SAMKin akatemiakonsepti mukana Laurean kokoomajulkaisussa

Cimmo Nurmi, Mirka Leino, Petri Nuutinen ja Marko Mikkola esittelevät artikkelissaan Akatemiamallit uusina oppimiskonsepteina SAMKin TKI-integroituja oppimismalleja, jotka on käynnistetty hyvien kokemusten pohjalta. Laurea-ammattikorkeakoulun kokoomateos Avoin TKI-integroitu oppiminen - toimintamallit ja hyvät käytänteet julkaistaan tänään.

Kolme Robotiikka Akatemian opiskelijaa työskentelee tietokoneella.

Avoin TKI-integroitu oppiminen (TKIO) on jo tänään arkipäivää ammattikorkeakouluissa. Mutta mitä ovat avoimen TKI-integroidun oppimisen (TKIO) hyvät käytänteet? Miten TKIOta toteutetaan muissa korkeakouluissa?

Lue Avoimen TKI-integroidun oppimisen toimintamalleista ja hyvistä käytänteistä sekä avoimen TKI-integroidun oppimisen toteuttamistavoista ja oppimisympäristöistä tänään julkaistuista teoksista:

 

 

Teokset koostuvat 27 artikkelista, jotka tuovat näkyviin avoimen TKI-integroidun oppimisen nykytilan Suomessa. Kirjoittajina ovat yli 70 ammattikorkeakoulun ja yliopiston asiantuntijaa. Julkaisujen artikkeleista piirtyy monipuolinen ja innostava näkymä avoimuuteen, oppimiseen, työelämäyhteistyöhön ja aluevaikuttavuuteen.

Jaa tämä sivu

Kuvassa ryhmä RoboAI:n tutkijoita poseeraa kameralle.

RoboAI juhlii 5-vuotista taivaltaan näyttävällä robottien ohimarssilla 26.4. klo 14

Keväällä 2019 toimintansa aloittanut SAMKin ja Tampereen yliopiston Porin yksikön yhteinen tutkimus- ja tuotekehityskeskus on vakiinnuttanut asemansa alueen teknologisena suunnannäyttäjänä.

Naishenkilö pipetoi näytettä laboratoriossa valkoinen takki päällään.

Tutkimuskeskus WANDER – Innovaatioita ja ratkaisuja paikallisiin sekä globaaleihin haasteisiin

Huhtikuussa julkaistu Tutkimuskeskus WANDERin kokoomajulkaisu tarjoaa katsauksen keskuksen laaja-alaiseen tutkimus- ja kehitystyöhön.

Kaksi opiskelijaa katsoo robotin ohjainta.

Robotiikka Akatemia on jatkossa RoboAI-akatemia

Robotiikka Akatemia, joka on viimeiset kuusi vuotta tarjonnut opiskelijoilleen korkeatasoista koulutusta robotiikan alalla, uudistuu ja vaihtaa nimensä RoboAI-akatemiaksi tulevana keväänä.