Satakunnan korkean teknologian säätiö 30 vuotta ─
Opinnäytetyöstipendejä ansioituneille opinnäytetyön tekijöille

Satakunnan korkean teknologian säätiö täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Säätiö tukee Satakunnan alueen teknistaloudellista ja luonnontieteellistä tutkimusta ja tuotekehitystä. Se myöntää ympäri vuoden stipendejä Satakunnan korkeakouluista valmistuville opiskelijoille heidän tekemistään hyvistä opinnäytetöistä.

19.8.2020 | Teksti: Anneli Kiuru | Kuva: Satakunnan korkean teknologian säätiö

Sormi koskettaa sinistä älytaulua

Korkeakoulujen opinnäytetyöt tarjoavat elinkeinoelämälle, opinnäytetyön teettäjälle mahdollisuuden mm. kehittää omia toimintojaan tai ratkaista joitakin ongelmakokonaisuuksia.

Toimeksiantaja saa käyttöoikeuden opinnäytetyön tuloksiin ja niiden kaupalliseen hyödyntämiseen. Vastuu opinnäytetyön tekemisestä ja tuloksista on opiskelijalla. Korkeakoulu vastaa työn ohjauksesta, seurannasta ja työn riittävästä laatutasosta.

Opinnäytetyön toimeksiantaja voi myöntää onnistuneesta opinnäytetyöstä stipendilahjoituksen. Lahjoitus ohjataan säätiön kautta tutkimusalalle, jonne opinnäytetyö on tehty. Pääsääntöisesti säätiö ohjaa stipendit tekniikan, liiketalouden ja luonnontiedealojen opinnäytetöiden tekijöille. Sosiaali- ja terveysalallekin stipendejä voidaan ohjata, jos opinnäytetyö on selkeästi teknologiapainotteinen.

Opinnäytetyön toimeksiantaja voi vähentää säätiölle ohjatun lahjoituksen tuloverotuksessaan, mikäli lahjoitus on arvoltaan vähintään 850 euroa. Saajalleen opinnäytetyöstipendi on verovapaa.

Opinnäytetöitä voidaan teettää yrityksissä myös osana työsuhdetta. Tällöin stipendilahjoitusta ei voi tehdä säätiön kautta.

Stipenditoiminnan lisäksi säätiö myöntää vuosittain apurahoja satakuntalaisiin tutkimus- ja tuotekehityshankkeisiin. Apurahoja voivat hakea myös yritykset. Seuraava hakuaika on 1.–30.9.2020

Lisätietoja: www.teknologiasaatio.fi

Teksti: Satakunnan korkean teknologian säätiö

Uusimmat uutiset

yhteistyörobotit rivissä
| Automaatio ja teollisuus

RoboAI-viikko: NEXT2020-teknologiaseminaari – Satakuntalaiset yritykset kohti tuotannon digiloikkaa!

– Olemme havainneet, että konepajateollisuudessa on paljon potentiaalia tehdä automaatio- ja robotiikkaratkaisuja ja sitä kautta saada nostettua tuotannon digitalisaatioastetta. Kilpailukyvyn parantaminen satakuntalaisissa konepajoissa on tärkeää ja näemme, että sillä on laajempi merkitys yritysten menestymiselle tulevaisuudessa, selittää tapahtumaa järjestävä projektipäällikkö Timo Kerminen.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Sosionomiopiskelijat Arttu Metsämäki ja Ilkka Toivonen olivat kuuden kuukauden harjoitteluvaihdossa Vietnamissa. Lue opiskelijoiden harjoittelukokemuksesta poikkeuksellisessa tilanteessa.
https://bit.ly/2FMhxe8
#samk #mysamk #ylpeästiamk #sosionomi #harjoittelu #opinnäytetyö

Ratkaisuja elintarviketeollisuuden vedenkäytön parempaan hallintaan -webinaari (maksuton) järjestetään 6.11. klo 9-12.15. Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki täältä:
https://www.lyyti.fi/reg/Teknologisia_ratkaisuja_elintarviketeollisuuden_vedenkayton_parempaan_hallintaan_9000 Lisätietoja: @prizztech @SatakunnanAMK @WANDERSAMK #satafood @PJinstituutti

Tutustu SAMKin terveyden ja hyvinvoinnin simulaatiokeskukseen interaktiivisella virtuaalikierroksella. Virtuaalikierroksen ovat työstäneet yhdessä Santeri Saari, Anja Poberžnik, Sinikka Paukkunen ja Kirsti Virta.
https://bit.ly/2HbFc7S
#mysamk #simulaatiokeskus #ylpeästiamk

SAMK toivottaa hyvää syyslomaa!
Muista pysyä turvassa myös lomaillessa!

Have a nice autumn break!
Remember to stay safe!

#samk #mysamk #syysloma #autumnbreak #staysafe