Blogit ja podcastit

Blogeja SAMKissa tehtävästä työstä ja sen tekijöistä, asioita opinnoista tutkimukseen ja korkeakoulupolitiikkaan – henkilökohtaisella otteella.

SAMKARIT

SAMKARIT – tarinoita työnteon arjesta – on kaikille samkilaisille avoin blogi. Kirjoittajat ja aiheet vaihtelevat: matkakertomuksia, arjen kannanottoja ja tapauksia. Suomeksi tai englanniksi.

Alumniblogi

SAMKin alumnit kirjoittavat. Blogi on avoin SAMKin alumneille, suomeksi ja englanniksi. Alumniblogi jatkaa Agora-lehden alumnikolumniperinnettä – nyt verkkolehden osana.

Lentopeliä ja läpisyöttöjä

Tutkimus, innovaatiot, yrittäjyys ja osaamisen myynti SAMKissa kuuluvat vararehtori Cimmo Nurmen vastuualueeseen. Hän käsittelee näitä aiheita blogissaan Lentopeliä ja läpisyöttöjä.

Tutkinto verkossa

Tutkinto verkossa -blogissa SAMK Kuninkaisten kampuksen henkilökunta, opiskelijat ja alumnit kirjoittavat opiskeluun liittyvistä aihepiireistä.

Kirjavaa

SAMKin kirjaston blogi. Kirjoittajat ovat Satakunnan ammattikorkeakoulun kirjaston henkilökuntaa.

Tekstisankari

SAMKissa lehtorina toimiva Anne Sankari kirjoittaa blogissa kirjoittamisesta ─ välillä ammattikorkeakouluopiskelun näkökulmasta, välillä yleisemmin.

Matkailun blogi

Haluatko tietää millaista matkailun opiskelu oikeasti on? SAMKin tulevat restonomit (AMK) kertovat blogissa opinnoistaan, projekteistaan ja mielenkiintoisista tapahtumista ja elämyksistä, joita opintojaksoilla suunnitellaan ja toteutetaan!

Raksablogi

Raksablogi on Satakunnan ammattikorkeakoulun Rakentaminen -tiimin blogi, jossa käsitellään rakentamisen tulevaisuutta ja nykypäivää sekä tavallisen omakotirakentajan että rakentamisen ammattilaisten näkökulmista.

Osaava Yritys

Osaava Yritys -blogissa käsitellään yritysten ja yrittäjien osaamisen kannalta tärkeitä ajankohtaisia asioita ja ikuisuuskysymyksiä sekä esitellään Euroopan Unionin osarahoittamien hankkeiden toimintaa ja tuloksia. Kirjoittajat Kari Lilja ja Sirpa Sandelin.

Uusimmat uutiset

Kädet ovenkahvallam molemmin puolin ovea
| SAMK

SAMKille lähes miljoonan euron rahoitus sisäympäristöjen hygieniatutkimukseen

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt ammattikorkeakouluille viisi miljoonaa euroa rahoitusta seitsemään tutkimushankkeeseen arviointipaneelin tekemän arvioinnin perusteella. SAMKin tutkimushankkeelle "Healthier life with comprehensive indoor hygiene concept" myönnettiin rahoitusta noin 628 000 euroa.