Kuvataiteen näyttely tarjoaa seikkailuja tulevien mestareiden mielenmaisemaan

Kahden kerroksen väkeä, taidekoulun sadonkorjuu -näyttely tarjoaa upeita taideteoksia nähtäväksi. Näyttelyssä on kuvataiteen eri vuosikurssien opiskelijoiden töitä.

16.9.2021 | Teksti: Näyttelyn järjestelytoimikunta | Kuva: Ignacio Pérez Pérez

Taidekoulun kampuksen näyttely / Fine Arts Campus exhibition

Kuvataiteen opiskelijoiden näyttely on avoinna lokakuun alkupuolelle asti.

Koko maailmaa kohdellut ja ravistellut vakava ja tuhoisa pandemia on repinyt ihmisten sydämiä ja mieliä jo pitkän tovin. Siitäkin huolimatta Kankaanpään kuvataiteen opiskelijat, urheat pensselisoturit, ovat pitäneet kaikesta kurjuudesta huolimatta paletin täynnä värejä. Opiskelijat ovat yhtenä suurena rintamana nousseet luomaan mitä uskomattomimpia taideteoksia, joita katsoessa voi vain ihastella ääretöntä taitoa ja ymmärrystä.

Kuvataiteen toinen, kolmas ja neljäs vuosikurssi järjestävät yhteisnäyttelyn, joka ei jätä ketään kylmäksi. Näyttelyssä on esillä hyvin erilaisia tyylejä ja tekniikoita, värejä sekä sävyjä, jotka johdattelevat katsojansa mitä upeimmalle seikkailulle tulevien mestareiden mielenmaisemaan. Jos ajatuksissa on sukeltaa todellisen taiteen pariin, kuvataiteen opiskelijoiden järjestämä näyttely tuo tähän ainutkertaisen ja säväyttävän mahdollisuuden.

Kaikki näyttelystä kiinnostuneet ovat tervetulleita paikan päälle. Näyttelytilassa suositellaan olevan kerrallaan enintään 20 henkilöä ja käytettävän kasvomaskia. Kädesiä löytyy paikan päältä.

Tiedustelut:

Minna Talonen
p. 050 408 7287
minna.talonen@student.samk.fi

Anssi Miettinen
p. 044 934 5975
anssi.miettinen@student.samk.fi

Yleis Nayttely

Kahden kerroksen väkeä, taidekoulun sadonkorjuu

SAMK Taidekoulun kampuksen galleria
Paasikivenkatu 24
38700 Kankaanpää

Galleria on auki: 15.9.- 7.10.2021 ma-pe 9-16, la-su suljettu
Avajaiset: Vallitsevan tilanteen vuoksi avajaisia ei järjestetä

Näyttelyn lehdistötilaisuus: Keskiviikkona 22.9.2021 klo 12.00

16.9.2021 | Teksti: Näyttelyn järjestelytoimikunta | Kuva: Ignacio Pérez Pérez

Lisää aiheesta

Galleria graafisista piirroksista.
| SAMK

Poikkeuskevään havainnointia grafiikan keinoin – opiskelijoiden töistä syntyi verkkonäyttely

Kuvataiteen opiskelijoille oli juuri alkamassa grafiikan työpajakurssi, kun koronaepidemiaan liittyvät rajoitukset alkoivat. Kurssi on tavallisesti toteutettu kuvataiteen grafiikan työpajalla. Lehtori Tomas Reganin piti muuttaa kurssi nopeasti etäyhteyden kautta toteutettavaksi.
Opiskelija Sari Moilala taulujensa ääressä/Student Sari Moilala in front of her paintings
| Kuvataide

Kuvataiteilijat 2021 – Kasvu -näyttely kokoaa yhteen keväällä valmistuvien opiskelijoiden lopputyöt

Kuvataiteilijat 2021 – Kasvu on tänä keväänä valmistuvien kuvataiteilijoiden näyttely, joka kokoaa yhteen 22 opiskelijan lopputyöt. Näyttely jakautuu kolmeen galleriaan Tampereella huhti-toukokuussa.

Uusimmat uutiset

Riitta Tempakka merenkulun simulaattoreilla.
| Kestävä kehitys

SAMK mukana Climate University -verkostossa

Helsingin yliopisto koordinoi Climate University -verkostoa, jossa on mukana valtaosa suomalaisista korkeakouluista. Ajatuksena on jakaa yhteisellä alustalla maksuttomia verkkokursseja korkeakoulujen ja kaikkien sellaisten käyttöön, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnan kestävään kehitykseen ja ilmastoon liittyvistä asioista.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Merenkulkualan koulutuksella on Raumalla pitkät juuret. Lehtori @JanneLahtinen4 pohtii Navigator-lehdessä merenkulkualan koulutuksen historiaa ja tulevaisuutta. @NavMagFi #katsetulevaisuuteen
https://navigatormagazine.fi/blogit/mastossa-on-kayty-eika-itkettanyt-yhtaan/

Sali täynnä! 👏👏
Tänään virallisesti alkoi meidän käytännön yhteistyö @SatakunnanAMK ja #friitalankoulu kanssa.
Lisäämme aisteihin ja aistiherkkyyksiin liittyvää tietoutta, kehitämme #aistiesteettomyystyokalu myös lasten käyttöön ja eiköhän jotain tutkimustakin ole vireillä 🤩

Johtamisjuonia-blogissa pureudutaan ajankohtaisiin johtamiseen liittyviin aiheisiin, niin SAMKin henkilökunnan kuin opiskelijoidenkin kirjoittamana. Ensimmäisessä blogikirjoituksessa on pohdittu huonon johtamisen merkitystä työpahoinvoinnin taustalla.
https://johtamisjuonia.samk.fi

SAMKissa oli eilen henkilöstöpäivä, jossa palkittiin ansioituneita samkilaisia. Palkituiksi tulivat vuoden menestystarina, aloite, hanketoimija, julkaisija, viestijä, opettaja ja samkilainen. #katsetulevaisuuteen
https://www.samk.fi/uutiset/henkilostopaivassa-palkittiin-ansioituneita-samkilaisia/