Skip to content

Blogit ja podcastit

Blogeja ja podcasteja SAMKin tehtävästä työstä ja sen tekijöistä, asioita opinnoista tutkimukseen ja korkeakoulupolitiikkaan – henkilökohtaisella otteella.

Outotalli on podcast yrittäjätarinoista ja aiheeseen liittyvistä teemoista, kuten erilaisista sijoitusmuodoista. Mukaan mahtuu esimerkiksi monia koulun penkiltä lähteneitä yrittäjiä. Podcastin tuotantotiimissä on SAMKin Yrityskiihdyttämön ja Startup-yhteisön Santeri Koivisto sekä SAMKin opiskelijoita.

SAMKARIT – tarinoita työnteon arjesta – on kaikille samkilaisille avoin blogi. Kirjoittajat ja aiheet vaihtelevat: matkakertomuksia, arjen kannanottoja ja tapauksia. Suomeksi tai englanniksi.

Tutkimus, innovaatiot, yrittäjyys ja osaamisen myynti SAMKissa kuuluvat vararehtori Cimmo Nurmen vastuualueeseen.

SAMKin alumnit kirjoittavat. Blogi on avoin SAMKin alumneille, suomeksi ja englanniksi. Alumniblogi jatkaa Agora-lehden alumnikolumniperinnettä – nyt verkkolehden osana.

Blogissa tarkastellaan Satakunnan ammattikorkeakoulun Kiinaan liittyviä aktiviteetteja – ja etenkin kiinalaisen toimintakulttuurin piirteitä.

SAMKin kirjaston blogi. Kirjoittajat ovat Satakunnan ammattikorkeakoulun kirjaston henkilökuntaa.

SAMKin Kuninkaisten kampuksella on otettu käyttöön uusi menetelmä luentojen järjestämiseksi verkossa – HILL. Tässä blogissa kampuksen henkilökunta ja opiskelijat kirjoittavat verkossa opiskeluun liittyvistä aihepiireistä.

Osaava Yritys -blogissa käsitellään yritysten ja yrittäjien osaamisen kannalta tärkeitä ajankohtaisia asioita ja ikuisuuskysymyksiä sekä esitellään Euroopan Unionin osarahoittamien hankkeiden toimintaa ja tuloksia. Kirjoittajat Kari Lilja ja Sirpa Sandelin.

Ajankohtaisesti AMK-opetuksesta ja sen kehittämisestä, kirjoittajina SAMKin Opetuspalvelut: Eeva-Leena Forma, Jaana Halme, Katja Lempinen, Marja-Leena Blomroos & Tarja Elfvengren.

Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen