OpenSAMK avasi kampuksen ovet – Katso kuvagalleria

SAMKissa vietettiin OpenSAMK-tapahtumaa tiistaina 9.11. Porin kampuksella. Hybriditapahtumassa kävijöillä oli mahdollisuus tutustua koulutustarjontaan ja saada opiskelijoilta vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

9.11.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: SAMK Viestintä

20211109 111138

OpenSAMK järjestettiin tänä syksynä hybriditapahtumana Porin kampuksella. Tapahtumassa SAMKin tutkinto-ohjelmat esittäytyivät ja nuoret pääsivät tutustumaan SAMKin kampukseen.

Agora-salissa oli muun muassa SAMKin koulutusten esittelyjä, opiskelijoiden haastatteluja ja kilpailuja. Tapahtuman ohjelman juonsi Julle Kallio. Kampuksen aulassa messualueella SAMKin opiskelijat esittelivät omia tutkinto-ohjelmiaan. Messuilla oli myös erilaisia kilpailuja ja aktiviteettia sekä kierroksia opiskelutiloissa.

Agora-salissa järjestetty ohjelma oli nähtävissä striimilähetyksenä SAMKin Youtube -kanavalla ja siitä on tehty myös tallenne.

Opopaiva1

Opopäivä

Samana päivänä OpenSAMKin kanssa järjestettiin opinto-ohjaajille ja ohjaustoiminnasta vastaaville henkilöille suunnattu Opopäivä. Opopäivän ohjelmassa oli SAMKin ohjaus- ja ops-työn koordinaattorin Jaana Halmeen, opiskelijapalveluiden päällikön Janne Santalan sekä SAMKin yrityskiihdyttämön mentoreiden Pia Marjasen ja Marko Mikkolan esitykset.

Katso kuvagalleria OpenSAMKista

9.11.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: SAMK Viestintä

Lisää aiheesta

Hyllyasennuksia SAMKin kampuksen katolla Porissa
| Energia

Kampuksen aurinkosähköjärjestelmän asennukset etenevät opiskelijatyönä – seuraa blogia

SAMK-kampus Porin aurinkosähköjärjestelmää asennetaan koko ajan. Silloin kun ei ole päästy katolle, on tehty sisätöitä laboratoriossa. Invertterit ovat seinällä ja melkein kaikki kaapelihyllyt sekä paneelisarjat ovat paikoillaan. Opiskelijatyönä tehdään niin paljon kuin mahdollista. Seuraa järjestelmän asennusta blogissa.
Timo Mattila opetuksen vararehtori SAMK.
| SAMK

SAMKista valmistuneet työllistyneet huippuhyvin

Ammattikorkeakouluissa tehdään uraseurantaa viisi vuotta aiemmin AMK- tai YAMK-tutkinnon suorittaneille. Kyselyllä selvitetään valmistuneiden työuria, työmarkkinatilannetta ja tyytyväisyyttä suorittamaansa tutkintoon.

Uusimmat uutiset

Jenniina poseeraamassa tietokoneen äärellä.
| Opinnot ja opetus

Matkailualan monipuolisuus sai kiinnostumaan opinnoista

Jenniina Matinaho opiskelee toista vuotta matkailualan opintoja Porin kampuksella. Matkailualan opinnoista sai kiinnostumaan alan monipuolisuus sekä sen tarjoamat laajat työllistymismahdollisuudet.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMKin johtoryhmä tapasi eilen ministerit @HonkonenPetri ja @MikkoTSavola sekä kansanedustajat @Eeva_Kalli ja @MatiasMarttinen eduskunnassa.

Keskustelua käytiin koulutuspolitiikasta, tutkimuksesta sekä Satakunnan tulevaisuuden näkymistä.

#katsetulevaisuuteen #satakunta

2

SAMKin kuvataiteen opiskelijat Anna Kallio ja Annika Närhi vetivät lukiolaisille taidepajaa. Se sisälsi opetusta muun muassa väriopista ja paikkasidonnaisesta taiteesta. Tuotoksena syntyi kolme lukioaikaa symbolisesti kuvaavaa maalausta. 👍https://www.samk.fi/uutiset/lukiolaiset-ottivat-kankaanpaan-yhteislyseon-seinatilat-haltuun-samkin-kuvataiteen-opiskelijat-vetivat-taidepajaa/

Finally we had this wonderful project group (GAMMA project’s Learning, Teaching, Training Activities) as a guest in Pori. How can project participants from four countries grow into such a great collaboration? So happy and proud of this gang! @RoboAI2 @SatakunnanAMK https://twitter.com/i/web/status/1618184366320148480

Kankaanpään pääkirjaston sisääntuloaulan tiloja valjastetaan jatkossa galleriakäyttöön. Kipinä uuden gallerian perustamiseen syntyi, kun kuntakuvataiteilija Mira Piitulainen kohtasi kankaanpääläisiä ja keskusteli alueella asuvan väen kanssa. 🎨🖌️ https://www.epressi.com/tiedotteet/kulttuuri-ja-taide/taidekaupungin-galleriavalikoima-taydentyy-kirjaston-nayttelytilalla.html

Kaksi SAMKin alumnia on valittu Satakunnan Kansan vakituisiksi toimittajiksi. Mikko Elon ja Annika Kangasmaan tavoitteena on avartaa ihmisten maailmankuvaa ja tuoda värisävyjä mustavalkoiseen ajatteluun. 📰 @SatakunnanKansa #alumni #katsetulevaisuuteen
https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000009344648.html