Toinen aalto -syysnäyttely yhdistää vanhoja ja uusia töitä

Poikkeuksellinen alkukevät haastoi taiteentekijät pohtimaan sopivia keinoja turvallisen taidenäyttelyn järjestämiseksi. Kankaanpään taidekoulun toisen vuosikurssin opiskelijoiden Toinen aalto -syysnäyttely on jatkoa kevään Taideviikko 2020 -tapahtumalle.

8.9.2020 | Teksti: Reetta Vähä-Aho | Kuva: SAMK

SAMK kankaanpään kampuksen opiskelijat ripustavat maalausta taidenäyttelyn seinälle

Kankaanpään taidekoulun ensimmäinen vuosikurssi järjesti Taideviikko 2020-tapahtuman, jossa kaupunkitilaan jalkautuneet teokset muodostivat väliaikaisen taidereitistön. Tätä näyttelyä tutkittiin toukokuussa ulkoilmasta käsin ja turvaetäisyyksiä kunnioittaen.

Toinen aalto -syysnäyttely on nyt toiselle vuosikurssille siirtyneiden opiskelijoiden uusi näyttely. Se on koottu keväällä järjestetyn tapahtuman teoksista, mutta myös useista uusista töistä. Näyttely sisältää pääsääntöisesti maalaus- ja veistostaidetta, mutta myös muita taiteenlajeja on edustettuna.

Teokset ovat esillä Satakunnan ammattikorkeakoulun Kankaanpään kampuksella. Näyttelyssä on otettu huomioon turvallisuustekijät.

Tiedustelut:
Anna Kallio
040 094 4828
anna.kallio@student.samk.fi

Mira Piitulainen
045 276 5030
mira.piitulainen@student.samk.fi

SAMK Kankaanpään kampuksen Toinen aalto -syysnäyttelyn juliste 2020

Toinen aalto -syysnäyttely

Kankaanpään taidekoulu
Paasikivenkatu 24,
38700 Kankaanpää

Avoinna:
ma-pe klo 9-16

8.9.2020 | Teksti: Reetta Vähä-Aho | Kuva: SAMK

Lisää aiheesta

Kaksi SAMK Kankaanpään opiskelijaa poseeraavat taidenäyttelynsä edessä.
| Taidekäytävä

Lähitaiteilijat SAMKin taidekäytävällä

Satakunnan ammattikorkeakoulun Taidekäytävällä ollaan kielloista huolimatta ainakin temaattisesti ja taiteen kanssa lähietäisyydellä.
| Hyvinvointi ja terveys

Taideviikko2020 näkyy kaupunkitilassa

Kuvataiteen ensimmäisen vuoden opiskelijat ovat toteuttaneet Kankaanpään keskustaan uuden väliaikaisen taidereitistön yhteistyössä kivijalkayritysten, kaupungin ja seurakunnan kanssa.

Uusimmat uutiset

Purjeveneitä Airistolla / Sailboats at Airisto
| Matkailu

Itämeren vierasvenesatamat ovat itsessään vetovoimaisia matkakohteita

Vierasvenesatamien ympärille muodostuneiden matkailukohteiden kehittäminen niiden potentiaalia hyödyntämällä lisää merkittävästi alueen kestävää kehitystä taloudellisesta, sosiokulttuurisesta ja ympäristöllisestä näkökulmasta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Erityisesti koronapandemian jälkeen kestävä kehitys on matkailussa uusi normaali. Samalla Itämeren matkailustrategian keskeisin tavoite on luoda merialueesta kestävä matkakohde. #matkailu #kestäväkehitys
https://www.samk.fi/uutiset/itameren-vierasvenesatamat-ovat-itsessaan-vetovoimaisia-matkakohteita/

Tervetuloa Talous & Tekniikka -seminaariin ti 20.4. klo 14. Seminaarin keynote-puhujana on susijengin valmentaja, menestyjätiimien johtaja Henrik Dettman. Ilmoittaudu:
https://elomake.samk.fi//lomakkeet/11496/lomakkeet.html

Tekoälyosaaja Jussi Bergman elää nyt kolmatta työuraansa. Ammattimuusikkona aloittanut Jussi rakentaa @SatakunnanAMK AI-koulutusohjelmaa ratkaisuksi alan osaajapulaan. Poriin oli päästävä! https://www.roboai.fi/tunnista-roboai-ammattilainen #roboai #samk #mysamk #tunnista #ammattilainen #kehukollegaa #team

SAMKissa on valmistelu Satakunnan ilmasto- ja energiastrategia. Se on tehty satakuntalaisille toimijoille työkalupakiksi, tausta-aineistoksi ja yhteistyön edistäjäksi. #samk #hinku #canemure
https://www.samk.fi/uutiset/satakunnan-ilmasto-ja-energiastrategia-rakennettiin-maakunnan-ilmastotyon-tueksi/

SAMK auttaa jalostettuja puutuotteita tarjoavia yrityksiä Kiinan markkinoille. Tänä keväänä osallistuttiin omalla osastolla puualan messuille Shanghaissa. Changzhouhun on avattu showroom yritysten tuotteille. #samk #lefnetworktochina
https://www.samk.fi/uutiset/puualan-yritykset-tahtaavat-kiinan-markkinoille-changzhoussa-upouusi-showroom