Löydä tekijä

Suora linja yrityksille 02 623 4800

Haetko asiantuntijoita ja/tai opiskelijoita kehittämään ja ideoimaan toimintaasi? SAMKin kampukset ovat laaja-alaisen osaamisen keskittymiä, joista löydät tarvitsemasi osaajat ja tekijät. Ota yhteyttä puhelimitse (02) 623 4800 tai sähköpostitse yrityslinja@samk.fi

Liiketoiminnan ja teknologian kehittäminen

Saat uutta näkökulmaa ja apua ongelmanratkaisuun. Opiskelijamme voi olla tuleva työntekijäsi.

Hyvinvointipalvelut

Tarjoamme laadukkaita sosiaali- ja terveysalan palveluja opiskelijatyönä opettajan ohjauksessa. Lue lisää ja ota yhteyttä.

Yrityskiihdyttämö

Etsitkö yritystoiminnallesi jatkajaa tai kumppania? Yrityskiihdyttämö kasvattaa yrittäjyyteen opintojen ohessa.

Opiskelijamme harjoittelevat työelämää varten ja tekevät yhteistyötä yritysten ja yhteisöjen kanssa. Työnantajana voit ilmoittaa tarjolla olevasta työ- tai harjoittelupaikasta Slice Wanted-palvelussa, TE-palveluissa ja muissa rekrytointipalveluissa.

Lisää aiheesta

| Hyvinvointi ja terveys

Teknologian käyttöönoton kynnystä halutaan madaltaa ohjauksella, kokeilulla ja lainauksella

Satakunnan alueella kehitetään uutta toimintaa, jossa ikääntyneiden ja toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden on mahdollista saada matalalla kynnyksellä ohjausta arkea helpottavasta teknologiasta ja pienapuvälineistä.
| SAMK

Opiskelijoiden hyvinvointi keskeistä SAMKissa – Kyselytutkimus paljasti näkemyksiä ja tarpeita

SAMKissa on toteutettu jo useana vuonna opiskelijahyvinvointikysely, viimeksi se tehtiin keväällä. Vaikka opiskelijoiden vointi herättää valtakunnallisesti huolta, SAMKin opiskelijoiden yleinen hyvinvointi on kohentunut muutaman vuoden takaisesta.