Johtoryhmä

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@samk.fi

Toimitusjohtaja, rehtori Jari Multisilta.

Jari Multisilta

Rehtori, toimitusjohtaja
Twitter: @jarim

Tekniikan tohtori Jari Multisilta aloitti SAMKin rehtorina ja toimitusjohtajana syksyllä 2018. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän toimi Porin yliopistokeskuksen johtajana (marraskuusta 2014 alkaen) ja Tampereen teknillisen yliopiston professorina (vuodesta 2001 alkaen). Hän on ollut myös Helsingin yliopiston oppimisen tutkimukseen liittyvän Cicero Learning -verkoston johtaja vuosina 2011–2014. Multisilta on ollut vierailevana tutkijana eri jaksoissa Stanfordin yliopistossa yhteensä puolitoista vuotta ja Nokia Research Centerissä kaksi vuotta. Hänen tutkimusalansa on oppimisteknologia.

Talous- ja hallintopalvelujen johtaja Tommi Tamminen.

Tommi Tamminen

Talous- ja hallintojohtaja

Kauppatieteiden maisteri, eMBA Tommi Tamminen siirtyi SAMKin palvelukseen Pori Energia -konsernin konsernipalveluiden johtajan tehtävästä. Hän on ollut aiemmin SAMKin talous- ja hallintojohtajana vuosina 2013–2016. Sitä ennen hän toiminut talouden ja hallinnon johto- ja asiantuntijatehtävissä mm. Hollming-konsernissa, DNA-konsernissa, Satakunnan Puhelin -konsernissa sekä Suomen Euromaster Oy:ssä.

SAMKin opetuksen vararehtori Timo Mattila.

Timo Mattila

Opetuksen vararehtori

Varatuomari Timo Mattila on työskennellyt SAMKissa vuodesta 2002 yritysjuridiikan opettajana, lehtorina ja koulutusjohtajana. Hän on toiminut juridisissa tehtävissä myös yksityisellä ja julkisella sektorilla työntekijänä sekä yrittäjänä.

SAMKin tutkimuksen vararehtori Cimmo Nurmi.

Cimmo Nurmi

Tutkimuksen vararehtori
Blogi: Lentopeliä ja läpisyöttöjä

Sovelletun matematiikan tohtori, dosentti Cimmo Nurmi on toiminut SAMKissa tutkimusjohtajana vuodesta 2005 lähtien. Hän on aiemmin työurallaan toiminut mm. vakuutusmatemaatikkona ja IT-tehtävissä. Nurmella on kokemusta usean yrityksen toimitusjohtajuudesta ja hallitustyöskentelystä. Hänen tutkimusalansa on laskennallinen älykkyys.

Teknologia osaamisalueen johtaja Marika Seppälä.

Marika Seppälä

Johtaja, teknologia-osaamisalue

Kauppatieteiden maisteri, tradenomi (ylempi AMK) Marika Seppälä on työskennellyt SAMKissa vuodesta 2008 alkaen lehtorina sekä Energia-ja ympäristötekniikan tiimivastaavana. Tätä ennen hän työskenteli Nokialla sekä Digialla laatuinsinöörinä ja projektipäällikkönä keskittyen laatu- ja prosessijohtamiseen.

SAMKin johtaja, hyvinvointi ja terveys -osaamisalue, Tiina Savola.

Tiina Savola

Johtaja, hyvinvointi ja terveys -osaamisalue

Valtiotieteiden maisteri, sosionomi (AMK) Tiina Savolan vastuualueella ovat terveys- ja hyvinvointialojen sekä kuvataiteen koulutukset ja niihin liittyvä tutkimus- ja kehittämistoiminta. Savola on tullut SAMKiin vuoden 2017 alussa.

SAMKin johtaja, logistiikka ja meriteknologia -osaamisalue, Jaana Vase.

Jaana Vase

Johtaja, logistiikka ja meriteknologia -osaamisalue

Filosofian maisteri Jaana Vase on työskennellyt SAMKissa vuodesta 1997 erilaisissa johtotehtävissä, viimeksi koulutusjohtajana. Hän on toiminut myös aikuiskoulutuksen apulaisrehtorina, aikuiskoulutusjohtajana sekä lehtorina.

SAMKin johtaja, palveluliiketoiminta -osaamisalue, Jari Iisakkala.

Jari Iisakkala

Johtaja, palveluliiketoiminta-osaamisalue

Hallintotieteiden lisensiaatti Jari Iisakkala on työskennellyt SAMKissa vuodesta 2007 Liiketoiminnan, matkailun ja kulttuurin toimialajohtajana, korkeakoulupalvelujen johtajana sekä digitaalisten palveluiden päällikkönä. Hänellä on kokemusta usean yrityksen hallitustyöskentelystä ja hän on toiminut ennen SAMKiin tuloaan myös mm. Tampereen yliopiston tutkijana, Porin kaupungin elinkeinojohtajana sekä valmennusalan yrittäjänä.

SAMKin viestintä- ja markkinointipäällikkö Jani Wahlman.

Jani Wahlman

Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Twitter: @janiwahlman

Kauppatieteiden ja filosofian maisteri, liiketalouden tradenomi Jani Wahlman on työskennellyt useissa organisaatioissa markkinoinnin ja viestinnän sekä hallinnon eri tehtävissä, myös opintohallinnossa ja korkeakoulujen viestintätehtävissä. Lisäksi hän on opettanut, kouluttanut ja konsultoinut markkinoinnin ja viestinnän aiheista. Wahlman aloitti SAMKissa vuoden 2020 alussa.