Teknologia-alan työntekijöitä ja työnantajia törmäytetään Teknologia työnä -tapahtumassa

Satakunnan teknologia-alan yritykset kaipaavat kiivaasti osaavaa työvoimaa. Miten teet rekrytoijien rakastaman CV:n? Teknologia työnä -tapahtuma kokoaa alueen yritykset ja uusia mahdollisuuksia kartoittavat työnhakijat yhteen SAMKin Porin kampukselle tiistaina 15.1.2019 klo 12–17. Tilaisuus on avoin kaikille uusista töistä kiinnostuneille.

11.1.2019 | Teksti: Riitta Tempakka & Anne Sankari | Kuva: Marko Ylinen

Aurinkopaneelien asennusta SAMKin Porin-kampuksen katolla 2017. Kuva Marko Ylinen
Aurinkopaneelien asennusta SAMKin Porin-kampuksen katolla 2017.

Katso ohjelma

Yli 40 teknologia-alalla toimivaa yritystä esittelee toimintaansa

Teknologia työnä -tapahtuma on kohtaus- ja verkostoitumispaikka alueen yrityksille sekä uusia mahdollisuuksia kartoittaville tekijöille. Yli 40 teknologia-alalla toimivaa yritystä esittelee toimintaansa ja työnhakijat pääsevät tutustumaan ja keskustelemaan yritysten edustajien kanssa nykyisistä ja tulevista työmahdollisuuksista. Lisäksi tilaisuudessa esitellään Arkimentori-hankkeessa kehitettävää, työpaikalla tapahtuvaa osaamisen jakamista mentoroinnin avulla, aktorin (oppijan) puheenvuorossa.

Tiesitkö, että valtaosa opiskelijoiden CV:stä on kilpailukyvyltään heikkoja muutaman perusvirheen takia?

Samaan aikaan iltapäivällä ohjelmassa on tietoiskuja ja työpajoja mm. CV:n, työsopimuksen, työnhakuvideon tekemisestä ja sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhaussa. Tiesitkö, että valtaosa opiskelijoiden CV:stä on kilpailukyvyltään heikkoja muutaman perusvirheen takia?

Lisäksi aamupäivällä esitellään rakennustekniikan työmaaopintoja ja talonrakennusteollisuuden Satakunnan piiri kertoo tuotantopainotteisista eli hyvin käytännönläheisistä opinnoista. Satakunnan suurimmat rakennusliikkeet esittäytyvät opiskelijoille.  SAMKin rakennustekniikan opiskelijat suorittavat työnjohtajan pätevyyteen vaadittavat työmaaopinnot yhden kevään aikana siten, että he ovat yrityksissä työmaalla oppimassa vastaavan työnjohtajan töitä. Vuosittain työmaajakson suorittaa noin 25 rakennustekniikan opiskelijaa.

Tilaisuuden järjestäjänä toimii SAMK ja Arkimentori-hanke.

Katsio ohjelma

 

Yhteystiedot:

Riitta Tempakka, projektipäällikkö / Arkimentori-hanke

Satakunnan ammattikorkeakoulu

044 710 3639; riitta.tempakka@samk.fi

 

Mari Kujala, lehtori / Rakennustekniikka

Satakunnan ammattikorkeakoulu

044 710 3277; mari.kujala@samk.fi

Lisää aiheesta

| SAMK

Blogi: SAMK mukana miljoonan suomalaisen muuntokoulutuksessa

Ammattikorkeakoulut ovat ketteriä maakunnan ja lähialueiden yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin kouluttavia korkeakouluja. Ammattikorkeakoulujen 3,5‐4,5 vuoden opintojen rinnalle tulee saada nopeita 1‐2 vuoden muunto‐ ja täsmätäydennyskoulutuksia, joilla vastataan työelämän nopeisiin muutostarpeisiin.
| Teknologia

Teknologiaraportti visioi uusia mahdollisuuksia Satakuntaan

Tietokoneet muuttuvat. Ostamisen tavat muuttuvat. Tuotevalmistus muuttuu. Neljän vuoden kuluttua maailma on 90-prosenttisesti mobiili? Teknologiaraportti aktivoi lukijoita pohtimaan mikä heidän roolinsa voisi olla uuden teknologian hyödyntämisessä ja luomisessa.

Uusimmat uutiset

Jämin matkailun luontokohteiden tienviitta
| Matkailu

Korona iski rajusti matkailualalle, mutta Jämillä uskotaan lähimatkailun kasvuun

Paikalliset ja lähialueen palvelut nousevat koronakriisin myötä aivan uuteen valoon, uskovat Jämin alueen matkailuyrittäjät. Virus sekoitti alkukeväästä yrittäjien suunnitelmat täysin ja tästä...

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMKin avoimen AMKin polkuopintohaku käynnistyy 3.8.2020 klo 9.00! Kannattaa olla nopea, sillä suosituimpien koulutusten polkuopintopaikat täyttyvät nopeasti. Tutustu haussa oleviin koulutuksiin ja hae osoitteessa: www.samk.fi/polkuopinnot
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Entistä useampi lähtee lomalla lähelle ja luontoon. Jämiltä matkailijat etsivät juuri luonnonrauhaa ja mahdollisuutta ulkoiluun sekä erilaisiin aktiviteetteihin.

Yrittäjien elinehto on, että asiakkaat löytävät helposti tietoa palveluista. Digitaalisten kanavien käytön muuttuessa yrittäjien on seurattava asiakkaitaan uusiin kanaviin ja se edellyttää jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä koronan ja muiden myllerrysten keskellä.
https://bit.ly/31Pcn9U
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Hei SAMKin YAMK- tai monimuoto-opiskelija! Opiskelijakunta SAMMAKKO haluaa kehittää palvelujaan kaikille SAMKin opiskelijoille. Kehittämisen tueksi kootaan opiskelijapalvelujen kehittämisryhmät YAMK- ja monimuoto-opiskelijoista. Täytä hakemus SAMMAKKOn kotisivuilla.

Kesän tultua ihmiset ovat vähitellen lähteneet liikkeelle. Entistä useampi lähtee lomalla lähelle ja luontoon. Jämiltä matkailijat etsivät juuri luonnonrauhaa ja mahdollisuutta ulkoiluun sekä erilaisiin aktiviteetteihin.
#matkailu #lähimatkailu #luonto
https://t.co/JbQGH7itRX

Simulation is integral to developing autonomous systems. One example is the Intelligent Shipping Technology Test Laboratory at SAMK in Rauma. The lab is designed as a testing environment for remotely controlled, autonomous vessels. #istlab #wärtsilä
https://t.co/5KBhsnveb9

Kuuntele ja kuule nuorta – se kantaa hedelmää. Yhdessä suunniteltu motivoi myös yhdessä tekemiseen, yhteistyöhön.
#samk #tukee #nuoret #mielipide #sk #yksinäisyys

https://t.co/MeaLZbaCSo

Lähde lähimatkalle! Tänä vuonna jokainen yksittäinen matkailija on yrityksille elintärkeä. Kesäsesonki määrittelee edellytykset yritystoiminnan jatkumiselle.
#satamatkaamaalle #visitsatakunta #matkailu #yrittäjyys #lähimatkailu @satamatkaa @visitsatakunta
https://t.co/7vnzpuaYEn