Teknologia kiinnostaa – jo satoja ilmoittautuneita RoboAI-viikolle

Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston tutkimus- ja tuotekehityskeskus RoboAI:n luotsaama teknologiatapahtuma RoboAI-viikko on marraskuun piristysruiske! Verkkotapahtumaan on ilmoittautunut tähän päivään mennessä yli 700 henkilöä ja yhteensä lähes 2000 osallistumista.

Lähikuvassa Linda Liukas.
Linda Liukas, 20180627

RoboAI-viikko esittelee satakuntalaista TKI-osaamista mahtavalla kattauksella. Kokonainen viikko on täynnä tapahtumia: huippuesiintyjiä, seminaareja, messuja ja konferensseja. Keynote-esiintyjinä nähdään mm. Hello Ruby -lastenkirjoistaan tuttu, suomalainen koodaaja Linda Liukas, Suomen mitatuin mies Pekko Vehviläinen, palkittu tietoturvatutkija ja valkohattuhakkeri Iiro Uusitalo sekä teknologia-alan edistäjä Taneli Tikka.

Tapahtuma esittelee eri teknologioita ja niiden tuomia etuja eri aloilla nyt ja tulevaisuudessa, ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin! Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

– Valloittavat ja jopa vallattomat esiintyjät sekä mielenkiintoiset esitykset piristävät kummasti marraskuista arkea! Ohjelma kannattaa ehdottomasti kahlata läpi ja etsiä omat kohokohdat, kehottaa RoboAI:n tutkimusjohtaja Petteri Pulkkinen.

Ilmoittautuminen on pakollista, sillä vain ilmoittautumalla saa linkin haluamaansa verkkotapahtumaan. Ilmoittaudu!

Katso koko RoboAI-viikon ohjelma

Lisätietoja RoboAI:n verkkosivuilta

Lisätiedot:

Petteri Pulkkinen, RoboAI:n tutkimusjohtaja
p. 044 710 3296
petteri.pulkkinen@samk.fi

Petra O’Rourke, Viestintä- ja markkinointisuunnittelija
p. 044 710 3918
petra.orourke@samk.fi

Jaa tämä sivu

Etualalla robotti, taustalla tutkijoita.

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy syksyllä Porissa yhteistyössä SAMKin kanssa

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy Porissa syksyllä 2024. SAMKin kanssa yhteistyössä toteutettavaan maisterikoulutukseen voi hakea 2.– 15.5.2024. Sopimus energia-alan robotiikkasovelluksiin liittyvän professuurin perustamiseksi ja maisteriohjelman käynnistämiseksi allekirjoitettiin vuonna 2022.

Kuvassa ryhmä RoboAI:n tutkijoita poseeraa kameralle.

RoboAI juhlii 5-vuotista taivaltaan näyttävällä robottien ohimarssilla 26.4. klo 14

Keväällä 2019 toimintansa aloittanut SAMKin ja Tampereen yliopiston Porin yksikön yhteinen tutkimus- ja tuotekehityskeskus on vakiinnuttanut asemansa alueen teknologisena suunnannäyttäjänä.

Naishenkilö pipetoi näytettä laboratoriossa valkoinen takki päällään.

Tutkimuskeskus WANDER – Innovaatioita ja ratkaisuja paikallisiin sekä globaaleihin haasteisiin

Huhtikuussa julkaistu Tutkimuskeskus WANDERin kokoomajulkaisu tarjoaa katsauksen keskuksen laaja-alaiseen tutkimus- ja kehitystyöhön.