OpenSAMKissa pääsee tutustumaan korkeakouluopiskeluun

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) vietetään marraskuussa avoimia ovia, jolloin kävijöillä on mahdollisuus tutustua koulutustarjontaan ja saada opiskelijoilta vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin eri koulutusaloista ja opiskelusta yleisesti.

4.11.2019 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tuomas Ahonen

OpenSAMK Pori13

Viime vuonna OpenSAMKissa pääsi tutustumaan mm. automaatiolaboratorioon.

OpenSAMK järjestetään Raumalla (Suojantie 2) tiistaina 5.11.19 klo 11-14 ja Porissa (Satakunnankatu 23) tiistaina 12.11.19 klo 11-14.

Molemmilla kampuksilla on sisääntuloaulassa vaihto-opiskelijoiden järjestämä International Café, jossa kävijät pääsevät ilmaiseksi maistelemaan kansainvälisiä herkkuja ja tutustumaan eri kulttuureihin. Porissa on mahdollista tutustua myös automaatiolaboratorioon ja hoitotyön simulaatioluokkaan.

Paikalla on eri alojen opiskelijoita, joilta voi kysyä opiskelusta SAMKissa. Kävijät pääsevät tutustumaan koulutusaloihin mm. tietovisojen ja erilaisten tehtävien kautta. Palkintoina arvotaan kolme lahjakorttia Poweriin.

Facebook: facebook.com/opensamk/

Instagram: @OpenSamk

Lisätietoja: Katriina Mannonen, 044 710 3251, katriina.mannonen@samk.fi

Lisää aiheesta

| SAMK

OpenSAMK avasi kampuksen ovet Porissa ja Raumalla – Katso kuvagalleria

SAMKissa vietettiin avoimia ovia 13.11. Porissa ja 15.11 Raumalla. Kävijöillä oli mahdollisuus tutustua koulutustarjontaan ja saada opiskelijoilta vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin eri...
| SAMK

OpenSAMK houkutti paikalle yli viisisataa kävijää

OpenSAMKissa kävi tällä viikolla reilut viisisataa vierailijaa. Kuvagalleriasta pääsee näkemään tunnelmia tapahtumasta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA