OpenSAMK avasi kampuksen ovet

SAMKissa vietettiin OpenSAMK-tapahtumaa tiistaina 9.11. Porin kampuksella. Hybriditapahtumassa kävijöillä oli mahdollisuus tutustua koulutustarjontaan ja saada opiskelijoilta vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

OpenSAMK järjestettiin tänä syksynä hybriditapahtumana Porin kampuksella. Tapahtumassa SAMKin tutkinto-ohjelmat esittäytyivät ja nuoret pääsivät tutustumaan SAMKin kampukseen.

Agora-salissa oli muun muassa SAMKin koulutusten esittelyjä, opiskelijoiden haastatteluja ja kilpailuja. Tapahtuman ohjelman juonsi Julle Kallio. Kampuksen aulassa messualueella SAMKin opiskelijat esittelivät omia tutkinto-ohjelmiaan. Messuilla oli myös erilaisia kilpailuja ja aktiviteettia sekä kierroksia opiskelutiloissa.

Agora-salissa järjestetty ohjelma oli nähtävissä striimilähetyksenä SAMKin Youtube -kanavalla ja siitä on tehty myös tallenne.

Katso tallenne livelähetyksestä Opopaiva1

Opopäivä

Samana päivänä OpenSAMKin kanssa järjestettiin opinto-ohjaajille ja ohjaustoiminnasta vastaaville henkilöille suunnattu Opopäivä. Opopäivän ohjelmassa oli SAMKin ohjaus- ja ops-työn koordinaattorin Jaana Halmeen, opiskelijapalveluiden päällikön Janne Santalan sekä SAMKin yrityskiihdyttämön mentoreiden Pia Marjasen ja Marko Mikkolan esitykset.

Jaa tämä sivu

Etualalla robotti, taustalla tutkijoita.

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy syksyllä Porissa yhteistyössä SAMKin kanssa

Vaasan yliopiston Robotics-maisteriohjelma käynnistyy Porissa syksyllä 2024. SAMKin kanssa yhteistyössä toteutettavaan maisterikoulutukseen voi hakea 2.– 15.5.2024. Sopimus energia-alan robotiikkasovelluksiin liittyvän professuurin perustamiseksi ja maisteriohjelman käynnistämiseksi allekirjoitettiin vuonna 2022.

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.