Uudessa sosionomin monimuotokoulutuksessa ei tarvita pohjakoulutusta

Tammikuussa 2021 käynnistyvään avoimen ammattikorkeakoulun sosionomiryhmään voi hakea ilman sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan pohjakoulutusta.

SAMKin opiskelijoita istumassa Porin kampuksen aulassa.
Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita Porin kampuksella. Kuva: Tomi Glad

Uudessa sosionomin monimuotokoulutuksessa ei tarvita pohjakoulutusta

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita Porin kampuksella. Kuva: Tomi Glad

Pohjakoulutusvaatimus on poistettu monimuotoryhmästä, jotta myös alan vaihtajilla olisi mahdollisuus opiskella työn ohessa. Kaikille siirtyminen päiväopiskelijaksi ei ole mahdollista, vaikka innostusta sosionomiopintoihin löytyisikin. Tällä ratkaisulla on haluttu mahdollistaa sosionomiopinnot erilaisissa elämäntilanteissa oleville.

− Jos olet pohtinut alan vaihtamista ja/tai opiskelua työn ohessa, nyt voit päästä sosionomiopintoihin ilman yhteisvalintaa ja pääsykokeita. Haku avoimen ammattikorkeakoulun polkuopintoihin on käynnissä 30.11.-4.12.2020, sosiaalialan lehtori Hanna Hannukainen kertoo.

Tarjolla on 35 polkuopiskelupaikkaa. Kevään 2021 aikana polkuopiskelijat suorittavat sosionomiopintoja 30 opintopistettä, jonka jälkeen he hakevat tutkinto-opiskelijoiksi avoimen erillishaussa. Tutkinto-oikeuden saatuaan opiskelijat jatkavat sosionomiopintojaan muiden opiskelijoiden tavoin. Tavoitteena on valmistua sosionomiksi 3-3,5 vuodessa.

Opiskelijoita kirjastossa, students in the library.

Info

Avoimen AMKin kautta hakuun tuleva koulutus:
Sosionomi (AMK), monimuotokoulutus
Hakuaika:
30.11.-4.12.2020
Lisätietoja:
www.samk.fi/avoinamk
Toteutus ja sisällöt:
hanna.hannukainen@samk.fi
Avoimen AMKin opiskelu ja hakuasiat:
anu-mari.elohaka@samk.fi

[fts_facebook type=page id=109460739074035 access_token=EAAP9hArvboQBAHuZCilXkHK0ZAvIIgxDxHyRNG8kAYXgpYqQS5WnXHclzsey8DCASQN9liVavKPbuGkRhgQ5W3AAu733GtZBFMZCVrqp6jyDTwLbsIGNnvxmrWZCgmEiZARi00Y5vZCTDbmHke3zNWLWeR32v6JRx8NgXTk5VmVQwZDZD posts=3 height=500px description=no posts_displayed=page_only]

[fts_twitter twitter_name=satakunnanamk tweets_count=4 twitter_height=500px cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no]

[fts_youtube vid_count=4 large_vid=yes large_vid_title=no large_vid_description=no thumbs_play_in_iframe=no vids_in_row=1 omit_first_thumbnail=no space_between_videos=5px force_columns=no maxres_thumbnail_images=yes thumbs_wrap_color=#000 username=samkcommunications]

Jaa tämä sivu

Etualalla robotti, taustalla tutkijoita.

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy syksyllä Porissa yhteistyössä SAMKin kanssa

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy Porissa syksyllä 2024. SAMKin kanssa yhteistyössä toteutettavaan maisterikoulutukseen voi hakea 2.– 15.5.2024. Sopimus energia-alan robotiikkasovelluksiin liittyvän professuurin perustamiseksi ja maisteriohjelman käynnistämiseksi allekirjoitettiin vuonna 2022.

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.