SAMKin akatemiakonsepti mukana Laurean kokoomajulkaisussa

Cimmo Nurmi, Mirka Leino, Petri Nuutinen ja Marko Mikkola esittelevät artikkelissaan Akatemiamallit uusina oppimiskonsepteina SAMKin TKI-integroituja oppimismalleja, jotka on käynnistetty hyvien kokemusten pohjalta. Laurea-ammattikorkeakoulun kokoomateos Avoin TKI-integroitu oppiminen - toimintamallit ja hyvät käytänteet julkaistaan tänään.

28.4.2021 | Teksti: Laurea-ammattikorkeakoulu ja Petra O'Rourke | Kuva: Petra O'Rourke

Kolme Robotiikka Akatemian opiskelijaa työskentelee tietokoneella.

Avoin TKI-integroitu oppiminen (TKIO) on jo tänään arkipäivää ammattikorkeakouluissa. Mutta mitä ovat avoimen TKI-integroidun oppimisen (TKIO) hyvät käytänteet? Miten TKIOta toteutetaan muissa korkeakouluissa?

Lue Avoimen TKI-integroidun oppimisen toimintamalleista ja hyvistä käytänteistä sekä avoimen TKI-integroidun oppimisen toteuttamistavoista ja oppimisympäristöistä tänään julkaistuista teoksista:

 

 

Teokset koostuvat 27 artikkelista, jotka tuovat näkyviin avoimen TKI-integroidun oppimisen nykytilan Suomessa. Kirjoittajina ovat yli 70 ammattikorkeakoulun ja yliopiston asiantuntijaa. Julkaisujen artikkeleista piirtyy monipuolinen ja innostava näkymä avoimuuteen, oppimiseen, työelämäyhteistyöhön ja aluevaikuttavuuteen.

28.4.2021 | Teksti: Laurea-ammattikorkeakoulu ja Petra O'Rourke | Kuva: Petra O'Rourke

Lisää aiheesta

| TKI

Digitalisaatio nosti Tutkimusfoorumissa esille useita eri teemoja

SAMKin ja SeAMKin yhteistyössä järjestämä kaksipäiväinen tutkijatapaaminen, tutkimusfoorumi, järjestettiin toista kertaa 9.-10.2.
Mies- ja naisopiskelija ohjelmoimassa Yumi-robotta SAMK-kampus Porin laboratoriossa.
| Teknologia

Robotiikka Akatemia teknologian aallonharjalla – keskiössä kokeilukulttuuri

Reilun vuoden toiminnassa ollut Robotiikka Akatemia on moderni opetusmuoto, joka keskittyy käytännön yritysprojekteihin ja konkreettiseen teknologiaosaamisen kasvattamiseen.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMKissa lehtorina toimiva Anne Sankari kirjoittaa uudessa blogissa kirjoittamisesta ─ välillä ammattikorkeakouluopiskelun näkökulmasta, välillä yleisemmin.
https://tekstisankari.samk.fi

Muistatko, milloin liityit Twitteriin? Minä muistan! RoboAI 2 vuotta Twitterissä! 563 twiittiä robotiikkaa, automaatiota, tekoälyä ja hyvinvointiteknologiaa. Tutkimusta, tuotekehitystä ja koulutusta yhteistyössä @SatakunnanAMK ja @TampereUni sekä yritykset! #TwitterMerkkipäiväni

Palveluliiketoiminnan osaamisalueella on lähdetty kehittämään digitalisaation ja liiketoiminnan rajapintaan liittyvää opetus- ja TKI-toimintaa.
https://www.samk.fi/uutiset/katseet-kohti-digitaalista-transformaatiota/

Hyvää kansainvälistä sairaanhoitajien päivää. Teette arvokasta työtä!

Happy International Nurses Day. Your work is invaluable!

#samk #kansainvälinensairaanhoitajapäivä
#InternationalNursesDay #IND2021 #FlorenceNightingale