Nainen istuu Wheellator-rollaatorin kyydissä, toinen työntää.
19.11.2021 | TKI

Kansallinen testbed-verkosto tapaa SAMKin RoboAI-viikolla

Teknologian kehittymisen myötä kehittyvät myös markkinoiden vaatimukset niille tarjotuista tuotteista. Tätä haastetta vastaamaan on tarjolla erilaisia verkostoja, yrityshautomoja, kehittämishankkeita ja innovaatiopajoja. Yksi näistä on testbed-toiminta. Suomen kansallinen testbed-verkosto tapaa SAMKin RoboAI-viikolla 23-24.11.2021.
Kuvassa poika, jonka kädessä on mobiilirobotin ohjain.
17.11.2021 | Tapahtumat

Satakunta 2.0 – Teknologian avulla kohti uudistumista

– RoboAI-viikko -teknologiatapahtuma ei ole pelkkää insinöörien hapatusta, vaan tapahtumassa teknologia kohtaa pehmeät arvot: keskiössä on aina asiakkaan parempi hyvinvointi ja yrityksen toiminnan jatkuvuus, korostaa RoboAI:n tutkimuspäällikkö Petteri Pulkkinen.
Teppo Hjelt
16.11.2021 | Kirjasto

Informaatikko tekee töitä ihmisiä varten

Teppo Hjelt oli ehtinyt toimia SAMKin kirjaston informaatikkona vasta pari kuukautta, kun koronapandemia alkoi. Poikkeusoloista huolimatta työt ovat sujuneet hyvin, kiitos toimivan etätyötekniikan.
9.11.2021 | SAMK

OpenSAMK avasi kampuksen ovet – Katso kuvagalleria

SAMKissa vietettiin OpenSAMK-tapahtumaa tiistaina 9.11. Porin kampuksella. Hybriditapahtumassa kävijöillä oli mahdollisuus tutustua koulutustarjontaan ja saada opiskelijoilta vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.