Täydennyskoulutus

Ammattitaitoa kehittäviä ja syventäviä, kestoltaan ja toteutustavaltaan  erityyppisiä koulutuksia. Kouluttajina käytämme SAMKin asiantuntijoita tai hyödynnämme laajaa kouluttajaverkostoamme.

Koulutustarjonnassamme on myös hankerahoitteisia koulutuksia, kuten KT-Tekno ja Liiketoiminnallisesti kestävän robotiikan kehittäjä sekä erityisempiä teemoja, kuten Eläinfysioterapia (30 op) -koulutus ja merenkulun täydennyskoulutukset.

 

SAMKin opiskelijoita luokassa.

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus 30 op

Koulutus on tarkoitettu neuropsykiatristen asiakkaiden parissa työskentelevien ohjaustaitojen syventämiseen ja heille jotka haluavat toimia neuropsykiatrisena valmentajana. Lisäksi koulutuksesta saa konkreettisia välineitä arjen haastaviin työtilanteisiin.

SAMKin opiskelija näppäilemässä kannettavaa tietokonetta.

KT-Tekno -koulutukset

KT-Tekno -hankkeen järjestämät maksuttomat koulutukset. Ilmoittautuminen 20.10.2022-1.1.2023, toteutus 9.1.-31.3.2023:

Merenkulun täydennyskoulutukset

Tarjonnassamme on mm. seuraavia koulutuksia: Lääkintähuollon kertauskoulutus laivapäällystölle STCW A-VI/4-2, Kansi- ja konepäällystön erityinen kertauskoulutus, DP Induction -kurssit, Maritime Resource Management (MRM + refreshment) ja ECDIS (generic). SAMKin ajankohtainen koulutustarjonta löytyy tapahtumakalenterista. (sivustolla samk.tapahtumakalenterit.fi). Merenkulun täydennyskoulutusten toteutusaikataulut löytyvät kootusti myös Rauma Maritime -koulutusportaalista.

 

 

.

Puisia kuutioita,vapaassa muodostelmassa joihin on maalattu mustalla värillä ihmisen rintakuva

Johdon työnohjaaja -koulutus (30 op)

Johdon työnohjaaja -koulutus toteutetaan Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Johdon työnohjaajat ry:n yhteistyönä. Prosessikoulutuksena toteutettava koulutus on suunniteltu työn ohessa suoritettavaksi. Koulutuksen haku- ja toteutusajat julkaistaan myöhemmin.

Liiketoiminnallisesti kestävän robotiikan kehittäjä

Hanki valmiudet automaation ja robotiikan käyttöönottoon monialaisesta verkkokoulutuksestamme! Koulutuksen avulla opit mm. hyödyntämään automaatiota ja robotiikkaa liiketoiminnan tehostamisessa.

Eläinfysioterapia 30 op

Hakuaika 2.1.-28.2.2023.

Eläinfysioterapian 30 op:n kokonaisuus on suosittu koulutus, jota ainoastaan SAMK järjestää tällä hetkellä Suomessa. SAMK on tarjonnut eläinfysioterapian koulutusta vuodesta 2004 alkaen.

Koulutuksesta pidetään maksuton Teams-välitteinen infoilta 10.1.2023. Ilmoittaudu mukaan tästä.  

Eläinfysioterapian ekspertti – opintopolku ft:stä FT:ksi