

SAMK-aiheisia kuvia löytyy samk.kuvat.fi -palvelusta. Mainitse kuvan yhteydessä kuvaaja ja SAMK. Huomaathan, että kuvia saa käyttää vain SAMK-yhteyksissä.
Brändikirja antaa suunnan ja työkalut SAMKin brändin mukaiseen viestintään ja markkinointiin. Tutustu brändikirjaan.
Logo on aina vaakamallinen ja virallisen tunnusvärin määritykset ovat
• CMYK: C100, M0, Y10, K0
• RGB: R0 G165 B205
• Web Color Code: #00a5cd
Logoa ei saa käyttää kokonaan turkoosina. Tunnuksen tulee erottua taustasta selkeästi. Logon ympärillä tulee olla riittävästi tyhjää tilaa (suoja-alue). Tutustu tarkemmin SAMKin logo-ohjeeseen (pdf).
Logoja voit ladata SAMKin kuvapankista. Mikäli et löydä tarkoitukseesi soveltuvaa logoa, ota yhteyttä viestinta.samk@samk.fi
Jesse Kitinoja, joka on sekä arkkitehti että SAMKin tutkija ja kuvataiteen opiskelija, on tänä kesänä mukana yhdessä Suomen merkittävimmistä kuvataidetapahtumista, Mäntän kuvataideviikoilla.
Porin kaupunki, Turun yliopisto ja SAMK allekirjoittivat perjantaina aiesopimuksen, jonka tavoitteena on kehittää Satakunnassa avaruusteknologiaa hyödyntävää koulutusta, tutkimusta ja innovaatiotoimintaa. Yhteistyön nimeksi tulee PoriSat.
Polkuopinnot ovat avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, joiden ideana on päästä tutkinto-opiskelijaksi tietyn opintokokonaisuuden suorittamisen jälkeen.
Autamme sinua löytämään sopivan näkökulman tai haastateltavan, kun sitä etsit.
Työskentelen SAMKin ulkoisen viestinnän parissa. Tehtäväkenttääni kuuluu uutis- ja artikkelituotanto, uutiskirjeet ja blogit, mediatiedotus ja SAMKin verkkosivusto.
Tekniikan tohtori Jari Multisilta aloitti SAMKin rehtorina ja toimitusjohtajana syksyllä 2018. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän toimi Porin yliopistokeskuksen johtajana (marraskuusta 2014 alkaen) ja Tampereen teknillisen yliopiston professorina (vuodesta 2001 alkaen). Hän on ollut myös Helsingin yliopiston oppimisen tutkimukseen liittyvän Cicero Learning -verkoston johtaja vuosina 2011–2014. Multisilta on ollut vierailevana tutkijana eri jaksoissa Stanfordin yliopistossa yhteensä puolitoista vuotta ja Nokia Research Centerissä kaksi vuotta. Hänen tutkimusalansa on oppimisteknologia.