Etsi

Teknologia-alan työntekijöitä ja työnantajia törmäytetään Teknologia työnä -tapahtumassa

Satakunnan teknologia-alan yritykset kaipaavat kiivaasti osaavaa työvoimaa. Miten teet rekrytoijien rakastaman CV:n? Teknologia työnä -tapahtuma kokoaa alueen yritykset ja uusia mahdollisuuksia kartoittavat työnhakijat yhteen SAMKin Porin kampukselle tiistaina 15.1.2019 klo 12–17. Tilaisuus on avoin kaikille uusista töistä kiinnostuneille.

11.1.2019 | Teksti: Riitta Tempakka & Anne Sankari | Kuva: Marko Ylinen

Aurinkopaneelien asennusta SAMKin Porin-kampuksen katolla 2017. Kuva Marko Ylinen
Aurinkopaneelien asennusta SAMKin Porin-kampuksen katolla 2017.

Katso ohjelma

Yli 40 teknologia-alalla toimivaa yritystä esittelee toimintaansa

Teknologia työnä -tapahtuma on kohtaus- ja verkostoitumispaikka alueen yrityksille sekä uusia mahdollisuuksia kartoittaville tekijöille. Yli 40 teknologia-alalla toimivaa yritystä esittelee toimintaansa ja työnhakijat pääsevät tutustumaan ja keskustelemaan yritysten edustajien kanssa nykyisistä ja tulevista työmahdollisuuksista. Lisäksi tilaisuudessa esitellään Arkimentori-hankkeessa kehitettävää, työpaikalla tapahtuvaa osaamisen jakamista mentoroinnin avulla, aktorin (oppijan) puheenvuorossa.

Tiesitkö, että valtaosa opiskelijoiden CV:stä on kilpailukyvyltään heikkoja muutaman perusvirheen takia?

Samaan aikaan iltapäivällä ohjelmassa on tietoiskuja ja työpajoja mm. CV:n, työsopimuksen, työnhakuvideon tekemisestä ja sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhaussa. Tiesitkö, että valtaosa opiskelijoiden CV:stä on kilpailukyvyltään heikkoja muutaman perusvirheen takia?

Lisäksi aamupäivällä esitellään rakennustekniikan työmaaopintoja ja talonrakennusteollisuuden Satakunnan piiri kertoo tuotantopainotteisista eli hyvin käytännönläheisistä opinnoista. Satakunnan suurimmat rakennusliikkeet esittäytyvät opiskelijoille.  SAMKin rakennustekniikan opiskelijat suorittavat työnjohtajan pätevyyteen vaadittavat työmaaopinnot yhden kevään aikana siten, että he ovat yrityksissä työmaalla oppimassa vastaavan työnjohtajan töitä. Vuosittain työmaajakson suorittaa noin 25 rakennustekniikan opiskelijaa.

Tilaisuuden järjestäjänä toimii SAMK ja Arkimentori-hanke.

Katsio ohjelma

 

Yhteystiedot:

Riitta Tempakka, projektipäällikkö / Arkimentori-hanke

Satakunnan ammattikorkeakoulu

044 710 3639; riitta.tempakka@samk.fi

 

Mari Kujala, lehtori / Rakennustekniikka

Satakunnan ammattikorkeakoulu

044 710 3277; mari.kujala@samk.fi

Lisää aiheesta

| SAMK

Blogi: SAMK mukana miljoonan suomalaisen muuntokoulutuksessa

Ammattikorkeakoulut ovat ketteriä maakunnan ja lähialueiden yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin kouluttavia korkeakouluja. Ammattikorkeakoulujen 3,5‐4,5 vuoden opintojen rinnalle tulee saada nopeita 1‐2 vuoden muunto‐ ja täsmätäydennyskoulutuksia, joilla vastataan työelämän nopeisiin muutostarpeisiin.
| Teknologia

Teknologiaraportti visioi uusia mahdollisuuksia Satakuntaan

Tietokoneet muuttuvat. Ostamisen tavat muuttuvat. Tuotevalmistus muuttuu. Neljän vuoden kuluttua maailma on 90-prosenttisesti mobiili? Teknologiaraportti aktivoi lukijoita pohtimaan mikä heidän roolinsa voisi olla uuden teknologian hyödyntämisessä ja luomisessa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • RT @Arene_ry Arene vieraili Kiinassa NAEA:n järjestämässä AMK-rehtoreiden foorumissa. Kiina hakee Suomesta esimerkkiä ammattikor… https://t.co/VWbaEBUJIt
  • RT @Arene_ry ”Hallitus piti lupauksensa ja koulutuksen kunnianpalautus toteutui. Ammattikorkeakoulut ovat tyytyväisiä hallitukse… https://t.co/2YjRvp5Dpe
  • RT @RoboAI2 Muista ilmoittautua 4.10. Porin kampuksella järjestettävään NEXT2019 Robotiikka- ja hitsausseminaariin. Tilaisuus o… https://t.co/jttJK0I4FR