SAMKissa vietettiin valmistumisjuhlaa – Katso kuvagalleria

SAMKissa vietettiin muutaman vuoden tauon jälkeen valmistumisjuhlaa eli publiikkia. Juhlaan oli kutsuttu kaikki lukuvuonna 2021–2022 SAMKista AMK- tai YAMK-tutkintoon valmistuneet opiskelijat.

9.6.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Veera Korhonen

SAMK Publiikki041

Valmistumisjuhlan musiikista vastasi Seinäjoen Tangomarkkinoiden finalisti Heta Halonen.

– Runoilija Tommy Tabermannin sanoin ”Jotta pääsisi perille on eksyttävä tieltä. Joka pääsee perille, oppii, että hetken kuluttua on taas jatkettava matkaa. Joka ei koskaan putoa raiteilta ja mene rikki, jatkaa aina samaa rataa ja on turvassa suurelta murheelta ja suurelta onnelta”, kannusti juhlaväkeä valmistuneen puheessaan Elviira Tuomi. Hän valmistui toukokuussa SAMKista Bachelor of Engineering -tutkintoon.

Tilaisuuden aluksi puheenvuorot pitivät opetuksen vararehtori Timo Mattila ja toimitusjohtaja, rehtori Jari Multisilta.  Yliopettaja ja opinnäytetyökilpailun raadin edustaja Anne Pohjus piti lisäksi puheen Osaaja-opinnäytetyökilpailusta, jossa palkitaan vuosittain edellisen kalenterivuoden opinnäytetöiden parhaimmisto. Tilaisuuden musiikista vastasi Heta Halonen, Seinäjoen Tangomarkkinoiden finalisti.

Katso kuvagalleria valmistumisjuhlasta

9.6.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Veera Korhonen

Lisää aiheesta

| Opinnot ja opetus

Parhaat opinnäytetyöt palkittiin Osaaja-kilpailussa

Osaaja on SAMKin opinnäytetyökilpailu, jossa palkitaan vuosittain edellisen kalenterivuoden opinnäytetöiden parhaimmisto. Palkittavan työn arvosanan tulee olla korkein mahdollinen eli 5. Yhteensä kilpailuun osallistui tänä vuonna 151 työtä.
Tulppaanit
| Opinnot ja opetus

SAMKista valmistui toukokuussa yhteensä 141 opiskelijaa

SAMKista valmistui toukokuussa yhteensä 141 opiskelijaa. Valmistuneista 16 suoritti YAMK-tutkinnon. Kaikki lukuvuonna 2021–2022 valmistuneet juhlivat valmistumista yhteisessä valmistumisjuhlassa eli publiikissa keskiviikkona 8.6.2022.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Nella-Riina Tuominen opiskelee sairaanhoitajaksi. Opintoja on nyt takana vuosi. Alan valintaan vaikutti aikaisempi lähihoitajan koulutus, joka sai hänet innostumaan sairaanhoitajan opinnoista ammattikorkeakoulussa. #sairaanhoitaja #katsetulevaisuuteen
https://www.samk.fi/uutiset/lahihoitajan-koulutus-sai-innostumaan-jatkaa-sairaanhoitajaksi/

Happy Pride!🏳️‍🌈
SAMKin kampuksilla liputetaan tänäkin vuonna sateenkaarilippuja kansallisella Pride-viikolla. 🏳️‍🌈

Osaaja-opinnäytetyökilpailussa palkittu Tytti Niemi pohtii Alumniblogissa suorittamiaan tuotantotalouden ja -tekniikan opintoja ja erityisesti niihin liittyvää opinnäytetyöprosessia. #opinnäytetyö #amk #insinööri #katsetulevaisuuteen
https://alumniblogi.samk.fi/2022/06/27/uusi-suunta-opinnaytetyoni-tarina/

SAMKissa on tehty pitkäjänteisesti liikuntapaikkojen esteettömyys- ja saavutettavuustyötä, joka mahdollistaa yhdenvertaisen liikunnan harrastamisen.
https://www.samk.fi/uutiset/samkissa-tehdaan-pitkajanteista-liikuntapaikkojen-esteettomyys-ja-saavutettavuustyota/

Geronomiopiskelija Pia Leppäniemi kertoo Samkarit-blogissa mielenkiintoisesta opinto- ja urapolustaan vanhustyön parissa. Hän on työskennellyt Hollannissa lähihoitajana ennen opintoja, ja kertoo saaneensa geronomiopinnoista paljon uusia näkökulmia.
https://samkarit.samk.fi/2022/06/22/geronomiopinnoista-oppeja-vanhustyon-kehittamiseen-ja-ikaihmisten-hyvinvointiin/