Etsi
Uusia opiskelijoita tutustumassa SAMKiin syksyllä 2018.
18.9.2018 | SAMK

Selvitys Tampere3-yhteisön laajentamiseksi valmistunut

Selvitysryhmä suosittaa, että neuvottelut aloitetaan Tampereen korkeakoulusäätiön sekä SAMKin ja SeAMKin omistajien välillä ehdoista, joilla SAMK ja SeAMK voisivat liittyä Tampereen korkeakoulukonserniin. Selvitysryhmän näkemyksen mukaan Tampereen korkeakoulusäätiön sekä SAMKin ja SeAMKin omistajien tulisi asettaa neuvotteluryhmät alkuvuonna 2019. Mahdolliset omistus- ja siihen liittyvät uudelleenjärjestelyt esitetään saatettavaksi voimaan vuoden 2021 alusta, mikäli neuvotteluissa saavutetaan eri osapuolia tyydyttävä lopputulos.
Multisillan mielestä opetus on keskeisessä asemassa ja avainroolissa. Hän haluaisi nostaa sen merkitystä ja painoarvoa vielä lisää.
14.9.2018 | SAMK

Uusi rehtori on yhteistyön siivittäjä ja ihmisten johtaja

SAMKin johtamisvastuu siirtyy Juha Kämäriltä uudelle toimitusjohtaja, rehtori Jari Multisillalle 15. syyskuuta. Multisilta on tätä ennen ehtinyt kuukauden verran tutustua taloon. – Käsitykseni SAMKista on näiden viikkojen aikana kirkastunut ja entisestään parantunut. SAMK on hyvin hoidettu ja hyvässä kunnossa. Täällä on innostunut tekemisen meininki, mikä näkyy ulospäin, mutta vielä paremmin sisältä katsoen, Multisilta sanoo.