Uusia digiaineistoja SAMKin kirjastossa: Editan verkkokoulutuskirjasto, Skillsoft ITpro ja EngineeringPro, AccessPhysiotherapy

SAMKin kirjasto hankki syksyllä 2021 opiskelijoiden ja henkilöstön käyttöön videokoulutuksia ja uusia ulkomaisia digitaalisia aineistoja.

Unsplash
Unsplash

SAMKin kirjasto hankki syksyllä 2021 opiskelijoiden ja henkilöstön käyttöön juridiikan verkkokoulutuksia ja webinaareja sisältävän Editan verkkokoulutuskirjaston. Tekniikan – ja osin myös liiketalouden – koulusta palvelevat uudet Skillsoft-kokoelmat ITpro ja EngineeringPro. Fysioterapiakoulutuksen käyttöön hankittiin AccessPhysiotherapy-aineisto.


Juridiikan verkkokoulutuksia ja webinaareja Editan verkkokoulutuskirjastossa

Editan verkkokoulutuskirjasto tarjoaa monipuolisen ja ajankohtaisiin kysymyksiin tarttuvan valikoiman juridisia verkkokoulutuksia ja webinaareja. Lakikoulutusten lisäksi mukana on myös videoviestintään, tarinoiden hyödyntämiseen ja muutoksen johtamiseen valmentavat koulutukset. Verkkokoulutuskirjasto päivittyy ja laajenee säännöllisesti. Vanhoja koulutuksia poistetaan kirjastosta tarpeen mukaan.

Lisäksi tarjolla on webinaaritallenteita, jotka ovat pääsääntöisesti kahden tunnin mittaisia koulutuksia.

Samkilaiset pääsevät Editan verkkokoulutuskirjastoon Finnan linkistä.

Linkki vie Omat tuotteet -nettisivulle, josta klikataan Editan verkkokoulutuskirjasto.

Huomioitavaa verkkokoulutusta suorittaessa: palveluun ei voi tehdä henkilökohtaista käyttäjätunnusta eikä suoritetusta kurssista voi saada henkilökohtaista todistusta. Tämä johtuu IP-tunnistautumiseen perustuvasta palvelun käyttöoikeudesta.


Skillsoft ITpro ja EngineeringPro

Samkilaisten käytettävissä ovat uutuutena tekniikan e-kirjakokoelmat Skillsoft ITpro ja EngineeringPro, jotka tarjoavat käyttöön yli 20 000 e-kirjaa noin kahdeltasadalta kustantajalta.

Linkki palveluun löytyy kirjaston Finnasta.

Palvelun sisältämät yksittäiset e-kirjat löytyvät nekin Finnasta linkkeineen. Kirjoja luetaan selainohjelmassa, eikä erillistä lukuohjelmaa tarvita.


AccessPhysiotherapy

Kirjaston verkkoaineistoihin on hankittu AccessPhysiotherapy, joka on McGraw Hillin fysioterapian aineistokokoelma ja verkkopalvelu.

Samkilaiset pääsevät verkkopalveluun Finnan linkistä.

Myös palvelun sisältämiä yksittäisiä e-kirjoja löytyy Finnasta linkkeineen. Kirjoja luetaan selainohjelmassa, eikä erillistä lukuohjelmaa tarvita.

Kirjaston hankkimat e-aineistot ovat SAMKin opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä sekä kampuksilla että kotona. Niihin kirjaudutaan yleensä SAMK-tunnuksella.

 

Jaa tämä sivu

Kimppu valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia

SAMKista valmistui joulukuussa yhteensä 356 opiskelijaa

SAMKista valmistui joulukuussa 356 opiskelijaa. Valmistuneista 63 suoritti YAMK-tutkinnon. Yhteensä SAMKista valmistui vuonna 2023 ennätysmäärä, 1232 opiskelijaa.

Kaksi opiskelijaa kumartuneena työpöytien ääreen. Two students bent over their desks.

SAMKin kansainväliset koulutukset herättivät laajaa kiinnostusta

Erillishaku SAMKin kansainvälisiin tutkintoon johtaviin koulutuksiin päättyi eilen. Koulutuksiin oli keskimäärin noin 28 hakemusta yhtä aloituspaikkaa kohden.

SAMKin opiskelijoita kirjastossa.

Haku kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin alkoi

Haku englanninkielisiin koulutuksiin on käynnissä 17.1.2023 asti. SAMKissa on haettavana seitsemän ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta ja yksi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus.