Kuninkaisten kampus

Kuninkaisten kampuksella voi suorittaa liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon, Tradenomi (AMK), joustavasti verkossa.

Verkko-opetuksen edelläkävijä

Digikampuksella on yli 500 opiskelijaa.

Liiketalouden AMK-tutkinto: esihenkilötyö ja johtaminen, finanssiala ja talous, julkishallinto tai yritysjuridiikka (oikeustradenomi).

Opiskelu tapahtuu verkko-opiskeluna työn ohessa. Opiskelijan on mahdollista osallistua opetukseen ja erilaisiin ohjaustilanteisiin verkon välityksellä.

HILL-verkkoluentojärjestelmä

HILL-verkkoluentojärjestelmä mahdollistaa opetukseen ja seminaareihin osallistumisen paikasta riippumatta sekä luentojen nauhoituksen, jolloin luennot ovat saatavilla verkossa 24/7.


Infopaketti uudelle opiskelijalle

Kampusinfo

Risto Rytin katu 70, PL 41, 32701 Huittinen
p. (02) 620 3000 (SAMKin vaihde)

Korkeakoulukirjasto, Amica Hirvenpää ravintola (opiskelija- ja henkilöstöravintola), Apparaatti-neuvottelutila, Elokuvateatteri Kinoset, Risto Ryti -sali

Kartta

Kuninkaisten digikampuksen Apparaatin neuvotteluhuoneessa ohjaamassa opiskelijoita

Digitaalinen Campus – ratkaisuja joustavaan oppimiseen

Toim. Kimmo Kallama ja Jonna Koivisto

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on panostanut vahvasti digitaalisten oppimisympäristöjen ja eOppimisen kehittämiseen. Kuninkaisten digitaalinen kampus toteuttaa jatkuvan oppimisen mahdollistavaa pedagogiikkaa ja kokeilee rohkeasti uusia lähestymistapoja.

Julkaisussa pureudutaan ajasta ja paikasta riippumattoman oppimisen mahdollistaviin pedagogisiin ratkaisuihin ja esitellään toimiviksi todettuja koulutuksen käytänteitä. Digital Campus – ratkaisuja joustavaan oppimiseen on jatkoa eOppimisen aika – pedagogiikkaa ja digityökaluja -julkaisulle.

Tutustu julkaisuun: Digitaalinen Campus, eJulkaisu (pdf)

TUTUSTU

HILL Aikuisopiskelu ja tradenomitutkinto verkossa -blogi

Blogissa Kuninkaisten kampuksen henkilökunta ja opiskelijat kertovat verkko-opiskeluun liittyvistä aihepiireistä.

tutkintoverkossa.samk.fi

Menestystarina: Liiketalouden valintakurssi
kiinnosti lähes 1 500:aa opiskelijaa

Syksyn 2020 valintakoekurssi Kuninkaisten kampuksen liiketalouden AMK-koulutuksessa oli huippumenestys. Toteutukselle haki 1 453 opiskelijaa.

Agora 2021 - menestystarinat

SAMK Yrityskiihdyttämö
– kiihdytä yritystoimintaasi

Yrityskiihdyttämön palvelut on avattu kaikkien satakuntalaisten alkavien yrittäjien ja kasvuyrittäjien hyödynnettäväksi.

Halauatko sparrausta starttaamiseen? Haetko kasvua? SAMKin kiihdyttämömentorit valmentavat sinua yrityksesi kasvupolulla.

Lue myös

Kukkia / Flowers
| Opinnot ja opetus

SAMKin parhaat opinnäytetyöt palkittiin Osaaja-kilpailussa

SAMKin parhaat opinnäytetyöt palkitaan neljässä eri sarjassa vuosittain järjestettävässä Osaaja-kilpailussa. Vuoden 2021 opinnäytetyökilpailuun osallistuivat kaikki vuoden 2020 aikana valmistuneet opinnäytetyöt, joiden arvosana on paras eli 5.
Lehtori Jonna Koivisto Porin kampuksen edustalla.
| SAMK Työnantajana

Verkko-opettajan arjessa vuorovaikutus on tärkeää

Lehtori Jonna Koivisto on pitkänlinjan samkilainen. Nykyään hän työskentelee SAMKin Kuninkaisten kampuksella lehtorina tradenomi (AMK) -tutkintoon johtavassa verkkokoulutuksessa. Koivisto toimii työssäkäyvien aikuisten opettajana, ja hänelle tärkeää on olla opiskelijoiden tukija, kannustaja ja valmentaja.