Etsi

Blogit

SAMKin tehtävästä työstä ja sen tekijöistä, asioita opinnoista tutkimukseen ja korkeakoulupolitiikkaan – henkilökohtaisella otteella.

SAMKin alumnit kirjoittavat. Blogi on avoin SAMKin alumneille, suomeksi ja englanniksi. Alumniblogi jatkaa Agora-lehden alumnikolumniperinnettä – nyt verkkolehden osana.

Ajankohtaisesti AMK-opetuksesta ja sen kehittämisestä, kirjoittajina SAMKin Opetuspalvelut: Eeva-Leena Forma, Jaana Halme, Katja Lempinen, Marja-Leena Blomroos & Tarja Elfvengren.

Mitä on SAMK-kampus Porin laboratorioiden sähköistys -projektissa tehty tähän asti ja mitä siinä tullaan tekemään? Mitä opiskelijat tekevät uudelle kampukselle, miten aurinkosähköä hyödynnetään?

Digitaalisuudesta ja digitaalisesta opettajuudesta. Kirjoittajina mm. Jari Iisakkala, Marko Mikkola ja Jonna Seppälä.

Dialogia, digitalisaatiota ja verkostoyhteistyötä maaseutuyrittäjien työhyvinvoinnin ja tuloksellisuuden tueksi. Hankkeen tavoitteena on maaseutuyritysten työhyvinvoinnin ja tuloksellisuuden kehittäminen tarvelähtöisesti.

Satakunnan ammattikorkeakoulun Kuninkaisten kampuksella on otettu käyttöön uusi menetelmä luentojen järjestämiseksi verkossa – HILL. Tässä blogissa kampuksen henkilökunta ja opiskelijat kirjoittavat verkossa opiskeluun liittyvistä aihepiireistä.

Blogissa tarkastellaan Satakunnan ammattikorkeakoulun Kiinaan liittyviä aktiviteetteja – ja etenkin kiinalaisen toimintakulttuurin piirteitä. Pääkirjoittajina Markku Paukkunen ja Chujun Xiao (Eva).

SAMKin kirjaston blogi. Kirjoittajat ovat Satakunnan ammattikorkeakoulun kirjaston henkilökuntaa.

SAMKin vetämän Kivijalka Kuntoon! -hankkeen virallinen blogisivusto. Ajankohtaisia kirjoituksia kivijalkamaailmasta ja markkinoinnista, hankkeen vaikutusalueilta: Huittisista, Kankaanpäästä, Loimaalta ja Uudestakaupungista.

Tutkimus, innovaatiot, yrittäjyys ja osaamisen myynti SAMKissa kuuluvat vararehtori Cimmo Nurmen vastuualueeseen.

Projektipäällikkö Juha Stenforsin ajatuksia käyttöönottoprojektin vaiheista. Peppi on  opetuksen toiminnanohjausjärjestelmä, joka tulee korvaamaan SAMKissa useita aiempia järjestelmiä. Blogi palvelee erityisesti samkilaisia.

 

SAMKARIT – tarinoita työnteon arjesta – on kaikille samkilaisille avoin blogi. Kirjoittajat ja aiheet vaihtelevat: matkakertomuksia, arjen kannanottoja ja tapauksia. Suomeksi tai englanniksi.

 

Rehtori, toimitusjohtaja Juha Kämäri merkitsee lokiin muistiinpanojaan korkeakoulu-uudistusten pyörteissä.

Agora-lehden blogit ISSN-L 1456-114X

 

Anna meille palautetta