RoboAI-viikko 2021 johdatti teknologian ihmeisiin – Katso kuvagalleria

Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen luotsaama RoboAI-viikko esitteli satakuntalaista TKI-osaamista 22.–26.11. monisatapäiselle yleisölle.

10.12.2021 | By: Petra O'Rourke | Photo: Petra O'Rourke, Linnea Kangasniemi

Lavalla istuu keskustelemassa kolme miestä ja yksi nainen.
Keskiviikkona järjestetyssä Teknologia opetuksessa -tapahtumassa

Teknologiatapahtuma RoboAI-viikko järjestettiin nyt toista kertaa, viime vuonna tapahtuma oli kokonaan verkossa. Tänä vuonna kokeiltiin osittaista hybridimallia, jolloin tiettyihin osatapahtumiin pääsi seuraamaan myös paikan päälle. Yhteensä osatapahtumiin otti osaa yli 600 osallistujaa.

SAMKin rehtori Jari Multisilta avasi tapahtuman maanantaina 22.11. Tärkeimmät tapahtumapaikat olivat SAMKin upouudessa Live Studiossa, auditoriossa sekä Agora-salissa, jonka lavalta lähetettiin striimilähetystä neljänä päivänä. RoboAI-viikkoon mahtui paljon upeita esityksiä, paneelikeskusteluita ja työpajoja. Kaikki meni hienosti, joskin pieniltä teknisiltä ongelmilta ei vältytty. Tapahtuman tallenteet ovat pian saatavilla ilmoittautuneille.

– Tiivis viikko tarjosi monenlaisia näkökulmia uusimpaan teknologiaan ja sen hyödyntämiseen eri tavoin. Laajimman yleisön keräsivät tänäkin vuonna hyvinvointiin liittyvät teemat. Seuraavaa tapahtumaa ideoidaan jo vuoden 2023 keväälle, kertoo RoboAI:n tutkimuspäällikkö Petteri Pulkkinen.

 

Lisätietoja RoboAI-viikosta

 

Katso kuvagalleria RoboAI-viikko 2021 tapahtumista

10.12.2021 | By: Petra O'Rourke | Photo: Petra O'Rourke, Linnea Kangasniemi

Lisää aiheesta

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tule opiskelemaan yrittäjyyttä joustavasti työn ohessa ja valmistu tradenomiksi! Haku tutkinto-ohjelmaan on käynnissä ja jatkuu 30.3. asti. Koulutuksen sisältöihin voit tutustua videolta opettajien johdatuksella. #samk #yrittäjyys #yrittäjäopinnot #katsetulevaisuuteen #tradenomi ... See MoreSee Less
View on Facebook

Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta kerätty yhteen osoitteeseen. Toiminta on laajentunut 10 vuodessa valtavasti, ja tukee koko Suomen elinvoimaa & kasvua. Myös koulutuksen ja tutkimuksen yhteys vahvistuu koko ajan.

https://tki.fi/

#TKItutuksi

Modernisoimme teknologiayrityksiä robotiikan ja tekoälyn avulla @TampereUni kanssa. Tuemme maakunnan akkuklusterin kehittymistä @prizztech kanssa. Aloitamme ainutlaatuisen akkumateriaalien kierrätystutkimuksen spektroskopiaa ja tekoälyä hyödyntämällä.
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html

@SatakunnanAMK Onnittelut @SAMK, 20 m€ kilpailtua tutkimusrahaa, 500 yrityskumppania on hyvä tulos. Satakunnan ja Suomen yritykset tarvitsevat vahvoja tutkimus- ja koulutusyksikötä kansainvälisen kilpailuedun luomisessa.

Digiraivaajat-tapahtuma 7.3.23. Teemoina digiajan asiakaskokemus, yrityksen sisäinen digitalisaatio, inhimillinen muutosjohtaminen ja vastuullisuus.
Aikataulun ja infoa http://digiraivaajat.samk.fi Tapahtuma on maksuton, edellyttää ennakkoilmoittautumista: https://elomake.samk.fi//lomakkeet/14031/lomakkeet.html

Mitä keskuksemme tekee? Valmennamme yrityksiä ymmärtämään tuottamaansa dataa ja sen jalostamista liiketoiminnaksi. Teemme datapilotteja sekä järjestämme täsmäseminaareja tiedolla johtamisesta ja asiantuntijoiden ajattelun kehittämisestä. #tki #samk
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html