Kuvataiteen näyttely tarjoaa seikkailuja tulevien mestareiden mielenmaisemaan

Kahden kerroksen väkeä, taidekoulun sadonkorjuu -näyttely tarjoaa upeita taideteoksia nähtäväksi. Näyttelyssä on kuvataiteen eri vuosikurssien opiskelijoiden töitä.

16.9.2021 | Teksti: Näyttelyn järjestelytoimikunta | Kuva: Ignacio Pérez Pérez

Taidekoulun kampuksen näyttely / Fine Arts Campus exhibition

Kuvataiteen opiskelijoiden näyttely on avoinna lokakuun alkupuolelle asti.

Koko maailmaa kohdellut ja ravistellut vakava ja tuhoisa pandemia on repinyt ihmisten sydämiä ja mieliä jo pitkän tovin. Siitäkin huolimatta Kankaanpään kuvataiteen opiskelijat, urheat pensselisoturit, ovat pitäneet kaikesta kurjuudesta huolimatta paletin täynnä värejä. Opiskelijat ovat yhtenä suurena rintamana nousseet luomaan mitä uskomattomimpia taideteoksia, joita katsoessa voi vain ihastella ääretöntä taitoa ja ymmärrystä.

Kuvataiteen toinen, kolmas ja neljäs vuosikurssi järjestävät yhteisnäyttelyn, joka ei jätä ketään kylmäksi. Näyttelyssä on esillä hyvin erilaisia tyylejä ja tekniikoita, värejä sekä sävyjä, jotka johdattelevat katsojansa mitä upeimmalle seikkailulle tulevien mestareiden mielenmaisemaan. Jos ajatuksissa on sukeltaa todellisen taiteen pariin, kuvataiteen opiskelijoiden järjestämä näyttely tuo tähän ainutkertaisen ja säväyttävän mahdollisuuden.

Kaikki näyttelystä kiinnostuneet ovat tervetulleita paikan päälle. Näyttelytilassa suositellaan olevan kerrallaan enintään 20 henkilöä ja käytettävän kasvomaskia. Kädesiä löytyy paikan päältä.

Tiedustelut:

Minna Talonen
p. 050 408 7287
minna.talonen@student.samk.fi

Anssi Miettinen
p. 044 934 5975
anssi.miettinen@student.samk.fi

Yleis Nayttely

Kahden kerroksen väkeä, taidekoulun sadonkorjuu

SAMK Taidekoulun kampuksen galleria
Paasikivenkatu 24
38700 Kankaanpää

Galleria on auki: 15.9.- 7.10.2021 ma-pe 9-16, la-su suljettu
Avajaiset: Vallitsevan tilanteen vuoksi avajaisia ei järjestetä

Näyttelyn lehdistötilaisuus: Keskiviikkona 22.9.2021 klo 12.00

16.9.2021 | Teksti: Näyttelyn järjestelytoimikunta | Kuva: Ignacio Pérez Pérez

Lisää aiheesta

Galleria graafisista piirroksista.
| SAMK

Poikkeuskevään havainnointia grafiikan keinoin – opiskelijoiden töistä syntyi verkkonäyttely

Kuvataiteen opiskelijoille oli juuri alkamassa grafiikan työpajakurssi, kun koronaepidemiaan liittyvät rajoitukset alkoivat. Kurssi on tavallisesti toteutettu kuvataiteen grafiikan työpajalla. Lehtori Tomas Reganin piti muuttaa kurssi nopeasti etäyhteyden kautta toteutettavaksi.
Opiskelija Sari Moilala taulujensa ääressä/Student Sari Moilala in front of her paintings
| Kuvataide

Kuvataiteilijat 2021 – Kasvu -näyttely kokoaa yhteen keväällä valmistuvien opiskelijoiden lopputyöt

Kuvataiteilijat 2021 – Kasvu on tänä keväänä valmistuvien kuvataiteilijoiden näyttely, joka kokoaa yhteen 22 opiskelijan lopputyöt. Näyttely jakautuu kolmeen galleriaan Tampereella huhti-toukokuussa.

Uusimmat uutiset

Yrityksen edustaja selostaa opiskelijoille haastetta robotin vieressä.
| Tapahtumat

RoboAI-viikko 2021: RoboAI Innovation Challenge – Satakunta 2.0 kestävän kehityksen asialla

– Ongelmanratkaisu- ja tiimityötaidot ovat opittavien asioiden ytimessä, mutta myös laajempi ymmärrys omasta idearikkaudesta. Tapahtuman energinen, mutta rento tunnelma kannustaa osallistujia olemaan aktiivisia ja ajattelemaan laatikon ulkopuolelta, luonnehtii RoboAI Innovation Challenge -tapahtumaa RoboAI-viikolla 25.11. järjestävä SAMKin erityisasiantuntija Santeri Koivisto.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Jari Multisilta, the Managing Director, President of Satakunta University of Applied Sciences, received a ceremonial chain designed by goldsmith and designer Assi Arnimaa-Leinonen. Arnimaa-Leinonen is known for her diamond rings and silver jewelry. https://www.samk.fi/en/uutiset/samk-is-celebrating-its-30th-anniversary-the-president-received-a-ceremonial-chain/

Rekrytoimme! Haluatko työskennellä organisaatiossa, jonka parhaina puolina työntekijät pitävät vakautta, joustavuutta, hyvää ilmapiiriä ja työyhteisöä?
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme: https://bit.ly/2ZeeWCP
#tyopaikat #rekry #SamkTyopaikat

Matkailussa suurimpana haasteena on usein julkisen- ja yksityisen puolen yhteistyö. Näin ei ole Merikarvialla 👍 Tästä moni kunta voisi ottaa oppia. #merikarvia #matkailunkehittamiskeskus #yhteistyö #samk

SAMKissa aloittanut Matkailun kehittämiskeskus tukee alan positiivista kehitystä Satakunnassa. Kehittämiskeskuksen toiminnan kohderyhmänä ovat mikro- ja pienet matkailuyritykset. #katsetulevaisuuteen #samk #mysamk #satakunta #matkailunkehittämiskeskus
https://www.samk.fi/uutiset/uusi-matkailun-kehittamiskeskus-luotsaa-matkailualaa-kohti-kestavaa-ja-kannattavaa-liiketoimintaa/