OpenSAMKissa pääsee tutustumaan korkeakouluopiskeluun

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) vietetään marraskuussa avoimia ovia, jolloin kävijöillä on mahdollisuus tutustua koulutustarjontaan ja saada opiskelijoilta vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin eri koulutusaloista ja opiskelusta yleisesti.

4.11.2019 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tuomas Ahonen

Opiskelijaryhmä tutustumassa legorobotteihin OpenSAMK-tapahtumassa Porissa.

Viime vuonna OpenSAMKissa pääsi tutustumaan mm. automaatiolaboratorioon.

OpenSAMK järjestetään Raumalla (Suojantie 2) tiistaina 5.11.19 klo 11-14 ja Porissa (Satakunnankatu 23) tiistaina 12.11.19 klo 11-14.

Molemmilla kampuksilla on sisääntuloaulassa vaihto-opiskelijoiden järjestämä International Café, jossa kävijät pääsevät ilmaiseksi maistelemaan kansainvälisiä herkkuja ja tutustumaan eri kulttuureihin. Porissa on mahdollista tutustua myös automaatiolaboratorioon ja hoitotyön simulaatioluokkaan.

Paikalla on eri alojen opiskelijoita, joilta voi kysyä opiskelusta SAMKissa. Kävijät pääsevät tutustumaan koulutusaloihin mm. tietovisojen ja erilaisten tehtävien kautta. Palkintoina arvotaan kolme lahjakorttia Poweriin.

Facebook: facebook.com/opensamk/

Instagram: @OpenSamk

Lisätietoja: Katriina Mannonen, 044 710 3251, katriina.mannonen@samk.fi

Lisää aiheesta

| SAMK

OpenSAMK avasi kampuksen ovet Porissa ja Raumalla – Katso kuvagalleria

SAMKissa vietettiin avoimia ovia 13.11. Porissa ja 15.11 Raumalla. Kävijöillä oli mahdollisuus tutustua koulutustarjontaan ja saada opiskelijoilta vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin eri...
Koululaiset tutustumassa hoitotyön opintoihin.
| SAMK

OpenSAMK houkutti paikalle yli viisisataa kävijää

OpenSAMKissa kävi tällä viikolla reilut viisisataa vierailijaa. Kuvagalleriasta pääsee näkemään tunnelmia tapahtumasta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Navigointiin suunniteltujen syvyysmallien hyödyntämistä kehitetään ISTLAB-hankkeessa. Vedenalaisten mallien avulla merenpohjasta saadaan aiempaa yksityiskohtaisempaa tietoa luotseille ja alusten navigointijärjestelmiin.
https://bit.ly/3c7z24w
#ISTLAB #intelligentshipping

Development work is ongoing in the ISTLAB project on how to utilise bathymetric models designed for navigation. Read more: https://bit.ly/3c7z24w
#ISTLAB #intelligentshipping #navigation #bathymetricmodel

Yhteistyössä @SatakunnanAMK ja @SermatechFi järjestämä suunnittelukilpailu kannustaa opiskelijoita innovoimaan, miten robotit voisi yhdistää 3D-tulostamiseen. Kilpailu päättyy ensi viikolla! Missä nyt mennään?https://www.roboai.fi/automaatio-ja-robotiikka/3d-tulostus/robotit-mukaan-3d-tulostukseen-opiskelijat-haasteen-edessa/ #roboai #samk #mysamk #sermatech #robottihaaste

Altogether 31 students graduated from SAMK in February. Nine of them graduated with a Master´s degree. SAMK congratulates all the graduates.
https://www.samk.fi/en/uutiset/31-students-graduated-from-samk-in-february/

SAMKista valmistui helmikuussa yhteensä 31 opiskelijaa. Valmistuneista yhdeksän suoritti YAMK-tutkinnon. SAMK onnittelee kaikkia valmistuneita. #samk #alumni #ylpeästiamk
https://www.samk.fi/uutiset/samkista-valmistui-helmikuussa-yhteensa-31-opiskelijaa/