Kankaanpään taidekoulun ensimmäisen vuosikurssin kevätnäyttely 9. – 31.5.2023

Vuosittainen Kankaanpään taidekoulun kevätnäyttely on perinteeksi muodostunut tapa esitellä SAMKin kuvataiteen koulutusohjelman ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat ja heidän taidettaan.

10.5.2023 | Teksti: Hanna Maria Mäkelä

Kuva: Venla Ververs
Kuva: Venla Ververs

Syksyllä 2022 aloittaneella vuosikurssilla on 26 taideopiskelijaa, jotka kaikki ilmaisevat itseään omilla yksilöllisillä tavoillaan. Kaikkia yhdistää rakkaus taidetta ja sen eri muotoja kohtaan. Tässä näyttelyssä on kaikki paikalla!   

Näyttelyn avajaiset järjestetään tiistaina 9.5. klo 18 alkaen. Avajaisissa nähdään Jönssi Heikkisen performanssi "Jätän tän vaan tähän.”  Näyttely on esillä Kankaanpään kampuksen galleriassa aina 31.5.2023 asti.

Tervetuloa!

 

Taiteilijat: 

Andreas Autio, Krystyna Bratukhina, Eveliina Haavisto, Jönssi Heikkinen, Sari Hihnala , Joni Hämeenaho , Ida Alina Immonen, Vilma Indrén, Tuittu Jussila , Sari Jylhä-Ollila, Iida Kananen, Nelli Kivelä , Miira Lahtinen, Lotta Lasala, Karoliina Kotiranta, Elina Mattila, Aurelia Mertala, Heli Pakarinen, Linnea Pirkkanen, Seija Sairanen, Liisi Sievänen, Fanni Skyttä , Kaisa-Tuulia Tuomi, Ville Vanne, Venla Ververs, Karoliina Wennäkoski  

 

Paikka:
Kankaanpään taidekoulun galleria 
Paasikivenkatu 24 
38700 Kankaanpää 
Avoinna ma-pe 9 – 17  

 

10.5.2023 | Teksti: Hanna Maria Mäkelä

Lisää aiheesta

Hyllyasennuksia SAMKin kampuksen katolla Porissa
| Energia

Kampuksen aurinkosähköjärjestelmän asennukset etenevät opiskelijatyönä – seuraa blogia

SAMK-kampus Porin aurinkosähköjärjestelmää asennetaan koko ajan. Silloin kun ei ole päästy katolle, on tehty sisätöitä laboratoriossa. Invertterit ovat seinällä ja melkein kaikki kaapelihyllyt sekä paneelisarjat ovat paikoillaan. Opiskelijatyönä tehdään niin paljon kuin mahdollista. Seuraa järjestelmän asennusta blogissa.
Ossi Ojansivu (vas.), Jarkko Halmela ja Aleksi Aaltonen ovat olleet mukana opiskelijaprojektissa.
| Teknologia

Vanhasta kuplasta tuli sähköauto opiskelijoiden käsissä

SAMKissa on viime vuosina rakennettu opiskelijatyönä Volkswagen Kleinbusista sähköauto ja SMV-asuntovaunusta saunavaunu. Viimeisimpänä työnä sähköautoksi on valmistunut Volkswagen ”Kupla”.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Twitter feed is not available at the moment.