Suosituimmat MOT-sanakirjat käytettävissä uuden Sanakirja.fi-palvelun kautta kännykässä – opiskellessa ja vapaa-ajalla

Sanakirja.fi Premium on ilmainen laajennus MOT Online -palveluun. SAMKin opiskelijat voivat käyttää Sanakirja.fi-palvelua kätevästi kännykällä. Käyttöoikeuden saa MOT Online -palvelun kautta.

27.1.2019 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Kielikone

Sanakirja.fi

MOT Online -sanakirjapalvelu on uudistunut. MOT sisältää nyt etenkin mobiilikäyttöön tarkoitetun Sanakirja.fi-palvelun. Palvelun Premium-sisällössä ovat mukana suosituimmat MOT-suursanakirjat.

SAMKin opiskelijat ja henkilökunta voivat ottaa Sanakirja.fi Premium -palvelun maksutta käyttöönsä seuraavasti:

  • Aluksi tulee mennä SAMKin kirjaston Finnan linkistä MOT Online -palveluun.
  • MOT-palvelussa tilataan linkki Sanakirja.fi-palvelun käyttöönottoa varten SAMKin sähköpostiin. Linkin tilaus löytyy keltaiselta välilehdeltä. Jos viestiä ei näy, kannattaa tarkistaa roskapostikansio.
  • Avataan kännykällä sähköposti ja mennään saadusta linkistä Sanakirja.fi-sivulle.
  • Sivun voi tallentaa kännykkään kuvakkeeksi (lisätä alkunäyttöön), jolloin siihen pääsee nopeasti.
  • Käyttöoikeus on voimassa vuoden kerrallaan.

Sanakirja.fi on kätevä apulainen kännykässä. Samkilaisten käytössä olevan varsinaisen MOT Online -palvelun laaja sanakirjasto ja käännösominaisuudet ovat puolestaan tehokkaimmin hyödynnettävissä tietokoneella.

MOT Online tarjoaa kattavat, useiden kielten ja eri alojen MOT Dictionaries -sanakirjat selkeässä käyttöliittymässä. MOT Translation -konekäännöspalvelu tuottaa nopeat käännökset ja MOT Proofing -kielentarkistuspalvelu tarkistaa tekstiä ja auttaa parantamaan sen laatua.

SAMKin opiskelijat ja henkilöstö voivat mennä MOTiin kirjaston Finnan linkistä.

Alla oleva video näyttää, miten Sanakirja.fi-palvelun Premium-version saa maksutta käyttöön.

Lisää aiheesta

MOT Online
| Kirjasto

MOT Online tarjoaa sanakirjat ja pikakäännöksen

MOT Dictionaries tarjoaa laajat yleiskielen sanakirjat, monipuoliset tekniikan ja kaupan sanakirjat sekä erikoisalojen sanakirjoja. MOT Translation kääntää ja MOT Proofing tarkistaa oikeinkirjoituksen.

Uusimmat uutiset

Rakennustekniikan opiskelijat Jari-Petteri Joutsenlahti ja Tomi Ahokas katsovat rakennuspiirroksia rakennustyömaalla.
| SAMK

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutuksesta hyvät valmiudet työelämään

Opiskelijat Siiri Järvinen, Tomi Ahokas ja Jari-Petteri Joutsenlahti kertovat rakennustekniikan opinnoistaan ja harjoittelustaan sekä tulevaisuudensuunnitelmistaan. Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutuksessa voi suuntautua rakennustuotantoon, rakennesuunnitteluun tai LVI-suunnitteluun.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences is at SAMK-kampus Rauma.
SAMK-kampus Rauma
Beautiful day in Rauma ☀️🌼
#samk #mysamk #studyinfinland #rauma #visitrauma
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Rakennusalalla vaaditaan koko ajan uutta kilpailukykyistä osaamista ja siihen tarpeeseen koulutuksesta valmistuu uutta osaavaa työvoimaa. Opiskelijat Siiri Järvinen, Tomi Ahokas ja Jari-Petteri Joutsenlahti kertovat uudella videolla opinnoistaan ja harjoitteluistaan sekä tulevaisuudensuunnitelmistaan.
#rakennusala #samk #mysamk #ylpeästiamk
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
TUKEE!-hankkeen puitteissa on kuunneltu nuoria sekä heittäydytty yhdessä uusiin elämyksiin. Saatujen tulosten perusteella nuoret kokivat merkityksellisinä yhteisöllisyyden, kannustavan ilmapiirin ja osallistumisen vapaaehtoisuuden. #tukee #nuoret #työpajat #mentorointi #yhdessä

Opiskelijat Siiri Järvinen, Tomi Ahokas ja Jari-Petteri Joutsenlahti kertovat uudella videolla rakennustekniikan opinnoistaan ja harjoittelustaan sekä tulevaisuudensuunnitelmistaan. #rakennusala #samk #mysamk #ylpeästiamk
https://t.co/rCMBsXo8lb

TUKEE!-hankkeen puitteissa on kuunneltu nuoria sekä heittäydytty yhdessä uusiin elämyksiin. Nuoret kokivat merkityksellisinä yhteisöllisyyden, kannustavan ilmapiirin ja osallistumisen vapaaehtoisuuden. #tukee #nuoret #työpajat #mentorointi #yhdessä https://t.co/LUbHdZmvuU

CBSmallPorts-projektissa on kaksi pääteemaa: satamien energiatehokkuus ja satamien yhteismarkkinoinnin kehittäminen. Satamien energiatehokkuuden nykytila kartoitetaan. #CBSmallPorts
https://t.co/vVWW5fkcVH

Kari Lilja, Sirpa Sandelin ja Sanna Lindgen pohtivat Osaava yritys – Menestyvä yritys -blogikirjoituksessa, mikä tekee osaajasta asiantuntijan. https://t.co/DLRAzkkZ0Z