SAMKiin on haussa vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyksi

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) on haussa kesällä muutamia aloituspaikkoja nuorten tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Hakuaika on 15.–22.7.2019.

Kansainvälisen kaupan opiskelijoita opettajineen - kuva otettu Creality Race business case -kilpailun yhteydessä tehtyyn juttuun.
Kansainvälisen kaupan opiskelijoita opettajineen. Kuva otettu Creality Race business case -kilpailun yhteydessä tehtyyn juttuun.

Kansainvälisen kaupan opiskelijoita opettajineen. Kuva otettu Creality Race business case -kilpailun yhteydessä tehtyyn juttuun.

Päivätoteutuksena haussa on kolme insinööri (AMK) -tutkintoon johtavaa koulutusta. Porissa toteutettava energia- ja ympäristötekniikan koulutus liittyy koko ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta keskeisiin kysymyksiin kuten miten käytämme tehokkaasti rajallisia energia- ja raaka-ainevarojamme ja miten vähennämme ympäristön kuormitusta. Konetekniikan Porissa toteutettava koulutus on räätälöity erityisesti alueen elinkeinoelämää ja teollisuutta ajatellen. Alueen yrityksillä on jatkuva tarve kone- ja tuotantotekniikan osaajille. Merenkulun koulutusohjelmassa Raumalla oppii toimimaan vastuunalaisissa kansi- ja konepäällystötehtävissä, aluksen päällikkönä ja konepäällikkönä kansainvälisessä liikenteessä olevilla erityyppisillä ja eri kokoisilla matkustaja- ja rahtialuksilla.

Kansainsainvälisen kaupan koulutuksessa Raumalla opiskelu aloitetaan suomeksi ja jatketaan pääosin englanniksi. Koulutus painottuu kansainväliseen markkinointiin, laskentatoimeen, meriliiketoimintaan, kulttuurien väliseen viestintään ja liiketoimintakulttuurien tuntemukseen.

Englanninkielisiin päivätoteutuksena tarjottaviin koulutuksiin on hakuaika myös 15.–22.7.2019. Koulutuksista kansainvälisen liiketoiminnan koulutus International Business järjestetään Raumalla ja kansainvälisen matkailun kehittämiseen suuntaava International Tourism Development Porissa.

Kaikki tarjottavat opinnot alkavat syksyllä 2019.

Tarkemmat tiedot hakemisesta ja koulutuksista saa SAMKin nettisivuilta osoitteesta samk.fi/haku

Lisätiedot: opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala p. 044 710 3012 tai janne.santala@samk.fi.

SAMK TWITTERISSÄ

Jaa tämä sivu

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.

Tiia Kenola seisoo SAMKin Porin kampuksen yhdyskäytävällä.

Yhdes-malli ja monimuotoiset harjoittelut: Tiia Kenolan matka sosionomiksi

Tiia Kenola on kokenut SAMKin sosionomiopinnot monipuolisina ja hyvät eväät tulevaisuuden työelämään antavina.

Ville-Pekka Vihma näyttelyssä Oulussa, Real Deal Yläkerta -galleriassa.

Ville-Pekka Vihma valmistuu kuvataiteilijaksi

Oulusta kotoisin oleva Ville-Pekka Vihma kirjoittaa parhaillaan opinnäytetyötään Kangasniemellä töidensä ohella. Hän opiskelee viimeistä vuottaan kuvataitelijaksi SAMKin Taidekoulun kampuksella Kankaanpäässä.