Satakunnan ammattikorkeakoulun saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.samk.fi ja on päivitetty 17.12.2021.

Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio

Digipalvelun saavutettavuuden tila: Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö - Kohtuuton rasite

Kuvilta puuttuu vaihtoehtoisia tekstejä ja vaihtoehtoisia tekstejä on suomeksi englanninkielisillä sivuilla. Vedotaan kohtuuttomaan rasitteeseen, sillä sivustolla on arviolta kymmeniätuhansia kuvia. Tekstit on lisätty tai päivitetty uusimpiin kuviin parin vuoden ajalta. Vanhempiin kuviin tekstejä lisätään säännöllisesti.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Lähetä sähköpostia otsikolla "saavutettavuus": viestinta.samk@samk.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä kaksi viikkoa.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000