Alexandra valitsi SAMKin International Tourism Management -tutkinto-ohjelman setänsä suosituksesta

Alexandra Marin on kotoisin Romaniasta, josta hän muutti Suomeen perheensä kanssa seitsemän vuotta sitten. Hänen setänsä on asunut täällä reilu kymmenen vuotta. Alexandran setä aloitti opinnot SAMKissa englanninkielisessä International Tourism Management -koulutuksessa.

Alexandra Marin kirjastossa

Alexandran setä suositteli myös Alexandraa hakemaan samalle alalle. Molemmat ovat kiinnostuneita matkailualasta, tutustumisesta uusiin kulttuureihin ja työskentelystä ihmisten parissa.

Alexandra oli kuullut hyvää SAMKista. Hänen setänsä kehui viihtyisää kampusta ja opettajia. Aikaisempana kouluna Alexandralla on lukio.

Hän opiskelee tällä hetkellä päivätoteutusta International Tourism Management -koulutuksessa ensimmäistä vuottaan ja opinnot kestävät yhteensä 3,5 vuotta. Tutkinto-ohjelma sisältää paljon ryhmätöitä, joista hän kertoo pitävänsä, koska kertoo olevansa sosiaalinen ja tykkää työskennellä ryhmässä. Toisena vuotena koulutuksessa on harjoittelu ja hän haluaisi ehdottomasti lähteä tekemään harjoittelun ulkomaille, mutta vielä ei ole tietoa kohdemaasta.

Alexandra kertoo pitävänsä SAMKsta.

– Täällä kaikki ovat avomielisiä ja olen oppinut jo alle vuodessa paljon uusia asioita liittyen nykyiseen koulutukseen, hän kertoo.

Hän sanoo, että tutkinto-ohjelma, jota opiskelee, voi sopia monille ja suosittelee sitä myös muille. Tulevaisuudesta kysyttäessä hän ei osaa vielä kertoa tarkemmin, mutta haaveilee mahdollisesti oman yrityksen perustamisesta.

Alexandra Marin istuu kannettavan tietokoneen kanssa tuolilla.

Alexandra Marin

  • Kotoisin Romaniasta.
  • Asunut Suomessa 7 vuotta
  • Koulutusohjelma: International Tourism Management

Jaa tämä sivu

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.

Tiia Kenola seisoo SAMKin Porin kampuksen yhdyskäytävällä.

Yhdes-malli ja monimuotoiset harjoittelut: Tiia Kenolan matka sosionomiksi

Tiia Kenola on kokenut SAMKin sosionomiopinnot monipuolisina ja hyvät eväät tulevaisuuden työelämään antavina.