Blogit

SAMKin tehtävästä työstä ja sen tekijöistä, asioita opinnoista tutkimukseen ja korkeakoulupolitiikkaan – henkilökohtaisella otteella. Uusin blogimme on Osaava yritys – menestyvä yritys.

SAMKARIT – tarinoita työnteon arjesta – on kaikille samkilaisille avoin blogi. Kirjoittajat ja aiheet vaihtelevat: matkakertomuksia, arjen kannanottoja ja tapauksia. Suomeksi tai englanniksi.

Tutkimus, innovaatiot, yrittäjyys ja osaamisen myynti SAMKissa kuuluvat vararehtori Cimmo Nurmen vastuualueeseen.

SAMKin alumnit kirjoittavat. Blogi on avoin SAMKin alumneille, suomeksi ja englanniksi. Alumniblogi jatkaa Agora-lehden alumnikolumniperinnettä – nyt verkkolehden osana.

SAMKin kirjaston blogi. Kirjoittajat ovat Satakunnan ammattikorkeakoulun kirjaston henkilökuntaa.

Osaava Yritys -blogissa käsitellään yritysten ja yrittäjien osaamisen kannalta tärkeitä ajankohtaisia asioita ja ikuisuuskysymyksiä sekä esitellään Euroopan Unionin osarahoittamien hankkeiden toimintaa ja tuloksia. Kirjoittajat Kari Lilja ja Sirpa Sandelin.

Blogissa tarkastellaan Satakunnan ammattikorkeakoulun Kiinaan liittyviä aktiviteetteja – ja etenkin kiinalaisen toimintakulttuurin piirteitä.

SAMKin Kuninkaisten kampuksella on otettu käyttöön uusi menetelmä luentojen järjestämiseksi verkossa – HILL. Tässä blogissa kampuksen henkilökunta ja opiskelijat kirjoittavat verkossa opiskeluun liittyvistä aihepiireistä.

Ajankohtaisesti AMK-opetuksesta ja sen kehittämisestä, kirjoittajina SAMKin Opetuspalvelut: Eeva-Leena Forma, Jaana Halme, Katja Lempinen, Marja-Leena Blomroos & Tarja Elfvengren.

Dialogia, digitalisaatiota ja verkostoyhteistyötä maaseutuyrittäjien työhyvinvoinnin ja tuloksellisuuden tueksi. Hankkeen tavoitteena on maaseutuyritysten työhyvinvoinnin ja tuloksellisuuden kehittäminen tarvelähtöisesti. Hanke on päättynyt, mutta blogin anti saatavilla.

Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen