Etsi

Blogit

SAMKin tehtävästä työstä ja sen tekijöistä, asioita opinnoista tutkimukseen ja korkeakoulupolitiikkaan – henkilökohtaisella otteella. Uusin blogimme on Tulevaisuuden rakentaminen, joka avattiin 6.2.2018.

Tutkimus, innovaatiot, yrittäjyys ja osaamisen myynti SAMKissa kuuluvat vararehtori Cimmo Nurmen vastuualueeseen.

SAMKARIT – tarinoita työnteon arjesta – on kaikille samkilaisille avoin blogi. Kirjoittajat ja aiheet vaihtelevat: matkakertomuksia, arjen kannanottoja ja tapauksia. Suomeksi tai englanniksi.

SAMKin alumnit kirjoittavat. Blogi on avoin SAMKin alumneille, suomeksi ja englanniksi. Alumniblogi jatkaa Agora-lehden alumnikolumniperinnettä – nyt verkkolehden osana.

Blogissa tarkastellaan Satakunnan ammattikorkeakoulun Kiinaan liittyviä aktiviteetteja – ja etenkin kiinalaisen toimintakulttuurin piirteitä. Pääkirjoittajina Markku Paukkunen ja Chujun Xiao (Eva).

Mitä on SAMK-kampus Porin laboratorioiden sähköistys -projektissa tehty tähän asti ja mitä siinä tullaan tekemään? Mitä opiskelijat tekevät uudelle kampukselle, miten aurinkosähköä hyödynnetään?

Ajankohtaisesti AMK-opetuksesta ja sen kehittämisestä, kirjoittajina SAMKin Opetuspalvelut: Eeva-Leena Forma, Jaana Halme, Katja Lempinen, Marja-Leena Blomroos & Tarja Elfvengren.

Dialogia, digitalisaatiota ja verkostoyhteistyötä maaseutuyrittäjien työhyvinvoinnin ja tuloksellisuuden tueksi. Hankkeen tavoitteena on maaseutuyritysten työhyvinvoinnin ja tuloksellisuuden kehittäminen tarvelähtöisesti.

Satakunnan ammattikorkeakoulun Kuninkaisten kampuksella on otettu käyttöön uusi menetelmä luentojen järjestämiseksi verkossa – HILL. Tässä blogissa kampuksen henkilökunta ja opiskelijat kirjoittavat verkossa opiskeluun liittyvistä aihepiireistä.

SAMKin kirjaston blogi. Kirjoittajat ovat Satakunnan ammattikorkeakoulun kirjaston henkilökuntaa.

SAMKin vetämän Kivijalka Kuntoon! -hankkeen virallinen blogisivusto. Ajankohtaisia kirjoituksia kivijalkamaailmasta ja markkinoinnista, hankkeen vaikutusalueilta: Huittisista, Kankaanpäästä, Loimaalta ja Uudestakaupungista.

Tavoitteena on tuottaa tietoa eri energiatehokkuus- ja nollaenergiarakentamisen ratkaisujen vaikutuksesta nollaenergiamääritelmien täyttymiseen ja hiilijalanjälkeen. Esimerkkeinä Porin vuoden 2018 asuntomessukohteiden ratkaisuja.

 

---

Agora-lehden blogit ISSN-L 1456-114X

Toimituskunta:
Anne Sankari
Hanna Valtokivi
Katri Väkiparta

 

 

Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen