Haku SAMKiin käynnistyi – tarjolla uusia insinöörikoulutuksia

Kevään yhteishakuaika suomenkielisiin tutkintoon johtaviin koulutuksiin on käynnissä. SAMKissa on tarjolla yhteensä 33 koulutusta.

SAMKin opiskelijoita kirjastossa.
Satakunnan AMK

Jokaisella SAMKin kampuksella on oppimista tukeva kirjasto. Kuvassa opiskelijoita Porin kampuksen kirjastossa.

SAMKissa on hakukohteina yhteensä 14 päiväopetuksena tarjottavaa AMK-tutkinto-ohjelmaa ja 12 monimuoto- tai verkkokoulutuksena tarjottavaa AMK-tutkinto-ohjelmaa sekä seitsemän YAMK-tutkinto-ohjelmaa (Master).

Aloituspaikkoja syksyllä 2023 alkavassa AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa on SAMKissa yhteensä noin 1300 ja ylempään AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa noin 250.

Monimuotototeutuksia räätälöity maakunnan tarpeisiin

Haussa on kaksi uutta insinöörikoulutusta, elintarviketuotannon sekä tieto- ja viestintätekniikan monimuotototeutukset.

– Uusilla insinöörikoulutuksilla vastataan Satakunnan työelämän tarpeisiin. Maakunnassa toimii paljon elintarviketeollisuutta ja IT-alan yrityksiä, joiden kanssa yhteistyössä tuotetaan aloille uutta osaamista koulutusten aloittamisen myötä, kertoo opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala.

Elintarviketuotannon monimuotokoulutuksen pääpaino on elintarvikealan keskeisissä osaamistarpeissa, joita ovat esimerkiksi prosessi- ja tuotekehitysosaaminen, turvallisuus- ja laatuvaatimusten hallinta sekä teknis-taloudellinen ajattelu.

Tieto- ja viestintätekniikan tutkintoon johtava koulutus tuottaa ICT-alan asiantuntijoita, jotka saavat digitalisaation edellyttämän monipuolisen osaamisen ja alan kokonaisvaltaisen ymmärryksen.

Englanninkieliset tutkintoon johtavat koulutukset olivat haussa jo tammi-helmikuussa. Kaikki keväällä haussa olevat opinnot käynnistyvät elo-syyskuussa 2023.

 

Lisätietoja:

Opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, janne.santala@samk.fi, p. 044 710 3012
Haku tapahtuu osoitteessa: opintopolku.fi
Kaikki haussa olevat koulutukset: samk.fi/haku

 

Jaa tämä sivu

Etualalla robotti, taustalla tutkijoita.

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy syksyllä Porissa yhteistyössä SAMKin kanssa

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy Porissa syksyllä 2024. SAMKin kanssa yhteistyössä toteutettavaan maisterikoulutukseen voi hakea 2.– 15.5.2024. Sopimus energia-alan robotiikkasovelluksiin liittyvän professuurin perustamiseksi ja maisteriohjelman käynnistämiseksi allekirjoitettiin vuonna 2022.

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.