Voit hakea koulutukseen aina 31.12.2023 asti. Koulutuksen toteutuminen on varmaa, otamme vielä muutamia opiskelijoita ryhmään.Lue lisää ja hae mukaan tästä: events.samk.fi/event/wJpkP ... See MoreSee Less
View on Facebook
Twitter

Palliatiivisen hoidon asiantuntijana autat parantumattomasti sairaita ihmisiä. Hae erikoistumiskoulutukseen 31.12.2023 mennessä. #katsetulevaisuuteen #erikoistumiskoulutus #palliatiivinenhoito

The new Research Center for Human Functioning was recently established at SAMK. The research center is led by Henna Kyhä, Research Manager and Doctor of Philosophy.

#thinkfuture #humanfunctioning #samkasanemployer

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus, jota luotsaa tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.

#katsetulevaisuuteen #osallisuus #toimintakyky #samktyönantajana

Altogether 92 students graduated from SAMK in November. Fifteen of them graduated with a Master´s degree. The theses of graduates can be found on Theseus. SAMK congratulates all the graduates 🌺

#alumni #thinkfuture

SAMKista valmistui marraskuussa yhteensä 92 opiskelijaa. Valmistuneista 15 suoritti YAMK-tutkinnon. Valmistuneiden opinnäytetyöt ovat luettavissa Theseuksessa. SAMK onnittelee kaikkia valmistuneita 💐

#alumni #katsetulevaisuuteen