Kansainvälinen SAMK

SAMK hoitotyö

Kaksoistutkinnot

Kaksoistutkinnossa osa opinnoista suoritetaan lähtömaassa ja osa SAMKissa. SAMK toteuttaa kaksoistutkintoja tällä hetkellä hoitotyössä kiinalaisten kumppaniyliopistojen kanssa.

Opiskelijat ulkona

Summer School

Kesäkoulussa (Summer School) voi suorittaa opintoja varsinaisen lukuvuosityöjärjestyksen ulkopuolella. Tarjonta vaihtelee vuosittain ja siitä ilmoitetaan nettisivuilla.

Viikon koulutus päättyi todistusten jakoon ja juhlalliseen yhteiskuvaan.

Koulutusvienti

SAMK on käynnistänyt koulutusviennin maan rajojen ulkopuolelle. Eri pituisia koulutusjaksoja on järjestetty muun muassa Kiinassa, Intiassa ja Venäjällä.

Vuoden 2018 alussa käynnistyi jo toinen yritysryhmä, jonka tavoitteena on lisätä kiinalaisten matkailijoiden tuloa Satakuntaan. Matkailuyrityksille kasvua Kiinasta -ryhmän kohteena ovat erityisesti leirikouluryhmät. Helmikuussa kahdessa ryhmän yrityksessä vieraili leirikoululaisia, joiden palaute auttaa kehittämään tuotteita entistä paremmin asiakkaiden tarpeita ja toiveita vastaaviksi. Talvisista aktiviteeteista erityisesti mäenlasku oli nuorten mieleen. Kuva: Julia Maanawadu

Incoming-koulutusmatkat SAMK EduTravel

SAMKissa toimii Satakuntaan koulutusmatkoja järjestävä incoming-matkatoimisto SAMK EduTravel. Paikallisina yhteistyökumppaneina ovat luonto- ja leiripalveluja tarjoavat yritykset. SAMK EduTravel toimii samalla palveluliiketoiminnan opiskelijoiden harjoittelupaikkana.

Kansainväliset hankkeet

SAMKilla on käynnissä yli sata hanketta, joista merkittävä määrä on kansainvälisiä. Hankerahoituksen volyymi oli vuonna 2018 14 M€.

Verkostot

SAMKilla on satoja kansainvälisiä kumppaneita, joiden kanssa harjoitetaan hankeyhteistyötä, opettaja- ja opiskelijavaihtoa ja koulutusyhteistyötä.

SAMK In Numbers

Kansainvälisyys opiskelijoille ja henkilökunnalle

SAMKin opiskelijat ja henkilökunta kansainvälistyvät sekä ulkomaille suuntautuvassa vaihdossa että kampuksilla järjestettävissä tapahtumissa.

Opiskeluympäristö on kansainvälinen. Kampuksilla on opiskelijoita yli 60 eri kansallisuudesta. Opiskelijoille ja henkilökunnalle lisätietoja intrasta (Into ja Oiva).

Yhteystietoja ja hyödyllisiä linkkejä

Hakupalvelut: admissions@samk.fi

Kansainväliset palvelut: int.office@samk.fi

Englanninkieliset nettisivut

Kiinankieliset nettisivut

SAMKin kampukset

Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen