Uraseurantakysely vuonna 2016 valmistuneille auttaa nykyisiä opiskelijoita

Neljättä kertaa järjestettävä Uraseurantakysely antaa nykyisille opiskelijoille apua urapohdinnoissa sekä kehittää koulutusta.

Kannettava tietokone, ruudulla lukee AMKista uralle. Vieressä kynäpurkki ja pieni kasvi.

Vuotuinen Uraseurantakysely järjestetään aina viisi vuotta aikaisemmin ammattikorkeakoulusta valmistuneille. Vastaukset ovat tärkeitä, sillä niiden avulla kehitetään koulutusta ja annetaan nykyisille opiskelijoille apua urapohdinnoissa.

Vastaajia lähestytään 13.10.2021 alkaen sähköpostitse ja tekstiviestillä. Kysely sulkeutuu 9.11.2021. Sähköpostin lähettäjänä on uraseurannat(a)arvokyselyt.fi ja tekstiviestin saa taholta Uraseurannat.

Viime vuonna kysely järjestettiin 2015 valmistuneille ja siihen vastasi 337 SAMKista valmistunutta.

Vastaajista 83 % koki olevansa vähintäänkin melko tyytyväinen tutkintoonsa. Vastaajat kokivat myös SAMKin tutkintojen antavan erittäin hyvät valmiudet työelämään ja työnantajien arvostavan SAMKista saatua tutkintoa. 51 % vastaajista työskenteli Satakunnan alueella.

Tutustu aikaisempien Uraseurantakyselyiden tuloksiin

Jaa tämä sivu

Etualalla robotti, taustalla tutkijoita.

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy syksyllä Porissa yhteistyössä SAMKin kanssa

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy Porissa syksyllä 2024. SAMKin kanssa yhteistyössä toteutettavaan maisterikoulutukseen voi hakea 2.– 15.5.2024. Sopimus energia-alan robotiikkasovelluksiin liittyvän professuurin perustamiseksi ja maisteriohjelman käynnistämiseksi allekirjoitettiin vuonna 2022.

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.