SAMKin opiskelijalla todettu koronavirustartunta ulkomailla – kontaktissa olleita informoitu

Opiskelijan kanssa opetustilanteessa kontaktissa olleet henkilöt on selvitetty ja heille on lähetetty henkilökohtaisesti tieto ja ohjeistus asiasta. Asiasta on tiedotettu yleisesti myös henkilöstöä ja opiskelijoita. Tartuntaketjuja ei enää nykyisen ohjeistuksen mukaan määritetä.

Muokkaus 3.4.2020: SAMKin saaman tiedon mukaan opiskelija on kotiutunut sairaalasta kotimaassaan.

Yhdellä SAMKin kansainvälisellä opiskelijalla on todettu koronavirustartunta. Henkilö on matkustanut kotimaahansa, jossa tartunta on ilmennyt. Henkilö on itse ilmoittanut tunteneensa tulleen sairastuneeksi kotimatkallaan.

Opiskelijan kanssa opetustilanteessa kontaktissa olleet henkilöt on selvitetty ja heille on lähetetty henkilökohtaisesti tieto ja ohjeistus asiasta. Tartuntaketjuja ei kuitenkaan enää nykyisen ohjeistuksen mukaan määritetä.

SAMK sulki kampuksensa sekä siirtyi etäopetukseen ja -työhön keskiviikkona 18.3. SAMKissa seurataan jatkuvasti viranomaisohjeistusta asiasta sekä yleistä pandemiatilannetta.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja, rehtori Jari Multisilta
044 710 3410
jari.multisilta@samk.fi

Jaa tämä sivu

Kimppu valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia

SAMKista valmistui joulukuussa yhteensä 356 opiskelijaa

SAMKista valmistui joulukuussa 356 opiskelijaa. Valmistuneista 63 suoritti YAMK-tutkinnon. Yhteensä SAMKista valmistui vuonna 2023 ennätysmäärä, 1232 opiskelijaa.

Kaksi opiskelijaa kumartuneena työpöytien ääreen. Two students bent over their desks.

SAMKin kansainväliset koulutukset herättivät laajaa kiinnostusta

Erillishaku SAMKin kansainvälisiin tutkintoon johtaviin koulutuksiin päättyi eilen. Koulutuksiin oli keskimäärin noin 28 hakemusta yhtä aloituspaikkaa kohden.

SAMKin opiskelijoita kirjastossa.

Haku kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin alkoi

Haku englanninkielisiin koulutuksiin on käynnissä 17.1.2023 asti. SAMKissa on haettavana seitsemän ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta ja yksi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus.