Blogit ja podcastit

Blogeja ja podcasteja SAMKin tehtävästä työstä ja sen tekijöistä, asioita opinnoista tutkimukseen ja korkeakoulupolitiikkaan – henkilökohtaisella otteella.

Outotalli-podcastin tunnuskuva.

Outotalli-podcast

Outotalli on podcast yrittäjätarinoista ja aiheeseen liittyvistä teemoista, kuten erilaisista sijoitusmuodoista. Mukaan mahtuu esimerkiksi monia koulun penkiltä lähteneitä yrittäjiä.

SAMKARIT

SAMKARIT – tarinoita työnteon arjesta – on kaikille samkilaisille avoin blogi. Kirjoittajat ja aiheet vaihtelevat: matkakertomuksia, arjen kannanottoja ja tapauksia. Suomeksi tai englanniksi.

Lentopeliä ja läpisyöttöjä

Tutkimus, innovaatiot, yrittäjyys ja osaamisen myynti SAMKissa kuuluvat vararehtori Cimmo Nurmen vastuualueeseen. Hän käsittelee näitä aiheita blogissaan Lentopeliä ja läpisyöttöjä.

Kirjavaa

SAMKin kirjaston blogi. Kirjoittajat ovat Satakunnan ammattikorkeakoulun kirjaston henkilökuntaa.

Tutkinto verkossa

Tutkinto verkossa -blogissa SAMK Kuninkaisten kampuksen henkilökunta, opiskelijat ja alumnit kirjoittavat opiskeluun liittyvistä aihepiireistä.

Alumniblogi

SAMKin alumnit kirjoittavat. Blogi on avoin SAMKin alumneille, suomeksi ja englanniksi. Alumniblogi jatkaa Agora-lehden alumnikolumniperinnettä – nyt verkkolehden osana.

Tekstisankari

SAMKissa lehtorina toimiva Anne Sankari kirjoittaa blogissa kirjoittamisesta ─ välillä ammattikorkeakouluopiskelun näkökulmasta, välillä yleisemmin.

Matkailun blogi

Haluatko tietää millaista matkailun opiskelu oikeasti on? SAMKin tulevat restonomit (AMK) kertovat blogissa opinnoistaan, projekteistaan ja mielenkiintoisista tapahtumista ja elämyksistä, joita opintojaksoilla suunnitellaan ja toteutetaan!

Raksablogi

Raksablogi on Satakunnan ammattikorkeakoulun Rakentaminen -tiimin blogi, jossa käsitellään rakentamisen tulevaisuutta ja nykypäivää sekä tavallisen omakotirakentajan että rakentamisen ammattilaisten näkökulmista.

Osaava Yritys

Osaava Yritys -blogissa käsitellään yritysten ja yrittäjien osaamisen kannalta tärkeitä ajankohtaisia asioita ja ikuisuuskysymyksiä sekä esitellään Euroopan Unionin osarahoittamien hankkeiden toimintaa ja tuloksia. Kirjoittajat Kari Lilja ja Sirpa Sandelin.

Kiinalainen juttu

Blogissa tarkastellaan Satakunnan ammattikorkeakoulun Kiinaan liittyviä aktiviteetteja – ja etenkin kiinalaisen toimintakulttuurin piirteitä.