Etsi

Kampukset

Satakunnan ammattikorkeakoululla on neljä kampusta neljässä kaupungissa: Porissa SAMK-kampus Pori, Raumalla SAMK-kampus Rauma, Taidekoulun kampus Kankaanpäässä ja Kuninkaisten kampus Huittisissa.

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita Porin kampuksella. Kuva: Tomi Glad

SAMK-kampus Pori

Porin keskustassa matkakeskuksen vieressä sijaitseva SAMK-kampus Pori on tulevaisuuden oppimiskeskus. Kampus on monialainen, voit opiskella siellä liiketaloutta, matkailua, sosiaali- ja terveysalaa ja tekniikkaa.

Kuva: VeeraKorhonen

SAMK-kampus Rauma

Raumalle on keskittynyt kansainvälinen liiketoiminta, logistiikka ja merenkulku – SAMKin neljästä osaamialueesta Logistiikka ja meriteknologia.

kankaanpaa5

Taidekoulun kampus

Taidekoulun kampuksella Kankaanpäässä voi opiskella kuvataiteilijaksi (AMK) ja ylempi (AMK). Opetusta on maalauksen, grafiikan, kuvanveiston ja esitystaiteen alalla.

huittinen

Kuninkaisten kampus

Kuninkaisten kampus Huittisissa on suositun liiketalouden aikuiskoulutuksen, muun muassa julkishallinnon ja oikeudellisten tradenomiopintojen, kotipesä. Täällä on kehitetty SAMKin verkko-opetuksen konsepti HILL, ja opiskelu tapahtuu pääosin verkoissa.

SAMKin kirjasto on Satakunnan suurin tieteellinen kirjasto, kaikkien käytettävissä.

Kampuskirjastojen yhteystiedot ja aukiolot

Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen