Uraseurantakysely vuonna 2016 valmistuneille auttaa nykyisiä opiskelijoita

Neljättä kertaa järjestettävä Uraseurantakysely antaa nykyisille opiskelijoille apua urapohdinnoissa sekä kehittää koulutusta.

1.10.2021 | Teksti: Jani Wahlman | Kuva: AMKista uralle – uraseurantatiedot käyttöön -hanke

Kannettava tietokone, ruudulla lukee AMKista uralle. Vieressä kynäpurkki ja pieni kasvi.

Vuotuinen Uraseurantakysely järjestetään aina viisi vuotta aikaisemmin ammattikorkeakoulusta valmistuneille. Vastaukset ovat tärkeitä, sillä niiden avulla kehitetään koulutusta ja annetaan nykyisille opiskelijoille apua urapohdinnoissa.

Vastaajia lähestytään 13.10.2021 alkaen sähköpostitse ja tekstiviestillä. Kysely sulkeutuu 9.11.2021. Sähköpostin lähettäjänä on uraseurannat(a)arvokyselyt.fi ja tekstiviestin saa taholta Uraseurannat.

Viime vuonna kysely järjestettiin 2015 valmistuneille ja siihen vastasi 337 SAMKista valmistunutta.

Vastaajista 83 % koki olevansa vähintäänkin melko tyytyväinen tutkintoonsa. Vastaajat kokivat myös SAMKin tutkintojen antavan erittäin hyvät valmiudet työelämään ja työnantajien arvostavan SAMKista saatua tutkintoa. 51 % vastaajista työskenteli Satakunnan alueella.

1.10.2021 | Teksti: Jani Wahlman | Kuva: AMKista uralle – uraseurantatiedot käyttöön -hanke

Lisää aiheesta

Timo Mattila opetuksen vararehtori SAMK.
| SAMK

SAMKista valmistuneet työllistyneet huippuhyvin

Ammattikorkeakouluissa tehdään uraseurantaa viisi vuotta aiemmin AMK- tai YAMK-tutkinnon suorittaneille. Kyselyllä selvitetään valmistuneiden työuria, työmarkkinatilannetta ja tyytyväisyyttä suorittamaansa tutkintoon.
SAMK profiloituu teollisuuskorkeakouluksi. SAMKilla on vastuu tuottaa muuntuvaa osaamista modernin ja monialaisen työelämän tarpeisiin maakunnassa ja lähialueilla sekä valituilla aloilla koko Suomessa.
| SAMK

SAMK on uudistanut strategiaansa ja nostaa merkittävästi opiskelupaikkojen määriä

SAMKin uusi strategia valmistui laajan yhteistyön tuloksena. Tulevina vuosina SAMK nostaa merkittävästi tutkintomääriä, kansainvälisten opiskelijoiden määrää sekä jatkuvan oppimisen paikkoja. Visiona on edelleen se, että jokainen opiskelijamme työllistyy.

Uusimmat uutiset

Yrityksen edustaja selostaa opiskelijoille haastetta robotin vieressä.
| Tapahtumat

RoboAI-viikko 2021: RoboAI Innovation Challenge – Satakunta 2.0 kestävän kehityksen asialla

– Ongelmanratkaisu- ja tiimityötaidot ovat opittavien asioiden ytimessä, mutta myös laajempi ymmärrys omasta idearikkaudesta. Tapahtuman energinen, mutta rento tunnelma kannustaa osallistujia olemaan aktiivisia ja ajattelemaan laatikon ulkopuolelta, luonnehtii RoboAI Innovation Challenge -tapahtumaa RoboAI-viikolla 25.11. järjestävä SAMKin erityisasiantuntija Santeri Koivisto.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Jari Multisilta, the Managing Director, President of Satakunta University of Applied Sciences, received a ceremonial chain designed by goldsmith and designer Assi Arnimaa-Leinonen. Arnimaa-Leinonen is known for her diamond rings and silver jewelry. https://www.samk.fi/en/uutiset/samk-is-celebrating-its-30th-anniversary-the-president-received-a-ceremonial-chain/

Rekrytoimme! Haluatko työskennellä organisaatiossa, jonka parhaina puolina työntekijät pitävät vakautta, joustavuutta, hyvää ilmapiiriä ja työyhteisöä?
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme: https://bit.ly/2ZeeWCP
#tyopaikat #rekry #SamkTyopaikat

Matkailussa suurimpana haasteena on usein julkisen- ja yksityisen puolen yhteistyö. Näin ei ole Merikarvialla 👍 Tästä moni kunta voisi ottaa oppia. #merikarvia #matkailunkehittamiskeskus #yhteistyö #samk

SAMKissa aloittanut Matkailun kehittämiskeskus tukee alan positiivista kehitystä Satakunnassa. Kehittämiskeskuksen toiminnan kohderyhmänä ovat mikro- ja pienet matkailuyritykset. #katsetulevaisuuteen #samk #mysamk #satakunta #matkailunkehittämiskeskus
https://www.samk.fi/uutiset/uusi-matkailun-kehittamiskeskus-luotsaa-matkailualaa-kohti-kestavaa-ja-kannattavaa-liiketoimintaa/