SAMKissa vietettiin valmistumisjuhlaa

SAMKissa vietettiin muutaman vuoden tauon jälkeen valmistumisjuhlaa eli publiikkia. Juhlaan oli kutsuttu kaikki lukuvuonna 2021–2022 SAMKista AMK- tai YAMK-tutkintoon valmistuneet opiskelijat.

Valmistumisjuhlan musiikista vastasi Seinäjoen Tangomarkkinoiden finalisti Heta Halonen.

– Runoilija Tommy Tabermannin sanoin ”Jotta pääsisi perille on eksyttävä tieltä. Joka pääsee perille, oppii, että hetken kuluttua on taas jatkettava matkaa. Joka ei koskaan putoa raiteilta ja mene rikki, jatkaa aina samaa rataa ja on turvassa suurelta murheelta ja suurelta onnelta”, kannusti juhlaväkeä valmistuneen puheessaan Elviira Tuomi. Hän valmistui toukokuussa SAMKista Bachelor of Engineering -tutkintoon.

Tilaisuuden aluksi puheenvuorot pitivät opetuksen vararehtori Timo Mattila ja toimitusjohtaja, rehtori Jari Multisilta. Yliopettaja ja opinnäytetyökilpailun raadin edustaja Anne Pohjus piti lisäksi puheen Osaaja-opinnäytetyökilpailusta, jossa palkitaan vuosittain edellisen kalenterivuoden opinnäytetöiden parhaimmisto. Tilaisuuden musiikista vastasi Heta Halonen, Seinäjoen Tangomarkkinoiden finalisti.

Jaa tämä sivu

Kimppu valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia

SAMKista valmistui joulukuussa yhteensä 356 opiskelijaa

SAMKista valmistui joulukuussa 356 opiskelijaa. Valmistuneista 63 suoritti YAMK-tutkinnon. Yhteensä SAMKista valmistui vuonna 2023 ennätysmäärä, 1232 opiskelijaa.

Kaksi opiskelijaa kumartuneena työpöytien ääreen. Two students bent over their desks.

SAMKin kansainväliset koulutukset herättivät laajaa kiinnostusta

Erillishaku SAMKin kansainvälisiin tutkintoon johtaviin koulutuksiin päättyi eilen. Koulutuksiin oli keskimäärin noin 28 hakemusta yhtä aloituspaikkaa kohden.

SAMKin opiskelijoita kirjastossa.

Haku kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin alkoi

Haku englanninkielisiin koulutuksiin on käynnissä 17.1.2023 asti. SAMKissa on haettavana seitsemän ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta ja yksi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus.