OpenSAMK avasi kampuksen ovet – Katso kuvagalleria

SAMKissa vietettiin OpenSAMK-tapahtumaa tiistaina 9.11. Porin kampuksella. Hybriditapahtumassa kävijöillä oli mahdollisuus tutustua koulutustarjontaan ja saada opiskelijoilta vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

9.11.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: SAMK Viestintä

20211109 111138

OpenSAMK järjestettiin tänä syksynä hybriditapahtumana Porin kampuksella. Tapahtumassa SAMKin tutkinto-ohjelmat esittäytyivät ja nuoret pääsivät tutustumaan SAMKin kampukseen.

Agora-salissa oli muun muassa SAMKin koulutusten esittelyjä, opiskelijoiden haastatteluja ja kilpailuja. Tapahtuman ohjelman juonsi Julle Kallio. Kampuksen aulassa messualueella SAMKin opiskelijat esittelivät omia tutkinto-ohjelmiaan. Messuilla oli myös erilaisia kilpailuja ja aktiviteettia sekä kierroksia opiskelutiloissa.

Agora-salissa järjestetty ohjelma oli nähtävissä striimilähetyksenä SAMKin Youtube -kanavalla ja siitä on tehty myös tallenne.

Opopaiva1

Opopäivä

Samana päivänä OpenSAMKin kanssa järjestettiin opinto-ohjaajille ja ohjaustoiminnasta vastaaville henkilöille suunnattu Opopäivä. Opopäivän ohjelmassa oli SAMKin ohjaus- ja ops-työn koordinaattorin Jaana Halmeen, opiskelijapalveluiden päällikön Janne Santalan sekä SAMKin yrityskiihdyttämön mentoreiden Pia Marjasen ja Marko Mikkolan esitykset.

Katso kuvagalleria OpenSAMKista

9.11.2021 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: SAMK Viestintä

Lisää aiheesta

Hyllyasennuksia SAMKin kampuksen katolla Porissa
| Energia

Kampuksen aurinkosähköjärjestelmän asennukset etenevät opiskelijatyönä – seuraa blogia

SAMK-kampus Porin aurinkosähköjärjestelmää asennetaan koko ajan. Silloin kun ei ole päästy katolle, on tehty sisätöitä laboratoriossa. Invertterit ovat seinällä ja melkein kaikki kaapelihyllyt sekä paneelisarjat ovat paikoillaan. Opiskelijatyönä tehdään niin paljon kuin mahdollista. Seuraa järjestelmän asennusta blogissa.
Timo Mattila opetuksen vararehtori SAMK.
| SAMK

SAMKista valmistuneet työllistyneet huippuhyvin

Ammattikorkeakouluissa tehdään uraseurantaa viisi vuotta aiemmin AMK- tai YAMK-tutkinnon suorittaneille. Kyselyllä selvitetään valmistuneiden työuria, työmarkkinatilannetta ja tyytyväisyyttä suorittamaansa tutkintoon.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tavoitteletko verkkokauppasi kasvua? SAMK etsii verkkokauppojen kehityshankkeeseen kumppaneiksi satakuntalaisia yrityksiä. Osallistuminen on yrityksille maksutonta. Ilmoittautumiset 10.12.2021 mennessä. Tule mukaan. #samk #verkkokauppa #kehityshanke
https://verkkokauppa20.samk.fi/

Altogether 91 students graduated from SAMK in November. Eleven of them graduated with a Master´s degree. SAMK congratulates all the graduates.
#samk #mysamk #thinkfuture
https://www.samk.fi/en/uutiset/91-students-graduated-from-samk-in-november/

SAMK on mukana @K2RAU vuotuisen kansainvälistymispalkinnon finaalissa Port Activity App satamasovelluksella. Voittaja valitaan pitchaus-tilaisuudessa 9.12.
https://raumankauppakamari.fi/fi-fi/article/tapahtumat/kansainvalistymispalkintokisa-912-kilpailijat-esittaytyvat/1605/
@merilogistiikka @CentralBaltic #EfficientFlow

SAMKista valmistui marraskuussa yhteensä 91 opiskelijaa. Valmistuneista 11 suoritti YAMK-tutkinnon. SAMK onnittelee kaikkia valmistuneita 💯 🌹
#samk #mysamk #alumni #katsetulevaisuuteen #ylpeästiamk
https://www.samk.fi/uutiset/samkista-valmistui-marraskuussa-yhteensa-91-opiskelijaa/

@SatakunnanAMK and @NUST_Namibia have signed a double degree agreement for marine engineers! The first group of students will arrive to Rauma in early 2022. #merilogistiikka #mysamk #thinkfuture https://www.merilogistiikka.fi/en/news/ten-years-co-operations-to-namibia-culminates-to-marine-engineer-double-degree/