AMK-valintakokeen toisen vaiheen kutsut lähetetty ─ Tarkista pisterajat

AMK-valintakokeen toisen vaiheen koe järjestetään 23. - 25.6.2020 ammattikorkeakoulujen kampuksilla. SAMKin koetilaisuuksien valintakoekutsut on nyt lähetetty sähköpostitse hakijoille.

17.6.2020 | Teksti: SAMK Hakijapalvelut | Kuva: Pixabay

Keyboard 70506 1920

Toisen vaiheen koepaikka ja tarkka ajankohta kerrotaan kutsussa eikä koepaikkaa ja -aikaa voi itse valita, eikä myöskään vaihtaa. Toisen vaiheen valintakoe tehdään sen hakukohteen ammattikorkeakoulussa, johon hakijan pisteet riittävät ensimmäisen vaiheen kokeen perusteella. Toisen vaiheen valintakoetulos huomioidaan kaikissa niissä hakukohteissa, joissa hakija on saanut hyväksytyn valintakoetuloksen ensimmäisessä vaiheessa.

Sekä ensimmäisen että toisen vaiheen kokeessa testataan hakijoiden korkeakouluvalmiuksia eikä niihin ole ennakkomateriaalia. Tarkemman ohjeistuksen voi lukea ammattikorkeakouluun.fi -sivulta. SAMKin osalta toisen vaiheen koejärjestelyistä voi lukea SAMKin valintakoesivuilta.

Ensimmäisen vaiheen pisteet ja pisterajat toiseen vaiheeseen

Hakija voi katsoa omat pisteet ja tiedon kutsun saamisesta  ammattikorkeakouluun.fi -sivustolla olevista taulukoista hakemusnumeron perusteella. Hakemusnumeron (hakemus OID) voi tarkistaa sähköpostiviestistä, joka on toimitettu yhteishaun hakemuksen lähettämisen jälkeen automaattisena kuittauksena hakemuksen vastaanottamisesta.

Valintakoekutsua odottavan hakijan kannattaa tarkistaa myös roskaposti.

Alla olevassa taulukossa on alimmat hyväksytyt pisteet toiseen vaiheeseen SAMKin hakukohteissa.

17.6.2020 | Teksti: SAMK Hakijapalvelut | Kuva: Pixabay

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMKin vetovoima kasvoi
– Yksittäiseen koulutukseen jopa yli 1000 hakijaa

Haku SAMKin tutkintoon johtaviin koulutuksiin päättyi eilen. SAMKiin oli hakijoita yli 8000, joista ensisijaisia oli lähes 2700. Yhteishaussa opiskelupaikkaa haki keskimäärin lähes kolme ensisijaista hakijaa aloituspaikkaa kohti.
| SAMK

SAMKissa Suomen laadukkainta opetusta – Monipuolisia osaajia maakunnan yrityksiin

Valmistuneet opiskelijat ovat arvioineet SAMKin opetuksen Suomen ammattikorkeakouluista laadukkaimmaksi. Tämä selviää Opetus- ja kulttuuriministeriön valmistumisvaiheessa oleville opiskelijoille suunnatusta palautekyselystä (AVOP), jossa arvioidaan ja annetaan palautetta toteutuneesta koulutuksesta.

Uusimmat uutiset

Jämin matkailun luontokohteiden tienviitta
| Matkailu

Korona iski rajusti matkailualalle, mutta Jämillä uskotaan lähimatkailun kasvuun

Paikalliset ja lähialueen palvelut nousevat koronakriisin myötä aivan uuteen valoon, uskovat Jämin alueen matkailuyrittäjät. Virus sekoitti alkukeväästä yrittäjien suunnitelmat täysin ja tästä...

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMKin avoimen AMKin polkuopintohaku käynnistyy 3.8.2020 klo 9.00! Kannattaa olla nopea, sillä suosituimpien koulutusten polkuopintopaikat täyttyvät nopeasti. Tutustu haussa oleviin koulutuksiin ja hae osoitteessa: www.samk.fi/polkuopinnot
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Entistä useampi lähtee lomalla lähelle ja luontoon. Jämiltä matkailijat etsivät juuri luonnonrauhaa ja mahdollisuutta ulkoiluun sekä erilaisiin aktiviteetteihin.

Yrittäjien elinehto on, että asiakkaat löytävät helposti tietoa palveluista. Digitaalisten kanavien käytön muuttuessa yrittäjien on seurattava asiakkaitaan uusiin kanaviin ja se edellyttää jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä koronan ja muiden myllerrysten keskellä.
https://bit.ly/31Pcn9U
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Hei SAMKin YAMK- tai monimuoto-opiskelija! Opiskelijakunta SAMMAKKO haluaa kehittää palvelujaan kaikille SAMKin opiskelijoille. Kehittämisen tueksi kootaan opiskelijapalvelujen kehittämisryhmät YAMK- ja monimuoto-opiskelijoista. Täytä hakemus SAMMAKKOn kotisivuilla.

Kesän tultua ihmiset ovat vähitellen lähteneet liikkeelle. Entistä useampi lähtee lomalla lähelle ja luontoon. Jämiltä matkailijat etsivät juuri luonnonrauhaa ja mahdollisuutta ulkoiluun sekä erilaisiin aktiviteetteihin.
#matkailu #lähimatkailu #luonto
https://t.co/JbQGH7itRX

Simulation is integral to developing autonomous systems. One example is the Intelligent Shipping Technology Test Laboratory at SAMK in Rauma. The lab is designed as a testing environment for remotely controlled, autonomous vessels. #istlab #wärtsilä
https://t.co/5KBhsnveb9

Kuuntele ja kuule nuorta – se kantaa hedelmää. Yhdessä suunniteltu motivoi myös yhdessä tekemiseen, yhteistyöhön.
#samk #tukee #nuoret #mielipide #sk #yksinäisyys

https://t.co/MeaLZbaCSo

Lähde lähimatkalle! Tänä vuonna jokainen yksittäinen matkailija on yrityksille elintärkeä. Kesäsesonki määrittelee edellytykset yritystoiminnan jatkumiselle.
#satamatkaamaalle #visitsatakunta #matkailu #yrittäjyys #lähimatkailu @satamatkaa @visitsatakunta
https://t.co/7vnzpuaYEn