Esteetön kampus ja liiketalouden opinnot ohjasivat Eveliinan Poriin

Eveliina Salonen opiskelee liiketalouden tutkinto-ohjelmassa luovan markkinoinnin suuntautumisessa toista vuotta. Tutkinto antaa hyvät valmiudet työelämään ja uraa voi lähteä kehittämään moneen eri suuntaan.

16.3.2023 | Teksti: Vilma Silventoinen, SAMKin opiskelija | Kuva: Vilma Silventoinen

Eveliina Salonen istuu pyörätuolissa Porin kampuksen aulassa.

Eveliina on opiskelujen ohella töissä ohjelmistoalan yrityksessä, jossa hän myös suorittaa harjoittelunsa.

Tähänastisessa opiskelussa on parasta ollut monipuolisuus. Opintojaksoja on ollut paljon erilaisia sisällöltään ja toteutustavaltaan. Opintoja on voinut saanut suorittaa lähi- sekä etäopetuksena, osin koronan takia. Suosikkiopinnoiksi Eveliina nostaa toisen vuoden valokuvaus- ja videointiopintojakson sekä graafisen suunnittelun opintojakson. Projektit oikeiden yritysten kanssa ovat olleet opettavaisia ja niistä on saanut käsitystä siitä, miltä työskentely opiskeluiden jälkeen voi näyttää.

Opiskeluita hänellä on jäljellä vielä noin vuosi. Harjoittelun hän hoitaa ohjelmistoalan yrityksessä, jossa on alkuvuodesta lähtien ollut töissä opintojen ohessa.

– Valmistumisen jälkeen odotan uran käynnistymistä ja siinä etenemistä, Eveliina sanoo.

Mahdollisuuksien ja mielenkiinnon mukaan hän voisi kuvitella opiskelevansa tulevaisuudessa lisää esimerkiksi ylemmän ammattikorkeakoulun puolella.

Pyörätuolilla liikkuvalle Eveliinalle Porin kampus oli looginen valinta

Pyörätuolilla liikkuvalle Eveliinalle Porin kampus oli looginen valinta, sillä rakennus on uusi sekä esteetön, myös parkkipaikkoja löytyy. Myös hänen sukulaisiaan asuu täällä, eikä sijainti ole liian kaukana Loimaalta, josta hän on kotoisin.

Esteettömyys oli tärkeä kriteeri opiskelupaikan valinnassa. Kampuksella liikkuminen on vaivatonta ja esimerkiksi inva wc löytyy kätevästi jokaisesta kerroksesta. Ruokailussa hän tarvitsee kuitenkin apua, sillä linjasto on omalle korkeudelle liian korkealla. Itsenäinen liikkuminen ja toiminta onnistuu muilta osin helposti.

Eveliina Salonen istuu pyörätuolissa ulkona vehreällä polulla.

Eveliina Salonen

  • liiketalouden opiskelija
  • suuntautunut luovaan markkinointiin
  • toisen vuoden opiskelija

16.3.2023 | Teksti: Vilma Silventoinen, SAMKin opiskelija | Kuva: Vilma Silventoinen

Lisää aiheesta

SAMKin opiskelija Joonatan Pälkäs työskentelee Porin kampuksen kirjastossa ääniä vaimentavassa opiskelupisteessä.
| Hyvinvointi ja terveys

Opinnäytetyö: Esteetön kampus – myös erityisherkille

Kaksi sosiaalialan opiskelijaa tutki opiskelijoiden kokemuksia esteettömyydestä, saavutettavuudesta, aistiesteettömyydestä ja erityisherkkyyksistä opiskelupaikassaan SAMKissa.
Kolme naista katselee piirroksia Porin uimahallin kahviossa.
| Hyvinvointi ja terveys

SAMKissa tehdään pitkäjänteistä liikuntapaikkojen esteettömyys- ja saavutettavuustyötä

Esteettömyys ja saavutettavuus lähtevät siitä, että me kaikki olemme erilaisia. SAMKin esteettömyys ja saavutettavuus -tutkimusryhmä on toteuttanut vuosien kuluessa useita liikuntapaikkojen esteettömyyden edistämiseen tähdänneitä hankkeita.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Cannot call API for app 1123168491105924 on behalf of user 10157419919776743 Type: OAuthException
Palliatiivisen hoidon asiantuntijana autat parantumattomasti sairaita ihmisiä. Erikoistumiskoulutuksella saavutat osaamisen, jota tarvitset toimiessasi palliatiivisen hoidon erityistasolla (B/C) tai perustason (A) vastuutehtävissä. Hae 31.12.2023 mennessä.Avaamme täydennyshaun Palliatiivisen hoidon asiantuntija (30 op) -erikoistumiskoulutukseen!Voit hakea koulutukseen aina 31.12.2023 asti. Koulutuksen toteutuminen on varmaa, otamme vielä muutamia opiskelijoita ryhmään.Lue lisää ja hae mukaan tästä: events.samk.fi/event/wJpkP ... See MoreSee Less
View on Facebook
Twitter

The new Research Center for Human Functioning was recently established at SAMK. The research center is led by Henna Kyhä, Research Manager and Doctor of Philosophy.

#thinkfuture #humanfunctioning #samkasanemployer

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus, jota luotsaa tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.

#katsetulevaisuuteen #osallisuus #toimintakyky #samktyönantajana

Altogether 92 students graduated from SAMK in November. Fifteen of them graduated with a Master´s degree. The theses of graduates can be found on Theseus. SAMK congratulates all the graduates 🌺

#alumni #thinkfuture

SAMKista valmistui marraskuussa yhteensä 92 opiskelijaa. Valmistuneista 15 suoritti YAMK-tutkinnon. Valmistuneiden opinnäytetyöt ovat luettavissa Theseuksessa. SAMK onnittelee kaikkia valmistuneita 💐

#alumni #katsetulevaisuuteen

Porin Tradenomiopiskelijat PORA ry:n järjestämässä äänestyksessä opiskelijat valitsivat Vuoden 2023 liiketalouden opettajaksi Peri Martikkalan. Onnittelut!
#vuodenopettaja #katsetulevaisuuteen #porary