Etsi
18.6.2019 | SAMK

Kesäharjoittelijat kehuvat kokemustaan SAMKissa

SAMKissa on ollut kesäkuun ensimmäisten viikkojen ajan töissä kahdeksan 15-18-vuotiasta kesäharjoittelijaa. Porin ja Rauman kampuksilla työskennelleet nuoret ovat toteuttaneet kaikkea inventaariosta piirtämiseen, ja jokainen on kehunut kokemustaan.
18.6.2019 | SAMK

Virtuaalimatka Porin kampukselle

Voit nyt liikkua Satakunnan ammattikorkeakoulun Porin kampuksen tiloissa virtuaalimatkalla, joka toimii Google-palvelussa. Tervetuloa tutustumaan!
12.6.2019 | SAMK

SAMK palkitsi parhaat opinnäytetyöt

SAMKissa palkitaan parhaat opinnäytetyöt vuosittain järjestettävässä Osaaja-opinnäytetyökilpailussa neljässä eri sarjassa. Vuoden 2019 opinnäytetyökilpailuun osallistuivat kaikki vuoden 2018 aikana valmistuneet opinnäytetyöt, joiden arvosana on paras eli 5. Kilpailutöitä oli kaikkiaan 120. Osaajat palkittiin vuosittaisen publiikin eli valmistujaisjuhlan yhteydessä 14.6.2019.
7.6.2019 | Hyvinvointi ja terveys

Riitta Kärkkäisen väitöstutkimus: Työuupuneiden työntekijöiden tuessa on kehitettävää työpaikoilla

Vaikka pitkien sairauspoissaolojen ehkäiseminen on viime vuosina ollut työantajien ja työterveyshuoltojen yhteistoiminnan keskiössä, vielä on parannettavaa työuupuneiden työntekijöiden tuessa, osoittaa terveystieteiden maisteri Riitta Kärkkäisen tuore väitöstutkimus. Riitta Kärkkäinen toimii Satakunnan ammattikorkeakoulussa päätoimisena tuntiopettajana hyvinvoinnin ja terveyden osaamisalueella.
Kuntoutuksen ohjaaja (AMK) Monica Tiisala ja tassuterapeutti Jade.
7.6.2019 | Hyvinvointi ja terveys

Suru kulkee selässä, mutta jaksan kantaa sitä paremmin – Monica Tiisala osoitti, että toiminnallinen SomeBody®-menetelmä ja vertaistuki voivat auttaa itsemurhan tehneiden läheisiä kuntoutumaan

Lavialainen Monica Tiisala opiskeli haaveilemaansa Kuntoutuksen ohjaajan tutkintoa Satakunnan ammattikorkeakoulussa, kun hänet yllätti suuri suru: oman tyttären itsemurha. Kokemus vaikutti ja vaikuttaa yhä hänen elämänsä valintoihin. Yksi valinnoista oli auttaminen.