Toinen aalto -syysnäyttely yhdistää vanhoja ja uusia töitä

Toinen aalto -syysnäyttely on koottu keväällä järjestetyn tapahtuman teoksista, mutta myös useista uusista töistä.

SAMK Kankaanpään kampuksen Toinen aalto -syysnäyttelyn juliste 2020

Kankaanpään taidekoulun ensimmäinen vuosikurssi järjesti Taideviikko 2020-tapahtuman, jossa kaupunkitilaan jalkautuneet teokset muodostivat väliaikaisen taidereitistön. Tätä näyttelyä tutkittiin toukokuussa ulkoilmasta käsin ja turvaetäisyyksiä kunnioittaen.

Toinen aalto -syysnäyttely on nyt toiselle vuosikurssille siirtyneiden opiskelijoiden uusi näyttely. Se on koottu keväällä järjestetyn tapahtuman teoksista, mutta myös useista uusista töistä. Näyttely sisältää pääsääntöisesti maalaus- ja veistostaidetta, mutta myös muita taiteenlajeja on edustettuna.

Teokset ovat esillä Satakunnan ammattikorkeakoulun Kankaanpään kampuksella. Näyttelyssä on otettu huomioon turvallisuustekijät.

Tiedustelut:
Anna Kallio
040 094 4828
anna.kallio@student.samk.fi Mira Piitulainen
045 276 5030
mira.piitulainen@student.samk.fi SAMK Kankaanpään kampuksen Toinen aalto -syysnäyttelyn juliste 2020

Toinen aalto -syysnäyttely

Kankaanpään taidekoulu
Paasikivenkatu 24,
38700 Kankaanpää Avoinna:
ma-pe klo 9-16 [fts_facebook type=page id=109460739074035 access_token=EAAP9hArvboQBAHuZCilXkHK0ZAvIIgxDxHyRNG8kAYXgpYqQS5WnXHclzsey8DCASQN9liVavKPbuGkRhgQ5W3AAu733GtZBFMZCVrqp6jyDTwLbsIGNnvxmrWZCgmEiZARi00Y5vZCTDbmHke3zNWLWeR32v6JRx8NgXTk5VmVQwZDZD posts=3 height=500px description=no posts_displayed=page_only] [fts_twitter twitter_name=satakunnanamk tweets_count=4 twitter_height=500px cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no] [fts_youtube vid_count=4 large_vid=yes large_vid_title=no large_vid_description=no thumbs_play_in_iframe=no vids_in_row=1 omit_first_thumbnail=no space_between_videos=5px force_columns=no maxres_thumbnail_images=yes thumbs_wrap_color=#000 username=samkcommunications]

Jaa tämä sivu

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.

Tiia Kenola seisoo SAMKin Porin kampuksen yhdyskäytävällä.

Yhdes-malli ja monimuotoiset harjoittelut: Tiia Kenolan matka sosionomiksi

Tiia Kenola on kokenut SAMKin sosionomiopinnot monipuolisina ja hyvät eväät tulevaisuuden työelämään antavina.