Pysäköinti | Parking

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Satakunta University of Applied Sciences

SAMK-kampus Pori | SAMK Campus Pori

Pysäköinti Porin-kampuksella  I  Parking at Pori Campus


Auton voi pysäköidä lähimmille yleisille parkkipaikoille. Kampuksen pihassa (vyöhyke A) pysäköinti on maksullista ma-pe klo 8–16 välisenä aikana. Aluetta voivat käyttää kaikki EasyPark ja ParkMan pysäköintisovelluksilla. Henkilökunnalla on mahdollisuus ostaa parkkialueelle vuosilupa.

Lukukaudesta 2020-2021 alkaen uutena pysäköintialueena opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä on ns. Aravan kenttä (vyöhyke B, ajo Tavaratieltä), joka on ympyröity alla olevassa kuvassa. Alueelle on mahdollista pysäköidä ilmaiseksi SAMK-pysäköintiluvalla. Henkilökunta voi noutaa oman pysäköintiluvan kampuksen vahtimestareilta. Opiskelijat saavat pysäköintiluvan SAMMAKKOn toimistolta.

Huomaathan myös ison pysäköintialueen junaradan ja Helsingintien välissä. Pysäköintialueelle ajetaan Tiilimäentien ja Ratapihantien kautta ja sieltä on vain muutama sata metriä matkaa kampukselle.

Inva-pysäköintipaikat sijaitsevat sisäpihalla kaariovien läheisyydessä.

Kartta Porin kampuksen läheisyydessä olevat pysäköintialueet.

PYSÄKÖINTIEHDOT

 1. Pysäköinti on sallittu vain merkityillä pysäköintipaikoilla.
 2. Pysäköinti on maksullista vyöhyke A -pysäköintipaikoilla.
 3. Pysäköintilipuke on ostettavissa ainoastaan EasyParkin ja Parkmanin mobiilisovelluksen kautta. Henkilökunnalla on mahdollisuus kuukausiveloitettavaan pysäköintilupaan (P-tunnus M).
 4. P-tunnus M on asetettava auton sisään etuikkunalle siten, että se on luettavissa ulkopuolelta.
 5. Porin kaupungin pysäköinninvalvonta valvoo pysäköintiehtojen sekä -maksujen noudattamista. Ehtojen noudattamatta jättäminen voi johtaa 50 € valvontamaksuun.
 6. Pysäköinti tapahtuu omalla vastuulla ja pysäköintialueen omistaja ei vastaa mahdollisista ajoneuvoon kohdistuvista vahingoista.
 7. Pysäköimällä hyväksyt ehdot.

PARKING TERMS

 1. Parking allowed only within the lined spaces.
 2. Vyöhyke/Zone A is paid parking area (from 8.00 to 16.00).
 3. A parking ticket can only be purchased through the EasyPark and Parkman mobile app.
 4. A penalty fee (50 €) is charged for unauthorirised parking.
 5. Parking at one´s own risk.
 6. Parking here indicates acceptance of the terms.

 

 

SAMK-kampus Rauma | SAMK Campus Rauma

Pysäköinti Rauman kampuksella  I  Parking at Rauma Campus


Auton voi pysäköidä lähimmille yleisille parkkipaikoille. Kampuksen pihassa pysäköinti on sallittu ainoastaan henkilökunnalle. Pysäköintiluvan voi noutaa kampuksen vahtimestareilta.

You can park your car at the nearest public car park. Only staff can park in the campus yard. Parking permits can be picked up from campus' care takers.