Etsi
SAMK julkaisukauppa kuva
15.1.2019 | SAMK

Loppuunmyynti: Osta nyt SAMKin kiinnostavimmat julkaisut

SAMKin kiinnostavimmat kirjat ovat vielä hetken myynnissä nettikaupassa – nyt vahvasti alennettuun hintaan. Saatavilla muun muassa Jalo Porkkalan kehuttu vaihtoehtoisten valokuvamenetelmien Köyhä Dagerrotyyppi. SAMK julkaisee nykyisin kaikki julkaisunsa vapaasti verkossa Theseuksessa ja myytäviä kirjoja tehdään vähän, joten julkaisukaupasta luovutaan tammikuun lopussa.
11.1.2019 | SAMK

Blogi: SAMK mukana miljoonan suomalaisen muuntokoulutuksessa

Ammattikorkeakoulut ovat ketteriä maakunnan ja lähialueiden yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin kouluttavia korkeakouluja. Ammattikorkeakoulujen 3,5‐4,5 vuoden opintojen rinnalle tulee saada nopeita 1‐2 vuoden muunto‐ ja täsmätäydennyskoulutuksia, joilla vastataan työelämän nopeisiin muutostarpeisiin.
20.12.2018 | SAMK

Timo Mattilasta opetuksen vararehtori

Timo Mattilasta SAMKin opetuksen vararehtori Satakunnan ammattikorkeakoulun hallitus on valinnut opetuksen vararehtoriksi varatuomari Timo Mattilan. Mattila on toiminut juridisissa tehtävissä yksityisellä ja julkisella sektorilla. SAMKissa hän on työskennellyt vuodesta 2002 alkaen yritysjuridiikan opettajana, lehtorina ja koulutusjohtajana sekä viimeksi palveluliiketoiminta-osaamisalueen johtajana. Timo Mattila aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2019 alkaen.