OpenSAMKissa pääsee tutustumaan korkeakouluopiskeluun

SAMKissa vietetään marraskuussa avoimia ovia, jolloin kävijöillä on mahdollisuus tutustua koulutustarjontaan ja saada opiskelijoilta vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin eri koulutusaloista ja opiskelusta yleisesti.

Opiskelijaryhmä tutustumassa legorobotteihin OpenSAMK-tapahtumassa Porissa.

Viime vuonna OpenSAMKissa pääsi tutustumaan mm. automaatiolaboratorioon.

OpenSAMK järjestetään Raumalla (Suojantie 2) tiistaina 5.11.19 klo 11-14 ja Porissa (Satakunnankatu 23) tiistaina 12.11.19 klo 11-14.

Molemmilla kampuksilla on sisääntuloaulassa vaihto-opiskelijoiden järjestämä International Café, jossa kävijät pääsevät ilmaiseksi maistelemaan kansainvälisiä herkkuja ja tutustumaan eri kulttuureihin. Porissa on mahdollista tutustua myös automaatiolaboratorioon ja hoitotyön simulaatioluokkaan.

Paikalla on eri alojen opiskelijoita, joilta voi kysyä opiskelusta SAMKissa. Kävijät pääsevät tutustumaan koulutusaloihin mm. tietovisojen ja erilaisten tehtävien kautta. Palkintoina arvotaan kolme lahjakorttia Poweriin.

Facebook: facebook.com/opensamk/

Instagram: @OpenSamk

Lisätietoja: Katriina Mannonen, 044 710 3251, katriina.mannonen@samk.fi

SAMK TWITTERISSÄ

Jaa tämä sivu

Etualalla robotti, taustalla tutkijoita.

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy syksyllä Porissa yhteistyössä SAMKin kanssa

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy Porissa syksyllä 2024. SAMKin kanssa yhteistyössä toteutettavaan maisterikoulutukseen voi hakea 2.– 15.5.2024. Sopimus energia-alan robotiikkasovelluksiin liittyvän professuurin perustamiseksi ja maisteriohjelman käynnistämiseksi allekirjoitettiin vuonna 2022.

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.