Blogit ja podcastit

Blogeja ja podcasteja SAMKin tehtävästä työstä ja sen tekijöistä, asioita opinnoista tutkimukseen ja korkeakoulupolitiikkaan – henkilökohtaisella otteella.

Outotalli-podcast

Outotalli on podcast yrittäjätarinoista ja aiheeseen liittyvistä teemoista, kuten erilaisista sijoitusmuodoista. Mukaan mahtuu esimerkiksi monia koulun penkiltä lähteneitä yrittäjiä.

SAMKARIT

SAMKARIT – tarinoita työnteon arjesta – on kaikille samkilaisille avoin blogi. Kirjoittajat ja aiheet vaihtelevat: matkakertomuksia, arjen kannanottoja ja tapauksia. Suomeksi tai englanniksi.

Lentopeliä ja läpisyöttöjä

Tutkimus, innovaatiot, yrittäjyys ja osaamisen myynti SAMKissa kuuluvat vararehtori Cimmo Nurmen vastuualueeseen.

Alumniblogi

SAMKin alumnit kirjoittavat. Blogi on avoin SAMKin alumneille, suomeksi ja englanniksi. Alumniblogi jatkaa Agora-lehden alumnikolumniperinnettä – nyt verkkolehden osana.

Kiinalainen juttu

Blogissa tarkastellaan Satakunnan ammattikorkeakoulun Kiinaan liittyviä aktiviteetteja – ja etenkin kiinalaisen toimintakulttuurin piirteitä.

Kirjavaa

SAMKin kirjaston blogi. Kirjoittajat ovat Satakunnan ammattikorkeakoulun kirjaston henkilökuntaa.

HILL

SAMKin Kuninkaisten kampuksella on otettu käyttöön uusi menetelmä luentojen järjestämiseksi verkossa – HILL. Tässä blogissa kampuksen henkilökunta ja opiskelijat kirjoittavat verkossa opiskeluun liittyvistä aihepiireistä.

Osaava Yritys

Osaava Yritys -blogissa käsitellään yritysten ja yrittäjien osaamisen kannalta tärkeitä ajankohtaisia asioita ja ikuisuuskysymyksiä sekä esitellään Euroopan Unionin osarahoittamien hankkeiden toimintaa ja tuloksia. Kirjoittajat Kari Lilja ja Sirpa Sandelin.

SAMKpeda

Ajankohtaisesti AMK-opetuksesta ja sen kehittämisestä, kirjoittajina SAMKin Opetuspalvelut: Eeva-Leena Forma, Jaana Halme, Katja Lempinen, Marja-Leena Blomroos & Tarja Elfvengren.

Uusimmat uutiset

VTR-projektin videossa mobiilirobotti toimii pelastustehtävissä
| Teknologia

RoboAI-viikko: Virkistä ajatteluasi, jalosta mieltäsi

RoboAI-viikon näyttävästi perjantaina 13.marraskuuta päättävä VTR-seminaari toimii hankkeen loppuseminaarina, jossa käydään läpi keväällä 2018 alkaneen Visioiden ja teknologioiden jalostamossa (VTR) -hankkeen tuloksia. Keynote-puheenvuoroa lukuun ottamatta kaikki puheenvuorot esittelevät hankkeen aikana tehtyjä ja aikaansaatuja asioita.