Täydennyskoulutus

Ammattitaitoa kehittäviä ja syventäviä, kestoltaan ja toteutustavaltaan  erityyppisiä koulutuksia. Kouluttajina käytämme SAMKin asiantuntijoita tai hyödynnämme laajaa kouluttajaverkostoamme.

Koulutustarjonnassamme on myös hankerahoitteisia koulutuksia, kuten KT-Tekno ja Liiketoiminnallisesti kestävän robotiikan kehittäjä sekä erityisempiä teemoja, kuten Eläinfysioterapia (30 op) -koulutus ja merenkulun täydennyskoulutukset.

 

SAMKin opiskelija näppäilemässä kannettavaa tietokonetta.

KT-Tekno -koulutukset

KT-Tekno -hankkeen järjestämät maksuttomat koulutukset. Ilmoittautuminen 7.6.-21.8.2022, toteutus 5.9.-30.11.2022:

Merenkulun täydennyskoulutukset

Tarjonnassamme on mm. seuraavia koulutuksia: Lääkintähuollon kertauskoulutus laivapäällystölle STCW A-VI/4-2, Kansi- ja konepäällystön erityinen kertauskoulutus, DP Induction -kurssit, Maritime Resource Management (MRM + refreshment) ja ECDIS (generic). SAMKin ajankohtainen koulutustarjonta löytyy tapahtumakalenterista. (sivustolla samk.tapahtumakalenterit.fi). Merenkulun täydennyskoulutusten toteutusaikataulut löytyvät kootusti myös Rauma Maritime -koulutusportaalista.

 

 

.

Johdon työnohjaaja -koulutus (30 op)

Hakuaika 6.6.-31.10.2022

Johdon työnohjaaja -koulutus toteutetaan Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Johdon työnohjaajat ry:n yhteistyönä. Prosessikoulutuksena toteutettava koulutus on suunniteltu työn ohessa suoritettavaksi.

Liiketoiminnallisesti kestävän robotiikan kehittäjä

Hanki valmiudet automaation ja robotiikan käyttöönottoon monialaisesta verkkokoulutuksestamme! Koulutuksen avulla opit mm. hyödyntämään automaatiota ja robotiikkaa liiketoiminnan tehostamisessa.

Eläinfysioterapia 30 op

Hakuaika 2.1.-28.2.2023.

Eläinfysioterapian 30 op:n kokonaisuus on suosittu koulutus, jota ainoastaan SAMK järjestää tällä hetkellä Suomessa. SAMK on tarjonnut eläinfysioterapian koulutusta vuodesta 2004 alkaen.

Koulutuksesta pidetään Teams-välitteinen infoilta 10.1.2023. Lisätietoja myöhemmin.

Eläinfysioterapian ekspertti – opintopolku ft:stä FT:ksi