Etsi
17.9.2019 | SAMK

Kiina hakee Suomesta esimerkkiä ammattikorkeakoulujen kehittämiseen

-Kehittyminen ammattikorkeakouluksi on haasteellista ja olemme kiinnostuneita suomalaisten kokemuksista, kertoi Kiinan National Academy of Education Administrationin (NAEA) varapääjohtaja Hou Huijun. Kiina on päättänyt luoda 300 ammattikorkeakoulua, joiden kehittämiselle aiempien oppilaitosten pohjalta 1990-luvulla syntyneet suomalaiset ammattikorkeakoulut ovat mielenkiintoinen esimerkki.
10.9.2019 | SAMK

SAMK avasi Chinese Culture Centerin Porin kampuksella

Koulutukseen, kieleen ja kulttuuriin perustuvan keskuksen yhteistyökumppanina on Beijing City University, joka vastaa opetuksesta. Avajaisissa oli esillä perinteinen kiinalainen keramiikka, lääketiede ja kalligrafia sekä kiinalaisen taiteen näyttely.
Porin-kampuksen Atriumilla ylhäältä päin otettu yleiskuva lukuvuoden alussa
28.8.2019 | SAMK

Rehtori Multisilta: Lukuvuosi alkaa – teemme strategiatyötä ja laajennamme koulutusmahdollisuuksia

Lukuvuoden käynnistyminen on mielenkiintoista aikaa monin tavoin, kirjoittaa rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta lukuvuoden alun tervehdyksessään. Tänä lukuvuonna myös uudistamme strategiamme. Viestinne meille on arvokas koko Satakunnan tulevaisuuden ja menestyksen kannalta. Ota yhteyttä, jos haluat kertoa ajatuksiasi muun muassa juuri SAMKin strategiatyöhön liittyen.